עבור לתוכן

AMD + קירור ג'נרי = 24 מעלות IDLE :)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

nememsis

ישנו מד טמפרטורה מובנה מותקן כבר...למה לקנות עוד אחד?

אין סיבה שהמד הזה יזייף. הוא תמיד מראה תוצאות כמו שצריך.

זה בולשיט מה שאתה אומר.

פורסם

כן, המד טמפרטורה מצויין.

בגלל זה אצל בנאדם אחד הוא מראה 50 מעלות, אצל אחר 39 ואצל השלישי 24 מעלות.

בדיוק.

המעבד שיושב בתוך המארז בטמפרטורת סביבה של 20 מעלות חיצונית למארז עובד ב 24 מעלות.

כמה תמים אתה יכול להיות?

אם החיישן טמפרטורה המחורבן הזה היה כל כך מדוייק, לא היו משתמשים בחיישנים חיצוניים במבחנים שמתמקדים בבדיקת טמפ'.

החיישן הזה מדוייק כמו שהחיישן של המתחים מדוייק, והוא בכלל לא, ואת זה אני יכול להוכיח לך בעזרת Fluke מכוייל תוך 5 דקות.

פורסם
  • מחבר

אני מתערב איתך שההבדל בין החיישן המובנה (בגרסאות לוח אם חדשים, לא ישנים שהם תמיד מזייפים) לבין חיישן צד שלישי הוא לא יותר מ2-3 מעלות. הגזמת. זה לא עד כדי כך מזייף כמו שאתה אומר.

פורסם

2-3 מעלות?

רק תעבור על ההודעות האחרונות בת'רד הזה ותראה עד כמה הקריאות הן שונות.

פורסם
  • מחבר

בנאדם

זה שאצלי יש 24 מעלות זה לא אומר שאצל כולם יהיה 24 מעלות.

מה קורה לך? חשבתי שאתה מבין יותר.. או שפשוט לא הבנתי אותך נכון?

הטמפרטורה מושפעת מסוג וסטפינג המעבד, סוג גוף הקירור, טמפרטורת הסביבה, זרימת אוויר במארז ותלוי גם בסוג המשחה הטרמית וכמותה.. מי אמר שאצל כולנו זה אותו הדבר?

למד טמפרטורה המובנה יכולות להיות סטיות של כ2-3 מעלות, כמו כל מד שונה.

פורסם

האמתי שאתה טועה ידידי... החיישנים המובנים בלוחות האם לרוב מזייפים בהרבה(למטה או למעלה) בוא נוכיח לך בכך שלקחו חיישן חיצוני ולוחות ABIT IC7 ו ASUS P4P800 שמו את אותו מעבד ואותו קירור על אותו אוברקלוק\לא אוברקלוק

וההבדל בטמפרטורה היה כאשר האביט מזייף 10 למעלה והאסוס 10 למטה...

תבין לבד מזה אומר...(ואלו לוחות חדשים...)

פורסם

לא יכולה להיות לך טמפרטורת מעבד מודרני שגבוהה ב 4 מעלות מטמפרטורת הסביבה.

אין דבר כזה. לא קיים. החיישנים מזייפים ביותר ממעלה או שתיים.

הבעיה היא עם המסקנות שמסיקים מקריאות טמפרטורה לא נכונות.

פתאום קופץ מישהו ואומר קרור מים שווה לתחת. הנה אני עם קרור אוויר מגיע לתוצאות יותר טובות.

המדידה של התוצאות פשוט לא אמינה.

פורסם
  • מחבר

אמ...אבל ההיטסינק קר - פושר... זה גם מצביע על טמפרטורה נמוכה מאוד

חוץ מזה שאני משתמש בפאץ' לnforce 2 שמוריד בצורה משמעותית את המעלות של המעבד (מכירים את התוכנות האלה שמורידות טמפרטורה בעד כ10 מעלות? יפה..לי יש את הפאץ' המובנה)

פורסם

אם ההיטסינק פושר, הטמפרטורה שלו קרובה ל 37 מעלות, שזה חום הגוף שלך.

ואם ההיטסינק בטמפרטורה הזו (נניח קצת פחות 32 מעלות), אז ליבת המעבד צריכה להיות חמה יותר מ32 מעלות בשביל להעלות את ההיטסינק לטמפרטורה כזו.

פורסם

חיישן טמפרטורה בלוחום אם כאלו או אחרים אפעם לא היה מהימן או מדוייק.. וסביר להניח שגם אפעם לא יהיה...

המטרה של החיישן לתת לך "דיאגנוזה" כזו או אחרת של המעלות, כאמור אם הוא ירשום לך 30 מעלות סביר להניח שיכולה להיות סטיה של 5 מעלות ככה כלפי מעלה או כלפי מטה.. אבל בערך אתה יודע שאתה לא נמצא באיזור החום ה"מסוכן"...

מי שחשוב לו בצורה קריטית לדעת את המעלות האמיתיות שלו, שירכוש מד טמפרטורה צד שלישי ויתקין אותו ואז הוא ידע בידיוק.. מה אני יגיד לכם.

פורסם

וואי וואי איך לכם יש כאלו מעלות?!

יש לי 48 במנוחה?!

פורסם

וואי וואי איך לכם יש כאלו מעלות?!

יש לי 48 במנוחה?!

שמע יש לי עכשיו סירקולציית אוויר חרא כי אין לי מאורר קידמי.. ויש לי 30 מעלות IDLE ככה בלי OC, ועם OC אותו דבר..

כי יש לי BIG TYPHOON אבל נגיד עם אופן קייס או אם מאורר נוסף הטמפ יורדת ל-20-25 ככה..

סביר להניח שיש לך ליבת ניו קאסל .. כמוני.. שהיא ליבה חמה יחסית ל A64...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים