עבור לתוכן

Firefox - תוספים לגרסאות 1 ו-2

Featured Replies

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 2k
  • צפיות 244.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איך אני יכול להוסיף לרשימת החיפוש, חיפוש לebay? לא מצאתי לא באתר של התוספות וגם לא נתן לי אפשרות להוסיף שהייתי בebay .

עריכה: בכלל אם מכירים תוספות לכל העיניין של ebay

פורסם

שלום

אתר כלי רכב נחמד, http://www.auto-glx.net/forum/index.php

בפורום שלו יש לחצן שמופיע לאחר רישום כמובן, להגיע להודעה האחרונה. הבעיה, שזה רק מביא לראש הדף האחרון ולא להודעה האחרונה שלא נקראה.

האם יש תוסף שיכול לפתור את הבעיה

תודה מראש

פורסם

התוסף customize google מאפשר לחפש בגוגל עם הפיטצ'ר google suggest מופעל כברירת מחדל

בימים האחרונים שמתי לב שזה פשוט לא עובד, גם במחשבים אחרים בהתקנה שונה של השועל והתוסף, ובפרופיל חדש רק עם התוסף הזה...

(ובכלל, גם אם אני נכנס ידנית ל google suggest , זה פשוט לא עובד כש customize google מותקן !)

האם יש עוד מישהו שמשתמש בפיטצ'ר הזה בתוסף ושם לב לבעיה כזו ? (אני מנסה להבין אם הבעיה אצלי או שזה באג בעדכון האחרון שיצא ל CG)

פורסם

NoScript - מונע הרצת סקריפטים ללא הסכמה ובכך מסייע לגלישה בטוחה יותר.

FoxyProxy - תוסף שמסייע לגלישה קלה יותר דרך פרוקסי/TOR. אפשר להגדיר Rules לשמות דומיין מסויימים שהשואש יעלה דרך הפרוקסי.

פורסם

יש דרך להעיף את כל השורה של " קובץ, עריכה, תצוגה,....." ולעשות כמו בוינדוס מדיה פלייר, שרק אם לוחצים על alt אז זה מופיע?

פורסם

יש דרך להעיף את כל השורה של " קובץ, עריכה, תצוגה,....." ולעשות כמו בוינדוס מדיה פלייר, שרק אם לוחצים על alt אז זה מופיע?

יש משהו דומה שאני משתמש:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1455

חוסך מקום

פורסם

יש גם את COMPACT MENU שעושה בדיוק אותו דבר..

פורסם

יש גם את Personal Menu שבא בצורת אייקון , יותר אסתטי וגם אפשר לבחור מה רוצים להשאיר ומה לא 8)

פורסם

אני מחפש תוסף שיפתח links בטאבים חדשים ע"י גרירה של הלינק.

ממש כמו שעושה ה Maxthon. שם ע"י החזקת וגרירת לינק (לצדדים) הפתח TAB חדש עם הלינק

פורסם

drag de go

רק שים לב שאתה גורר למעלה - זה פותח בטאב חדש / גוגל

כשאתה גורר למטה/צדדים - זה עושה פעולות אחרות

(אבל אתה יכול להגדיר לו מה בדיוק, ואתה יכול להגדיר שכל הכיווינים זה לפתיחת טאב)

פורסם

למה לא עובד לי גוגל נוטיפייר ?

יש לי מייל חדש והוא לא מתריע.

מה עושים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים