עבור לתוכן

כמה בערך אני יכול להגיע עם המפרט שלי באוברקלוק ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז מה שאני צריך לעשות בעצם זה להוריד קודם כל את הHTT לX3, לנעול PCIE(משום מה אין לי אופציית DISABLE אבל אני יחפש שוב), להורד את המהירות זכרונות למינימום האפשרי, ולהתחיל להעלות FSB ב10 ולהריץ בדיקות של PRIME95 ל20 דקות + להשגיח שהטמפ' לא עולה על 50 מעלות במאמץ ואם יש שגיאה אז להעלות את המתח קלות ולבדוק שוב ?

ועוד משהו, איך אני אמור לנטר את הטמפרטורה של הזכרונות שלי ?

פורסם

כן, בגדול זה מה שאתה צריך לעשות, ואין לך מה לנטר את טמפרטורת הזכרונות כי אינך מוסיף להם מתח והם ירוצו צתחת לסטוק שלהם.

כשתגיע למקסימום עם המעבד\לוח :), CALL US

עריכה: ואין DISABLE ל PCIE. או שיש LOCK או שיש במקום AUTO קביעת מהירות ידנית. תקבע על 100 ואם בכל זאת משתנה, תשים על 101, זב בד"כ עובד.

פורסם

ולדעתי, התוכנות הטובות ביותר לבדיקת יציבות הן SuperPI 32M וS&M

פורסם
  • מחבר

ולדעתי, התוכנות הטובות ביותר לבדיקת יציבות הן SuperPI 32M וS&M

וזאת מדוע

פורסם

א. כי לPrime95 יש המון גרסאות שמראות שגיאות גם שהמחשב יציב ב100%.

ב. כי SuperPI מגלה שגיאות בזכרונות למשל, הרבה יותר מהר מאשר Memtest או כל תוכנה אחרת (כשמריצים אותה על בדיקה של 32M).

ג. כי SuperPI 32M זה מדד עולמי לבדיקת יציבות.

פורסם

א. כי לPrime95 יש המון גרסאות שמראות שגיאות גם שהמחשב יציב ב100%.

ב. כי SuperPI מגלה שגיאות בזכרונות למשל, הרבה יותר מהר מאשר Memtest או כל תוכנה אחרת (כשמריצים אותה על בדיקה של 32M).

ג. כי SuperPI 32M זה מדד עולמי לבדיקת יציבות.

לא נכון

אצלי היה תקלות בזיכרון והוא לא גילה

סופר PI היא למעבד ולבאס נטו !

S&M תוכנה טובה

אני אוהב את פריים רק בגלל הBLEND

אם הוא אומר לי שאני לא יציב והמחשב עובד 10 אז אני אל שם עליו אבל אם הפריים גורמת לפריז או נפילה אז אני יודע על חוסר יציבות

פורסם

וואלה זה חדש לי..

בכל מקרה אצלי זה היה בדיוק להפך.. בגלל זה הסקתי ככה.

פורסם
  • מחבר

מה זה הפריים בכלל לא עובדת לי, הגדרתי בהגדרות כל מה שהוא ביקש(לא יודע בכלל מה זה קשור לתוכנה אבל שיהיה) והיא מנסה להתחבר לאינטרנט (SOMEWHY) ולא מצליחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים