פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים חזרתי עכשיו מחבר...בדקתי טמפרטורה של המעבד כי זה עיניין אותי..AMD Sempron 2400+עם קירור אוויר ג'נרי שמקבלים עם המעבד (הקירור בא עם המעבד..BOX...לא שומעים אותו בכלל!)החלון בחדר פתוח, אני חושב שהטמפרטורה כרגע בחדר היא 15 מעלות.יש רק מאוורר אחד במארז שעובד (מוציא אוויר).על IDLE המעבד 24 מעלות עם קירור ג'נרי!. ולא, הטמפרטורה לא מזייפת. בדקתי גם בביוס (הביוס מעודכן) ובכמה תוכנות (CPUCOOL, EVEREST). הכל אותו הדברוזאת הוכחה שקירורי מים שווים לתחת !!!!!!!! קירור אוויר גם יכול להגיע לתוצאות מדהימות! בלי לקנות איזה VOLCANO ב200 שקלבקיץ הטמפרטורה היא 10 מעלות יותר
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים חזרתי עכשיו מחבר...בדקתי טמפרטורה של המעבד כי זה עיניין אותי..AMD Sempron 2400+עם קירור אוויר ג'נרי שמקבלים עם המעבד (הקירור בא עם המעבד..BOX...לא שומעים אותו בכלל!)החלון בחדר פתוח, אני חושב שהטמפרטורה כרגע בחדר היא 15 מעלות.יש רק מאוורר אחד במארז שעובד (מוציא אוויר).על IDLE המעבד 24 מעלות עם קירור ג'נרי!. ולא, הטמפרטורה לא מזייפת. בדקתי גם בביוס (הביוס מעודכן) ובכמה תוכנות (CPUCOOL, EVEREST). הכל אותו הדברוזאת הוכחה שקירורי מים שווים לתחת !!!!!!!! קירור אוויר גם יכול להגיע לתוצאות מדהימות! בלי לקנות איזה VOLCANO ב200 שקלבקיץ הטמפרטורה היא 10 מעלות יותרקירור מים יכול להיות ביזבוז לעיתים... אבל טמפרטורה בחורף לא נחשבת... וגם אם בקיץ הוא יקבל 35 קירור מים יביא לו 25-30..
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים אחי? לא חידשת כלום =\ יש לי AMD 3500 עם המאוורר המקורי של AMD ובקיץ היה לי 34-5 ועכשיו יש לי 21-4 זה ברור שבחורף יורדים הטמפ' בהרבה...וזה לא ממש נחשב תראה מה היה בקיץ ואז תדבר...
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים 15 מעלות בחדרלמה ציפית?קופאות לי האצבעות ברגליים ואפשר להתחמם על הטייפון, שמענג את המעבד ב-24 מעלות....
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים מחבר אה יש אוברקלוקינג וקירור ??????? פיצלו את הפורום ?? פיי אני לא מעודכןוואי חשבתי שאני היחידי עם טמפרטורה כזאת עם מאוורר ג'נרי...פשוט מדהים...אני לא רואה צורך בלהשקיע איזה 200 שקל במאוורר ZALMAN ל AMD....תמיד התלוננו שAMD רותחים.
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים אני עם AMD3200+ vcמאורר ג'נרי עלוב למדי (ארקטיק קולינג סיילנסר)26-30 מעלות גג ביוםבטמפ' חדר של 15 מעלות הטמפ' של המעבד צונחת ל 21 מעלות בערך.
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים אה יש אוברקלוקינג וקירור ??????? פיצלו את הפורום ?? פיי אני לא מעודכןוואי חשבתי שאני היחידי עם טמפרטורה כזאת עם מאוורר ג'נרי...פשוט מדהים...אני לא רואה צורך בלהשקיע איזה 200 שקל במאוורר ZALMAN ל AMD....תמיד התלוננו שAMD רותחים.מה שאמרת זה כבר שייך להיסטורייה. הAMD הישנים היו מתחממים הרבה, החדשים הם מאוד קרירים.חוץ מזה המעבד שלך לא כזה חזק שהוא ייצר כל כך הרבה חום, סך הכל סמפרון2800, הוא לא אמור להיות חם.
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים מחבר פייי עזבו אותי אני עוד חיי בעידן שהAMD 64 3000+ יצא... מאז הפסקתי לעקוב אין לי מושג מה זה כל המעבדים החדשים האלה...
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים קירור מים לא מראה תוצאות במנוחה, במאמץ זה איפה שרואים את ההבדל, הרי מים מחממים פחות מהר מאוויר ותסיף לזה את משאבה חזקה ומוליכות גבוה של הבלוק עם ראדיאטור טוב ומאורר סבבה ואתה מקבל קירור קיצוני - תעשה OC למעבד שלך, תשווה את זה מול מערכת קירור מים אפילו הכי פשוטה ותראה שאין מה להשוות, במאמץ הטמפ' של המים תהיה נמוכה בהרבה.
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים אצלי יותר נמוךיש לי ווינצסטרוה22 זה המעבד (פשוט זה בישביל DFI ולכן יש תא הבלאגן)וזה לא זיוף זה גם בתוכנה של הלוח ובביוסזה באמצע הלילה שירד גשם וחלון פתוחקירור גנרי עם מאורר על 1300 רק![attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר איזה כיף....חורף חורף חורף הגיע חורף חורףטיפ טיפ טיפ טיפ טף כאן טיפות הגשםםםםםםהחורף הגיעה ואיתו האוברקלוקינג !!!ולקודם...AMD Athlon64 3000+, לא AXP 3000+. כשהמעבד 64 ביט לAMD הראשון יצא. עד לשם אני מעודכן...מעבר לזה אין לי מושג מה זה SEMPRON סתם קניתי ובדקתי.
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים תגידו, אתם לא מבינים שהמדידת טמפרטורה של הביוס ושל כל התוכנות שבעולם שוות לתחת?הדרך היחידה למדוד טמפרטורה בוודאות היא על ידי מד טמפרטורה מדוייק ומכוייל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.