עבור לתוכן

Firefox - תוספים לגרסאות 1 ו-2

Featured Replies

• תגובות 2k
  • צפיות 244.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני לא גולש לאתר הזה כך שקשה לי לדעת. אולי פספסתי משהו או אולי הם שינו משהו. אפשר לראות תמונה של מה שלא עובד?

פורסם

אני לא גולש לאתר הזה כך שקשה לי לדעת. אולי פספסתי משהו או אולי הם שינו משהו. אפשר לראות תמונה של מה שלא עובד?

הכתבות נפתחות למטה וימינה, משהו ממש לא נוח הנה תמונה להמחשה :

http://img215.imageshack.us/img215/9771/untitledwq4.jpg#

זה אחרי ההתקנה של התיקון כמובן

תודה על העזרה

פורסם

עובד מצויין על שלושה מחשבים שונים, למשל:

sport5.co.il.png.xs.jpg

בתמונה שלך אני לא רואה את האייקון של Stylish, אתה בטוח שההרחבה מותקנת ופעילה אצלך?

אם כן, תעלה בבקשה את רשימת הסגנונות שלך ותמונה של הסגנון של ספורט 5.

אגב, מצאתי בעיה בסגנון שלי, אני מקווה לתקן אותה בקרוב. בינתיים יש עיוות בדף הראשי באתר.

עדכון: בקרוב? אולי כשפיירפוקס 3 יצא, בערך בעוד חצי שנה. השתכנעתי שהמיקום של התמונה שמכסה את אזור הוידאו לא נכון בגלל באג בקוד העימוד של פיירפוקס ולא באתר עצמו, אני לא מאמין שאפשר לפתור את זה תחת גקו 1.8. אמור לעבוד כמו שצריך תחת גקו 1.9, אבל ממש לא מתחשק לי להוריד nightly או אלפא כדי לבדוק. אבל באותה הזדמנות הורדתי כמה פרסומות ושאריות מהבאנר, אז עכשיו הסגנון לספורט 5 נראה כך:

@namespace url([url]http://www.w3.org/1999/xhtml[/url]);

@-moz-document domain("sport5.co.il") {
tr[id^='ucTalkback_title_'] {
display: block !important;
}

div[id='ucHeader_divBanner'],
td[class='hp_article_add'] {
display: none !important;
}
}

פורסם

אני רוצה תוסף למועדפים

שרק שאני יכניס סיסמא המועדפים שלי יפתחו

תודהה

פורסם

מישהו מכיר תוסף שמאפשר לטאב חדש להפתח צמוד לאותו אחד שממנו הוא נוצר במקום שיפתח בסוף כל הטאבים? בדומה למה שיש באינטרנט אקספלורר 7

שאלה נוספת, עדכנתי רק אתמול לפיירפוקס 2 וכשאני מדליק את המחשב אחרי שימוש בפיירפוקס 2 אני כל הזמן מקבל הודעה שיש לבחור בה או להתחיל הפעלה מחדש או לשחזר משהו, לא זוכר במדיוק, יש למישהו מושג איך אני מבטל את זה?

פורסם

tab mix plus

(options -> events -> tab opening -> open new tab next to current one)

options של טאב מיקס פלוס..

פורסם

שאלה נוספת, עדכנתי רק אתמול לפיירפוקס 2 וכשאני מדליק את המחשב אחרי שימוש בפיירפוקס 2 אני כל הזמן מקבל הודעה שיש לבחור בה או להתחיל הפעלה מחדש או לשחזר משהו, לא זוכר במדיוק, יש למישהו מושג איך אני מבטל את זה?

משהו כזה?

firefox_sessionrestore1.gif

אם כן, זה אומר שסגרת את פיירפוקס בצורה לא מסודרת והדפדפן שואל אותך האם אתה רוצה לשחזר את הטאבים שהיו פתוחים בפעם שעברה או לא.

פורסם

תודה רבה לשניכם קודם כל.

איסתרא, אני מבין מה ההודעה אומרת אבל איך אני יכול למנוע את השאלה הזאת? קיימת אופציה של סימון מסויים שלא מצאתי? או שפשוט צריך לסגור את הפיירפוקס בצורה מסודרת? יותר נכון, איך לסגור אותו בצורה מסודרת אם לא פשוט לסגור אותו דרך ה"X" הראשי?

איסתרא אתה גם בונה אתרים? אם כן צור איתי בבקשה קשר בפרטי.

פורסם

הדרך המסודרת היא ע"י ה- X הראשי. כנראה שיש משהו שתוקע את הפיירפוקס שלך ומונע ממנו להיסגר. נסה לסגור אותו ואב לפתוח את ה- task manager ולבדוק בתווית processes - אם פיירפוקס עדיין שם, סימן שהוא נתקע בסגירה.

ולא, אני לא בונה אתרים. לא יודע מספיק בשביל זה. אני מסתפק בלתקן אותם לפעמים.

פורסם
  • מחבר

אני דיי בטוח שאין ממש קשר ל"סגירה לא מסודרת" (ולסגור דרך ה-X זה בסדר גמור).

יש בהגדרות פשוט אפשרות להציג את זה תמיד בכל הפעלה של הדפדפן. אפשר לבטל אותה, ואז השאלה הזאת תוצג רק אחרי שהדפדפן יסגר בקריסה..

פורסם

לא, השאלה הזו מוצגת רק אחרי קריסה. אפשר לומר לפיירפוקס לשחזר את המצב בו נסגר בכל מקרה, אבל אחרי סגירה מסודרת הוא יעשה את זה בלי לשאול.

פורסם

יש לי בעיה

כל פעם שאני משתמש בפיירפוקס ואני פותח סרטונים בכמה לשוניות, הפיירפוקס נסגר וקורס.

זה קורה לי תמיד כשאני מפעיל כמה סרטונים במקביל על כמהלשוניות.

הסרתי והתקנתי מחדש את הדפדפן אבל עדיין לא נפתר

פורסם

אף דפדפן לא יודע להציג סרטונים, כולם עושים את זה בעזרת פלאגאין כלשהו. סביר שזה מה שקורס. איזה פלאגאין מנגן את הסרטים? פלאש? Quicktime? Mediaplayer? VLC? משהו אחר? כשנדע, אפשר יהיה להמשיך הלאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים