עבור לתוכן

קירור בעזרת גז פריאון (מזגנים), כמה קשה זה ?

Featured Replies

פורסם

אבא שלי הגה רעיון נחמד, לבנות מערכת קירור בעזרת גז פריאון של מזגנים, הגז הוא פרמננט כמובן (לא צריך להחליף אם אין דליפה) ומקרר מצוין (לכולם פה יש מזגן לא ?  ;) )

איזו דרך יש למנוע התעבות ?

פורסם

:s07: :s07: :s07:

זה ממש מציק לי

איך אתה משלב את המילים קירור מיים וגז באותו משפט?

אין דרך למנוע את ההתעבות (לפי מה שאני זוכר)

יש הבדלי טמפ' בין 2 מקומות...

איך אתה בכלל מתכוון לגרום לזרימה של גז?

פורסם
  • מחבר

פאקקקקקקק טעות שלי אני עורך

פורסם

אולי הגז הוא אפקטיבי במזגן, אבל אם אתה לא גורם לו לקחת את החום ולקרר אותו על ידי תנועה תמידית, הגז יתחמם.

פורסם
  • מחבר

הגז ינוע כמובן, בדיוק כמו במערכת מזגן (אותם רכיבים) עם מדחס

פורסם

אני חושב שאתה מיתבלבל קודם כול כבר כמה שנים שאין יותר גזים מסוג פריאון.. מסיבה אחת שהם מזיקים לאוזן.. ולכן החליפו אותם לגזים אחרים שניקרא USVA עם אני לא טועה.. בוכל מקרה בשביל לקרר את המעבד אתה תיצטערך קודם כול בלוק למעבד שאותו תוכל לקנות או לבנות כרצונך..

ודבר שני אתה תיצטערך גז כמו שצריך..404 או 507... ולא שום גז של מזגנים כי זה לא יזיז למחשב...

במידה ויש לך עוד שאלות אני פה..

יחיאל

פורסם
  • מחבר

מזיק לאוזניים ? :o הייתה לנו דליפה ואבא שלי קנה מיכל קטן של גז פריאון ושם :o

ולמה לא יקרר ?

פורסם

אוזן..חור אוזון :lol:

הוא לא יקרר כי הוא לא מתאים לזה.. אני לא מבין בקירור גז אבל את זה כבר הבנתי

פורסם

אני קורא את ההודעה הערוכה אבל הספקתי להבין שאתה רוצה לשלב קירור מים בקירור גז :) אז אתה לא הראשון ויש כאלה והם נקראים צ'ילרים

מערכת קירור גז (לא חייבת להיות חזקה במיוחד פריאון 22 או 12 יספיקו באמת ) שמקררת את מיכל המים של מערכת קירור המים

הרעיון יביא אותך לטמפרטורות נמוכות יותר מטמפרטורת החדר ובשל כך יווצר עיבוי שאותו תצטרך לפתור ע"י חומרי בידוד מתאימים

כמו כל דבר יש חסרונות כמו טמפרטורה לא נמוכה כמו של מערכת קירור גז אבל גם יש יתרון גדול שבמערכת קירור מים אתה יכול לחבר ביתר קלות את שאר הרכיבים (צ'יפסט ,כרטיסי מסך, גשר דרמיבנוסף כמובן למעבד)

קבל תמונה של הרעיון

PIC00090.jpg

attachment.php?attachmentid=21618&stc=1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים