פורסם 2007 במאי 1418 שנים ^^^נחמד, אבל לא תמיד מועיל. יש כמה מקרים שדווקא צריך את הSTOP, כמו בYNET שחצי מהעמ' שם נמצאים באופן תמידי במצב של "בטעינה" והסימן של זה מציק בעין.
פורסם 2007 במאי 1418 שנים כל עוד זה במצב של טעינה, הכפתור הוא STOPרק כשהאתר טעון ב 100% הכפתור הופך להיות RELOADזה מה שגאוני בו... זה כמו באופרה, אם אי פעם ניסית.
פורסם 2007 במאי 1418 שנים stop or reload buttonמאחד את כפתור ה STOP וה- RELOAD לכפתור אחדחוסך מקום למעלה, קטן וגאוני...סופסוף, היה לי את זה פעם וכשרציתי להתקין את זה עוד פעם ולא מצאתי את זה.תודה
פורסם 2007 במאי 1418 שנים נראה לי שהמליצו על זה דיי מזמן פה, אבל בכל אופן תזכורת נחמדה, תוסף בהחלט שימושי
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מישהו מכיר תוסף או תוכנה שיכולה להעתיק את כל ההרחבות ומנועי החיפוש שלי למוזילה חדש? (לא עם מוזבקאפ כי אני לא רוצה להחליף את כל הפרופיל)
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מישהו מכיר תוסף או תוכנה שיכולה להעתיק את כל ההרחבות ומנועי החיפוש שלי למוזילה חדש? (לא עם מוזבקאפ כי אני לא רוצה להחליף את כל הפרופיל)תנסה עם:Firefox Extension Backup Extension (FEBE) 4.0.5https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2109
פורסם 2007 במאי 1618 שנים הכי פשוט לגבות את התיקייה:C:\Documents and Settings\<Windows login/user name>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<Profile name
פורסם 2007 במאי 1618 שנים וכדאי אח"כ למחוק את תיקיית ה- cache מהגיבוי - זו התיקייה הגדולה בייותר שם ואין שום סיבה לגבות אותה. אני בכלל העברתי אותה למקום אחרי, כדי להקל על גיבויים אוטומטיים.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחפש פיתרון לבעיה.אני משתמש בסרגל של הקישורים המהירים של פיירפוקס...יש לי שם בערך 9 קישורים מהירים, ואני מעוניין להוסיף עוד. הבעיה היא שאין מקום.יש אפשרות להכפיל את הסרגל כילים או לפתוח 2 סרגלי כילים במקום 1?תודה!
פורסם 2007 במאי 2118 שנים אתה יכול לשנות את השם שלהם (left click=>propertis), שיהיה קצר יותר, ואז יהיה יותר מקום
פורסם 2007 במאי 2118 שנים נסה את Smart Bookmarks Bar:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4072
פורסם 2007 במאי 2218 שנים לא יודע בקשר לתוסף לעוד סרגל כלים אבל למה שלא תסדר אותם בתיקיות, כמו שאני עושה ? זה מאוד מאוד נוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.