עבור לתוכן

תהליך פתיחת צינורות בGTO2

Featured Replies

פורסם

האם מישהו כבר עשה את פתיחת הצינורות ב GTO2?

ואם כן, אז אם הוא יוכל להסביר את התהליך בדיוק, כי בפורומים בחו"ל זה לא הכי מוסבר....

תודה

פורסם

כל כך קשה להוריד את התוכנה,להוריד את הביוס,לשמור את הביוס הנוכחי,ולצרוב את הביוס שהורדת?

פורסם
  • מחבר

יופי כל הכבוד, הסבר מעולה!!!

לא כולם נולדו עם מחשב ביד....!!!

קיצר אם נחזור לשאלה המקורית אני הבנתי שצריך לשמור את הביוס החדש עם התוכנה שאיתה אנו צורבים את הביוס על דיסקט אתחול לביוס.

ואז להריץ שם פקודות לצריבה?

האם זה נכון?

פורסם

מוסיף שאלה:

מה גוף הקירור המומלץ לכרטיס (OC)

פורסם

אתה עושה את כל הקטע עם הדיסקט והביוס של הלוח אם (אומר לו לבדוק את הפלופי/USB או המדיה שאתה משתמש בה)

נכנס לדוס.

אומר לו להפעיל atiflash -s 0 oldbios.bin (תחליף את האולדביוס בשם של הביוס שלך)

אומר לו להפעיל atiflash -s 0 newbios.bin (תחליף את הניוביוס בשם של הביוס החדש)

עושה ריסטרט

יוצא עם 16 צינורות.

בקשר לשאלה שלך bobby323,היא לא מתאימה לפה אלא לפורום קירור.

והתשובה לשאלה שלך-zalman vf700-cu

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה! :xyxthumbs:

בצריבה אבל נראה לי שצריך במקום S צריך לרשום P..?

תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

אתה עושה את כל הקטע עם הדיסקט והביוס של הלוח אם (אומר לו לבדוק את הפלופי/USB  או המדיה שאתה משתמש בה)

נכנס לדוס.

אומר לו  להפעיל atiflash -s 0 oldbios.bin (תחליף את האולדביוס בשם של הביוס שלך)

אומר לו להפעיל atiflash -s 0 newbios.bin (תחליף את הניוביוס בשם של הביוס החדש)

עושה ריסטרט

יוצא עם 16 צינורות.

בקשר לשאלה שלך bobby323,היא לא מתאימה לפה אלא לפורום קירור.

והתשובה לשאלה שלך-zalman vf700-cu

לא ממש הבנתי... נכנסים לדוס ואז כותבים: ATIFLASH -S 0 ואז את שם הביוס שבמחשב שלי? אבל מה זה קובץ הBIN?

ולא הבנתי את הקטע שמחליפים בשם של הביוס החדש? מה צריך לכתוב?

ואז אם זה עושה 16 צינורות, אז עושים את הOC לכרטיס? או לא צריך?

תודה! חשוב לי מאוד להבין את זה. כי אני קונה את הכרטיס הזה ואני רוצה לעשות את זה.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אתה לא חייב לעשות oc לאחר פתיחת הצינורות - אבל כמובן שזהרק יעזור לביצועים של הכרטיס עד להגעה לרמה של x850xt pe!

פורסם

בעיקרון אתה לא חייב לעשות oc לאחר פתיחת הצינורות - אבל כמובן שזהרק יעזור לביצועים של הכרטיס עד להגעה לרמה של x850xt pe!

וזה 100 אחוז עושה 16 צינורות אחרי זה? זה 100 יפעל ולא יעשה נזק למחשב? זה תלוי בעוד דברים?

דיברתי עכשיו עם חברים ועוד אנשים בטלפון שגם רוצים את הכרטיס הזה X800GT02 - והם אומרים קודם כל שהם גם לא מצליחים למצוא את הכרטיס הזה -בשום מקום, וגם הם לא בטוחים אם הם יצליחו לעשות את הפתיחה של הצינורות. הם דואגים כמוני לכרטיס מסך. הציעו לי את הכרטיס X800 512 מגה. אני לא ממש מבין מה טוב בו. יש בו רק

256 מגה יותר. אבל אני לא רואה עוד תוספות אחרות לכרטיס. אמרו לי שגם אותו אפשר להפוך ל-16 צינורות. אבל זה גם לא בטוח אם יעבוד ולא יעשה נזק לכרטיס.

מישהו כאן מכיר מישהו שעשה את זה? שזה פעל אצלו בלי בעיות? אשמח לדעת אם כן.

והכי חשוב - מישהו יודע מה הם מהירויות הCLOCK SPEEDS של הכרטיס X800 512? חשוב לי מאוד לדעת.

תודה.

פורסם

קובץ הBIN הוא בעצם הביוס.

אומר לו  להפעיל atiflash -s 0 X.bin (תחליף את הX בשם של הביוס הנוכחי)

אומר לו להפעיל atiflash -s 0 Y.bin (תחליף את הY בשם של הביוס החדש)

זה ניסוח קצת יותר מובן.

בעצם מה שאתה מעלה על הדיסקט אלו קבצי BIN והקבצים האלו הם הביוסים.

קאפיש?

פורסם

קובץ הBIN הוא בעצם הביוס.זה ניסוח קצת יותר מובן.

בעצם מה שאתה מעלה על הדיסקט אלו קבצי BIN והקבצים האלו הם הביוסים.

קאפיש?

אהה - בראשון אני מעלה את הנוכחי, ואז זה בעצם מעלה אותו, ואז אני מעלה את החדש ? ואז זה מתקין ואז עושים ריסט ויש 16 צינורות? זה באמת מוסיף משהו לביצועים ה-16 צינורות?

עכשיו, אם אני קונה את הכרטיס, ועושה את הפתיחת צינורות, לא צריך לדאוג לקירור נוסף\יותר טוב-נכון? אבל אם אני עושה את הOC אז כן-נכון?

וזה באמת משנה אם עושים את התוספת של הOC או שלא? יש הבדל בביצועים?

ואיזה קירור אני צריך להוסיף למחשב אם אני עושה את הOC? תוכל להמליץ לי על משהו טוב? משהו שאתה משתמש בו? - תודה!

ויש מצב אתה יודע איפה קונים את הכרטיס? כי לפי מה שהבנתי הוא חסר במלאי במלא מקומות.

פורסם

אהה - בראשון אני מעלה את הנוכחי, ואז זה בעצם מעלה אותו, ואז אני מעלה את החדש ? ואז זה מתקין ואז עושים ריסט ויש 16 צינורות? זה באמת מוסיף משהו לביצועים ה-16 צינורות? אם אני זוכר נכון עושים מהירות ליבה*צינורות=מהירות תאורתית.אם זה לא היה מוסיף הרבה לביצועיים לא היו עושים את זה.

16 צינורות מוסיף בערך 20% יותר ביצועים...

עכשיו, אם אני קונה את הכרטיס, ועושה את הפתיחת צינורות, לא צריך לדאוג לקירור נוסף\יותר טוב-נכון?לא אבל אם אני עושה את הOC אז כן-נכון? כדאי להוסיף הן בישביל השקט והן בישביל המעלות של הכרטיס

וזה באמת משנה אם עושים את התוספת של הOC או שלא? בטח יש הבדל בביצועים? כ65% הבדל בדום3 ב1600*1200 על X8 AF X4 AA עם פתיחת צינורות (ביחס לGTO2 שלא פתחו אותו ולא עשו לו OC.)

ואיזה קירור אני צריך להוסיף למחשב אם אני עושה את הOC? קירור לכרטיס מסך תוכל להמליץ לי על משהו טוב? משהו שאתה משתמש בו? zalman vf700CU...קניתי אותו בעיקר בישביל השקט...בכרטיס הבא אני ישתמש בו לOC.

ויש מצב אתה יודע איפה קונים את הכרטיס? כי לפי מה שהבנתי הוא חסר במלאי במלא מקומות. בעיקרון הוא אמור להיות חסר במלאי בכל הארץ,חכה שבוע-שלושה ויגיעו לנועה קומפ,לוג'יק,ksp,ופנדה.

פורסם

אוקיי. - עכשיו באמת הבנתי אחי. -תודה רבה רבה רבה לך!

אז אני אחכה את הזמן הזה ואז אקנה אותו. בהחלט שווה את הזמן.

ובקשר לקירור - אתה מתכוון לזה:? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204

ויש לי עוד שאלה: בקשר לספק במחשב שלי. בהצעה - קיבלתי את זה: http://img8.imageshack.us/img8/1428/11zx.jpg

ואמרו לי שהוא לא הכי טוב, וגם לא טוב בשביל אחרי הOC לכרטיס. הציעו לי את זה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5499

מה דעתך עליו? והאם אפשר לקנות משהו יותר טוב בערך באותו מחיר. אולי קצת יותר יקר. על איזה תוכל להמליץ לי?

תודה מראש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים