עבור לתוכן

Firefox - תוספים לגרסאות 1 ו-2

Featured Replies

פורסם

חה.

• תגובות 2k
  • צפיות 244.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בAVANT יש FEATURE נחמד שמאפשר מעבר לדף הקודם על ידי החזקת מקש ימני ולחיצה על שמאלי (ובדיוק ההפך בשביל לעבור קדימה). מישהו מכיר משהו כזה ל-FF?

פורסם

קוראים לזה ROCKER GESTURES

תמצא את זה בתוסף MOUSE GESTURES

פורסם

אצלי זה עושה את זה... WTF?!

אם זה לא מובנה, אני מניח שזה בגלל All-In-One gestures.

פורסם
  • מחבר

מה בדיוק הבעיה ב-ALT+ימינה/שמאלה ?

זה אפילו פחות מבלבל מאשר להסתבך עם "להחזיק את הכיוון הנגדי, וללחוץ על הכיוון הרצוי"..

פורסם

בAVANT יש FEATURE נחמד שמאפשר מעבר לדף הקודם על ידי החזקת מקש ימני ולחיצה על שמאלי (ובדיוק ההפך בשביל לעבור קדימה). מישהו מכיר משהו כזה ל-FF?

תוריד את התוסף "All-In-One gestures" ותוכל לעבור לאן שתרצה ע"י הזזת העכבר... לפי דעתי זה התוסף הכי שימושי בFF... אני לא מסוגל לעבוד עם האקספלורר אחרי כמה חודשים שאני משתמש בו...

פורסם

מה בדיוק הבעיה ב-ALT+ימינה/שמאלה ?

זה אפילו פחות מבלבל מאשר להסתבך עם "להחזיק את הכיוון הנגדי, וללחוץ על הכיוון הרצוי"..

הפעולה של להוריד את היד מהעכבר למקלדת לוקחת יותר זמן מלחיצה על שני כפתורים שהאצבעות שלך כבר עליהם

פורסם
  • מחבר

אם אני עם היד על העכבר, אני פשוט עושה back/forward עם הגלגלת (הצידה)....

כשאני לא עם היד על העכבר - זאת הדרך הכי מהירה ונוחה..

הרבה פעמים אני שולט עם המקלדת בלבד, עם שימוש מוגבר ב-TAB למשל.. הרבה פעמים ללחוץ ALT+SPACE זה הרבה יותר נוח אחרי כתיבה בתיבת טקסט כלשהיא, מאשר ללכת לעכבר וללחוץ על SEND..

פורסם

מה שהוא מנסה להגיד וגם צודק בו, שבצורה הזאת השליטה מתבצעת ביד אחת שכבר נמצאת על העכבר.

יותר מהיר, יותר נוח ויותר טוב לעצלנים. :hat:

פורסם
  • מחבר

:)

פורסם

יש כאלה שאין להם עכבר עם TILT או שהTILT מוגדר למשהו אחר(כמו אצלי, אני הגדרתי אותו למעבר בין טאבים)

פורסם

מה אם אני עם יד אחת על העכבר, ויד שנייה תפוסה? ;)

פורסם

^^^ואם אני ניצול מפיגוע וכרתו לי יד אחת^^^

;D

פורסם

יש אפשרות שכשאני אלחץ על לינק+משהו זה יפתח ליד הטאב הנוחכי (בלי לשנות את האפשרות של סתם לחיצה תפתח אותו בקצה)?

פורסם

מה אם אני עם יד אחת על העכבר, ויד שנייה תפוסה? ;)

אז תשאיר את המידע הזה לעצמך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים