עבור לתוכן

Firefox - תוספים לגרסאות 1 ו-2

Featured Replies

פורסם

בקשר לDrag de go, תעשה שכול כיוון יפתח בצורה אחרת (ימינה באטב חדש, למעלה נוכחי, למטה כלום למקרה שתתחרט), או שבטקסט לימין יפתח חיפוש גוגל, בשמאל חיפוש בויקי וכן הלאה

מאוד נוח.

• תגובות 2k
  • צפיות 244.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

בתקופה האחרונה פתאום שמתי לב ש-Open all in tabs (מתוך תת-סיפריה ב-bookmarks) פותחת לי את כל העמודים על טאבים קיימים, במקום לפתוח טאבים נוספים בשבילם..

ניסיתי ללחוץ CTRL תוך כדי, לא ממש עזר. :)

יש לי tab mix plus אבל לא מצאתי בהגדרות שלו משהו רלוונטי..

יש למישהו מושג איך אני גורם לו להיפתח תמיד בטאבים חדשים ולא למחוק לי את הקיימים?

פורסם

TMP options > events > tab opening > open tabs from : groups of bookmarks

פורסם

הפעלתי את הSESSION MANAGER של TMP (ברגיל של FF אני לא מצאתי איך לשמור את הSESSION) ועכשיו כל פעם שנפתח חלון מופיע לי הודעה כזאת:

untitled7qn4.jpg

איך אני מעיף אותה אבל שהSESSION MANAGER של TMP ימשיך לפעול?

פורסם

לוחץ על No

פורסם

אבל ללחוץ על NO כל פעם שחלון חדש נפתח זה מעצבן.. (נגיד אני משוטט לי בפורום כאן ורוצה לראות מפרטים של אנשים.. אני לוחץ על המפרט ובמקום החלון של המפרט קופצת לי ההודעה המעצבנת הזאת ואז צריך ללחוץ על NO ולחכות שיחליט לפתוח את החלון של המפרט...)

פורסם

זה אמור להיות מוגדר אחרי פעם אחת... כנס ל TMP options => session ותגדיר שם ידנית

או שתנסה להתקין מחדש את TMP

פורסם

כבר מזמן שרציתי לפרסם את זה אבל עוד לא יצא לי.

IlanF, אולי זה גם יעזור לך...

מוצקנים אצלי עם TMP וגם Auto reset browser שעושה Reset ל FF כל פרק זמן - ככה אני חוסך עוד קצת זיכרון...

כדי שאחרי ה Reset ש FF הוא יעלה עם ה טאבים שהיו פתוחים קודם הגדרתי ככה:

TMP.jpg

פורסם

האם יש תוסף שמאפשר לי לראות איזה הודעות קראתי בפורום שיזוהה בצבע כלשהו?

פורסם

האם יש תוסף שמאפשר לי לראות איזה הודעות קראתי בפורום שיזוהה בצבע כלשהו?

יש את התוסף של HWZONE אמור להיות סטיקי בפורום הזה

פורסם

תוסף HWZONE הפסיק להתעדכן מזמן.

מה רע לך בסמל "חדש" שמופיע ליד הודעות שלא קראת עדיין ? אחרי שקראת הודעה, הסמל לא קיים לידה.

פורסם

תוסף HWZONE הפסיק להתעדכן מזמן.

מה רע לך בסמל "חדש" שמופיע ליד הודעות שלא קראת עדיין ? אחרי שקראת הודעה, הסמל לא קיים לידה.

זה ממש לא משנה שהוא לא מתעדכן הוא עדיין עובד...

והאמת אין ממש צורך

עם הקישורים למעלה לצפיית הודעות חדשות אין שום סיבה להשתמש בתוסף

פורסם

בטח שיש, אפילו רק בשביל שכדי להגיע לתגובה החדשה לא תהיה חייב ללחוץ על ה"חדש" אלה על הנושא, רק בשביל הפונקציה הזאת זה שווה להתקין... כל השאר זה רק בונוס בשבילי :)

וכמובן גם זה שעם התוסף הפורום מתפרס על כל העמוד.... והצבעים גם נחמדים....

פורסם

אצלי עם התוסף של HW הפירסומת בצד שמאל נכנסת לתוך ההודעות ככה שצריך שהמיקום של ההודעה שאני רוצה לקרוא תיהיה במקום מסויים כדי לקרוא אותה...אחרת הפירסומת מסתירה את סוף המשפט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים