פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים איך אני OC לכרטיס GTO2 אני לא מתכוון להגדלת צינורות ל- 16 אלא להגדלת מהירות זיכרון לביצעוים של X800XT ...הסתכלתי בקישור הבא :http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/vidcard/127/1 ואין שם דרך להגדלת הזיכרון מישהו יכול לכתוב לי מדריך בקצרה לקטע הזה בעברית בבקשה?
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים 0_O כדי להגיע לביצועים של הX850XT (די בקלות הייתי אומר) אתה צריך לפתוח צינורות.. זה תוספת של 500-600 נקודות ב3DMARK את האוברקלוק שלי אני עשיתי עם ATI TRAY TOOLS... אתה יכול לעשות אוטומאטית שזה יחפש את המהירות המקסימלית לליבה ולזכרון, אבל אני עשיתי ידנית ובדקתי ארטיפקטים כל הזמן ב3DMARK ובATI TOOLS
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים 0_O כדי להגיע לביצועים של הX850XT (די בקלות הייתי אומר) אתה צריך לפתוח צינורות.. זה תוספת של 500-600 נקודות ב3DMARK את האוברקלוק שלי אני עשיתי עם ATI TRAY TOOLS... אתה יכול לעשות אוטומאטית שזה יחפש את המהירות המקסימלית לליבה ולזכרון, אבל אני עשיתי ידנית ובדקתי ארטיפקטים כל הזמן ב3DMARK ובATI TOOLS אתה אומר שהצלחת לבצע O.C לכרטיס ? הצלחת לפתוח לו את הצינורות ? אם כן אודה לך להסבר קצר כיצד עשית זאת ,האם זה מסובך ?
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים 0_O כדי להגיע לביצועים של הX850XT (די בקלות הייתי אומר) אתה צריך לפתוח צינורות.. זה תוספת של 500-600 נקודות ב3DMARK את האוברקלוק שלי אני עשיתי עם ATI TRAY TOOLS... אתה יכול לעשות אוטומאטית שזה יחפש את המהירות המקסימלית לליבה ולזכרון, אבל אני עשיתי ידנית ובדקתי ארטיפקטים כל הזמן ב3DMARK ובATI TOOLS אתה כל הזמן משאיר את הכרטיס על האו סי? כאילו פתחת צינורות ואתה משאיר אותו הגדרות ולא משנה? זה לא מקצר את חיי הכרטיס או משהו ? הוא לא יכול להרס פתאום? גם לא הוספת קירור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.