פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים פלסטיק יותר קשיח, יש פלסטיקים דקים יותר שהאצטון ממיס בקלותסתם דוגמא, חברה שלי עוסקת בבניית ציפורניים לבנות, והדרך להוריד את הציפורניים המלאכותיות האלה שעשויות חלק פלסטיק וחלק אקריל היא לטבול אותם באצטון, וזה ממיס אותן
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים זה יפה מאוד באמת אבל איך זה רלוונטי לדיון בכלל ? עם אצטון מנקים את ההיטסינק ואת המעבד, אתה צריך להיות דביל מושלם בשביל שזה ייגע באיזשהו חלק פלסטי שם.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים למה להשתמש בחומר שיכול להיות מסוכן אם הוא נוגע בפלסטיק או בצבע כלשהו אם אפשר להשתמש באלכוהול שהסיכוי שהוא יגרום נזק הוא אפסי, ושניהם עולים גרושים בתי מרקחת?
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים אם אתם אומרים שכדאי להתמצש באלכוהול 70% לפחות אז אפשר פשוט לקנות "שרף" שזה 95% אלכוהול.....ואת זה קונים בסופר....(וזה ליטר )...... זה עולה גרושים...באזור ה 10- 20 שקלים נראה לי
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים זה יפה מאוד באמת אבל איך זה רלוונטי לדיון בכלל ? עם אצטון מנקים את ההיטסינק ואת המעבד, אתה צריך להיות דביל מושלם בשביל שזה ייגע באיזשהו חלק פלסטי שם.תקרא עוד פעם את מה שפותח הת'ראד כתבבמקרה הזה - זכרונות וליבה של הGTO2במקרה של מעבד והיטסינק בלבד הסיכוי לגרום נזק עם אציטון הוא אכן קטן, כי מסירים אותם מהלוח אבל פה מדובר בליבה של כרטיס מסך , לך תדע מה מה האצטון יעולל לכרטיס, למה להסתכן?אגב , המלצה - יש כאלו פדים רפואיים קטנים טבולים באלכוהול , בתוך אריזות קטנות וסטריליותזה יותר נוח מצמר גפן , כי אין את הסיבים שיוצאים מהצמר גפן ויותר קל לנקות איתם כי הם קטנים ומתאימים בול
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים אציטון+צמר גפן=משחה טרמית הולכתחיובי?ודרך אגב גם וודקה ואבסנט וכו יכול להוריד תמשחה
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים כן , אני לא בטוח שבבית מרקחת מסחרי (סופר פארם, ניו פארם וכ"ו) אבל בבתי מרקחת רפואיים בבתי חולים\קופות חולים מאה אחוז הם מחזיקים זה עולה כמה שקלים או אפילו אגורות , לא ממש זוכר .. בכל מקרה לא הרבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.