עבור לתוכן

צריך עזרה איך אני עושה OC לכרטיס GTO2 ?

Featured Replies

פורסם

איך אני OC לכרטיס GTO2 אני לא מתכוון להגדלת צינורות ל- 16 אלא להגדלת מהירות זיכרון לביצעוים של X800XT ...

הסתכלתי בקישור הבא :http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/vidcard/127/1 ואין שם דרך להגדלת הזיכרון מישהו יכול

לכתוב לי מדריך בקצרה לקטע הזה בעברית בבקשה?

פורסם

0_O

כדי להגיע לביצועים של הX850XT (די בקלות הייתי אומר) אתה צריך לפתוח צינורות.. זה תוספת של 500-600 נקודות ב3DMARK :smile1:

את האוברקלוק שלי אני עשיתי עם ATI TRAY TOOLS... אתה יכול לעשות אוטומאטית שזה יחפש את המהירות המקסימלית לליבה ולזכרון, אבל אני עשיתי ידנית ובדקתי ארטיפקטים כל הזמן ב3DMARK ובATI TOOLS

פורסם

0_O

כדי להגיע לביצועים של הX850XT (די בקלות הייתי אומר) אתה צריך לפתוח צינורות.. זה תוספת של 500-600 נקודות ב3DMARK  :smile1:

את האוברקלוק שלי אני עשיתי עם ATI TRAY TOOLS... אתה יכול לעשות אוטומאטית שזה יחפש את המהירות המקסימלית לליבה ולזכרון, אבל אני עשיתי ידנית ובדקתי ארטיפקטים כל הזמן ב3DMARK ובATI TOOLS

אתה אומר שהצלחת לבצע O.C לכרטיס ? הצלחת לפתוח לו את הצינורות ?

אם כן אודה לך להסבר קצר כיצד עשית זאת ,האם זה מסובך ?

פורסם

0_O

כדי להגיע לביצועים של הX850XT (די בקלות הייתי אומר) אתה צריך לפתוח צינורות.. זה תוספת של 500-600 נקודות ב3DMARK  :smile1:

אתה כל הזמן משאיר את הכרטיס על האו סי? כאילו פתחת צינורות ואתה משאיר אותו הגדרות ולא משנה?

זה לא מקצר את חיי הכרטיס או משהו ? הוא לא יכול להרס פתאום? גם לא הוספת קירור?

פורסם

אני קונה מחר סיילנסר 5.. כי הכרטיס על 71 מעלות בLOAD (אין ארטיפקטים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים