עבור לתוכן

צריבת קבצי AVI כ DVD

Featured Replies

פורסם

עברתי על עשרת העמודים האחרונים , וגם ביצעתי שלל חיפושים , ועדיין לא מצאתי תשובה מפורטת לבעיה הזו -איך אני ממיר קבצי AVI ל DVD , יוצר להם תפריט נורמלי וצורב אותם כך שאני אוכל לצפות בהם ב DVD בסלון ?

מהמסע שלי בארכיון של הזון (ומשיטוט נוסף באתרים כמו DigitalFaq ו Doom9 ), הבנתי שאני יכול לבחור בדרך הפשוטה (והפחות איכותית), ולהשתמש בתוכנה שתעשה לי את כל העבודה - ההמרה , יצירת התפריט והצריבה . אבל , מה אם אני מעוניין בקצת איכות? ראיתי איזכור ל CCE בתור תוכנת קידוד מוצלחת , אבל הקובץ הראשון שניסיתי להמיר (כל ההגדרות דיפולט), שקל 350 מגה והפך ל 1.6 ג'יגה . בנפח הזה , אני בקושי מכניס 700 מגה לדיסק DVD .. איך אני שומר על איכות , ובכל זאת מצליח להכניס מספר שעות מכובד לדיסק שלי? ובעזרת איזו תוכנה אני יוצר תפריטים פשוטים לדיסקים שלי?

עוד שתי שאלות שחיפשתי עליהן תשובה ולא מצאתי -

- עקבתי אחרי המדריך הזה להעתקה של DVD9 ל DVD5 . יש אפשרות להעתיק רק את התפריטים הראשיים והסרט, ולמחוק את כל המסביב?

- ביצעתי סריקה לדיסק DVD שצרבתי עם Nec3540 (קושחה מקורית), על מדיות Verbatim DVD+R x16 . לפי מה אני יודע אם הצריבה איכותית? מצורפת תמונה של הסריקה הנ'ל .

פורסם

להמיר AVI ל DVD זו לא בעיה,אבל אם אתה רוצה ליצור תפריטים ובלאגנים זה כבר יותר קשה...יש לך תוכנות צעצוע כמו נירו,שאיתם תוכל ליצור תפריטים,אם זה מספק אותך אז לך על זה (nerovision express 3).

ליצור DVD איכותי ממקור AVI זו קצת שטות,כי רזולוציית סרט ממוצע ב AVI היא הרבה יותר קטנה מ DVD סטנדרטי,אבל אם אתה מתעקש אז תוכנה כמו dvd2svcd עושה את העבודה נאמנה (אתה צריך CCE בתור encoder,ישנם עוד encoders אבל לפי דעתי CCE הכי איכותי).

בקשר ל 350MB שנהפך ל יותר מגיגה,אין מה לעשות,כמו שאמרתי סרט ממוצע בAVI זה סרט שעבר קימפרוס,בגלל זה שים לב שמוכרים DVD סדרות טלויזיה,בד"כ מכניסים איזה 4 פרקים על דיסק DVD אחד.

DVD9 יכול להחזיק משהו כמו סרט של שעתיים וחצי,אז תחשוב כמה DVD5 יכול להחזיק.(אני לוקח בחשבון את כל הextras אבל בכל זאת).

ב dvdshrink יש לך אפשרות או להעתיק את כל הדיסק ולבחור מאיזה דברים להוריד ולהעלות איכות,או להעתיק רק את הסרט,התוכנה הזו דיי מוגבלת אבל היא מהירה ובד"כ מספיקה להרבה מאוד אנשים.

להמרת DVD9 ל DVD5 בשיטה יותר "מקצועית",עדיף שתיגש לפורום של doom9 וחפש שם,יש את ה DVD-RB ואת dvdremake...שהם ממש לא פשוטות כמו dvdshrink,אתה תזדקק להרבה מקום על הדיסק הקשיח שלך (הסרט המקורי+פעמיים מקום של DVD5),והדרך היא הרבה (הרבה מאוד) יותר ארוכה.

לגבי הסריקה שלך,תוריד את ה cdspeed האחרון,ותבצע סריקה ב quality.

פורסם
  • מחבר

קודם כל , תודה רבה :)

בנוסף, למרות שזה קצת לא קשור, רציתי לדעת איך אני אמור להדפיס על Printable DVD ?

פורסם

בקשר לתפריטים אני לא הכי מתמצא אבל יש את WINAVI שמתמחה בהמרה הרצוייה עם קביעת הגודל הרצוי של התוצאת הסופית .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים