עבור לתוכן

בעיה בטמפרטורה של 6800LE

Featured Replies

פורסם

יש לי 6800LE שהוחלף פעמיים.

הראשון נהרס בגלל הספק הג'נרי שהיה לי (עכשיו יש לי של HEC), השני היה דפוק כי הוא היה גורם למחשב לקרוס במשחקים, והנה השלישי עובד מעולה, חוץ מהעובדה שב- IDLE הוא 70 מעלות!

על הראשון הרכבתי Giant3 והיה לי 45 ב- IDLE ומקסימום 63 במשחקים כבדים, בשני לא בדקתי ועכשיו הרכבתי אותו על השלישי.

נחשו מה... 75 מעלות ב- IDLE! למה?! יש מצב שהחיישן דפוק? אני עם קירור מעולה ומשחה טרמית מעולה (arctic silver 5).

תודה מראש :(

עריכה: עשיתי OC של 100 מעלות לליבה והטמפרטורה צנחה ל- 56 מעלות למה זה?? WTF

פורסם

usually with bad sensor your get lower temps due to bad positioning.

however there's a chance the sensor itself is malfunctioning - it gives the wrong temp results.

פורסם

יעריכה: עשיתי OC של 100 מעלות לליבה והטמפרטורה צנחה ל- 56 מעלות למה זה?? WTF

מה המשפט הזה אומר, אפשר להסביר

:nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אז יכול להיות באמת שהחיישן דפוק? דרך אגב גם בכרטיס הראשון כשעשיתי OC הטמפרטורה ירדה קצת... אם זה חשוב לדעת.

וזה שמעלי, מה לא הבנת?

העליתי את הליבה של הכרטיס מ- 300 ל- 400 והטמפרטורה ירדה מאיזור ה- 65 לטמפרטורה של 56 מעלות...

הרגע קמתי משינה (אני חולה >: ) ועוד לא היתה לי הזדמנות לשחק ולראות את הטמפרטורה במשחקים אבל אני אעשה את זה בקרוב...

פורסם

תקשיב...היה לי את אותו כרטיס...קרור חרא....שמתי לו את הסיילנסר והוא על 42-45C בחורף...בקיץ 50C....

חוצמזה אני בOC של 405\865 והוצאתי 11500 ב3DMARK ...אני ממליץ...זאת השקעה של 170 ש"ח והרכבה של דקה וחצי....

פורסם

הוא כבר אמר,יש לו את הג'יינט 3 של טרמלטייק...הקירור יותר טוב מהסטוק אבל קירור טוב הוא לא.

פורסם

אז שיקנה את הסיילנסר...הוא מתאים בול לכרטיס....

פורסם

יש לי 6800LE שהוחלף פעמיים.

הראשון נהרס בגלל הספק הג'נרי שהיה לי (עכשיו יש לי של HEC), השני היה דפוק כי הוא היה גורם למחשב לקרוס במשחקים, והנה השלישי עובד מעולה, חוץ מהעובדה שב- IDLE הוא 70 מעלות!

על הראשון הרכבתי Giant3 והיה לי 45 ב- IDLE ומקסימום 63 במשחקים כבדים, בשני לא בדקתי ועכשיו הרכבתי אותו על השלישי.

נחשו מה... 75 מעלות ב- IDLE! למה?! יש מצב שהחיישן דפוק? אני עם קירור מעולה ומשחה טרמית מעולה (arctic silver 5).

תודה מראש :(

עריכה: עשיתי OC של 100 מעלות לליבה והטמפרטורה צנחה ל- 56 מעלות למה זה?? WTF

גם הכרטיס שלי היה כך 76 מעלות במנכוה אז עשיתי קצת OC לזיכרונות ולליבה וירד פלאים 20 מעלות 56 במנוכה כרגעה אני על 740 365 יש לכרטיס הזה בעיות כנראה

יש לך XFX נכון?

זה אני DOM16 מ גימר

הוספתה מאה MHZ ויש לך 400 הסטוק שלך 300? כי שלי 325 לליבה

פורסם

בואנה גם לי זה קרה ככה...בסוף נשבר לי מהקרור שלהם והוספתי את הסיילנסר...

פורסם

בואנה גם לי זה קרה ככה...בסוף נשבר לי מהקרור שלהם והוספתי את הסיילנסר...

אתה ב OC?

זה הסילנסר נכון http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=7391 יש לו קירור לזיכרונות נכון?

אתה יכול להגיד לי את הטמפ' במעמץ וIDLE לפני ואחרי?

תודה רבה :please:

פורסם

אין שום בעיה...לפני הסיילנסר הטמפ' היו 70C במנוחה 75-78C במאמץ...

ועכשיו

(בחורף) הטמפ' במנוחה 42-45C ובמאמץ 50-54C

אני על OC של 16\6 ו400\845...

ב 405\865 הוצאתי 11500 ב3DMARK 03 אבל הכרטיס לא היה יציב אז הורדתי....

שכחתי לציין שאני העפתי 2 קבלים של SANYO עם קיבולת של 560 מיקרו פרד ושמתי 2 עם קיבולת של 1200 מיקרו פרד....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים