עבור לתוכן

איך מומלץ להסיר את המשחה התרמית מרכיבים אלקטרונים ?

Featured Replies

פורסם

במקרה הזה - זכרונות וליבה של הGTO2

פורסם

חומר אלכוהולי לפחות 70%

ולא, אבסינט לא נחשב

פורסם
  • מחבר

70 אחוז מינימום ?

אמממממ אני מנסה לחשוב על חומר כל כך חזק :o

ועם מה "לנגב" את הצ'יפ ?

אם לא הבנת, דמיין שהצ'יפ זה צלחת, המשחה שעליו זה החומוס, והדבר שמנגבים איתו (X) זה פיתה מהולה באלכוהוול - מהו X ? :lol:

פורסם

צמר גפן

ואחלה דוגמא :lol:

עריכה: ואלכוהול 70% אתה יכול לקנות בבית מרקחת.

פורסם
  • מחבר

צמר גפן

ואחלה דוגמא  :lol:

עריכה: ואלכוהול 70% אתה יכול לקנות בבית מרקחת.

תודה רבההה

יש לך מושג כמה עולה האלכוהול ?

פורסם

כמה שקלים, לא רציני

פורסם

מה שמצחיק זה שלא מוכרים את זה לילדים...לול באתי לקנות, ואמרתי שזה כדי לנקות את המחשב, והרוקח התחיל לצחוק...

פורסם

אצטון גם יעשה את העבודה.

פורסם

אני הייתי מציע להימנע מאצטון, זה חומר מאוד אגרסיבי ויכול לגרום לנזק

פורסם

איך בדיוק ?

פורסם

אצטון ממיס פסלטיק ועוד חומרים , זה חומר חזק

אם אתה לא מאמין אתה מוזמן לנסות, שיהיה לך בכיף.

פורסם

ניסיתי, שמתי את זה על המעבד ועל ההיטסינק. לא היו בעיות מיוחדות.

ארטיק סילבר :

3.

Clean the mating surfaces completely with ArctiClean 2 Thermal Surface Purifier or a low residual solvent (High-purity isopropyl alcohol or acetone will work) and a LINT FREE cloth. (i.e. a coffee filter) If another thermal compound has previously been applied to the heatsink, the mounting surfaces should be thoroughly scrubbed and cleaned with ArctiClean 1 Thermal Material Remover followed by ArctiClean 2 Thermal Surface Purifier. If you do not have ArctiClean, a xylene based cleaner, (Goof Off and some carburetor cleaners) acetone, mineral spirits, or 99% pure isopropyl alcohol can be used. It is important to keep the surfaces free of foreign materials and NOT to touch the surfaces (a hair, piece of lint, and even dead skin cells can significantly affect the thermal interfaces performance). In addition, oils from your fingers can adversely affect the performance by preventing the micronized silver fill from directly contacting the metal surface. (Fingerprints can be as thick as 0.005

")

פורסם

מה שמצחיק זה שלא מוכרים את זה לילדים...לול באתי לקנות, ואמרתי שזה כדי לנקות את המחשב, והרוקח התחיל לצחוק...

יוני זה קרה לבנאדם בפורום כללי לא לך P:

ו headshot-

אציטון זה באמת חומר חזק בטירוף. רציתץי להוריד דבק מהפרספקס של המארז שלי והוא המיס את הפרספקס. עכשיו זה נראה כאילו שרטו אותו... אבל אני קניתי פרספקס חדש P:

פורסם

אז תאר לך מה אני הרגשתי כשניסיתי ברוב טיפשותי להוריד דבק מהמארז עם אציטון

ויחד עם הדבק ירד חלק נכבד מהצבע :-\

תנסה לשים אציטון על דיסק , או בתוך כוס חד פעמית מפלסיק דק (אזהרה - שים את הכוס על קערה או משהו לפני)

פורסם

יוני זה קרה לבנאדם בפורום כללי לא לך P:

זה קרה לי שחזרתי מביה"ס שלשום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים