עבור לתוכן

חנות Extremeחדשה בישראל!!! [הפתיחה]

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין את מנהלי האתר, מה הם ילדים קטנים?? שהם מצנזרים כתובות אינטרנט.

אני פונה אל מנהלי האתר: אתם יודעים שגם אם תצנזרו אתרים תמיד אפשר למסור אחד לשני את הכתובות בשיטות אחרות. אז במקום להתנהג בצורה ילדותית של "לא מפרסמים אתרים מתחרים" אז אל תצנזרו ואפילו תתנו קישורים לסקירות משם וככה נהיה בשותף בלי "אתרים מתחרים".

זה כמו LALA וליונטוורק שכל הדרך התיחסו אחד לשני כאוייבים וחסמו אחד את השני באימיול ובסוף שניהם הפסידו מזה, ורק אחרי שסגרו להם את האתר אז הם התאחדו במקצת והפסיקו להתייחס אחד לשני כאוייבים.

אני מחכה להארות (כן עם א') של מנהלים. וגם אם מישהו ייתן לי באן על ההודעה הזאת אז שידע שהוא מתנהג כמו דיקטטור.

כתבתי את זה פעם אחת ואני עוד אכתוב את זה אלף פעמים אם יהיה צורך.

פורסם

באמת מנהלי תחזירו בבקשה חד פעמי את השם של החנות או שתישלחו לי בפרטי בבקשה

פורסם

איפה החנות נמצאת?

פורסם

אי אפשר אתם לא מבינים שזאת פרסומת, אם אתם כל כך מעוניינים אז תפנו אליו בפרטי וזהו

פורסם
  • מחבר

תרשמו e m pבלי רווחים בין שתי הנקודות ;)

או תפנו אלי או לthe byter בפרטי :xyxthumbs:

פורסם

תרשמו E - M - P בין שתי הנקודות ;)

פורסם

באופן גורף, אנו לא מאפשרים לבעלי אינטרסים לפרסם את עצמם דרך הפורום. לא במסווה (כמו שמספר בעלי חנויות כבר ניסו לעשות, וחסמנו אותם) ולא בגלוי.

הסיבה היא פשוטה - זה פוגע באינטרסים שלנו. למה שמפרסמים יפרסמו אצלנו בתשלום אם הם יכולים לפרסם את עצמם בחינם דרך הפורום (ועוד לעיתים במסווה של הודעות אובייקטיביות - רווח כפול) ?

פרסום עצמי וחינמי על גבי הפורום אינו מותר, וצוות האתר פועל בחומרה נגד אותם גורמים המפרסמים את עסקם הפרטי ע"ג הפורום (במסווה או בגלוי).

פורסם

1) עמרי צודק, על מנת לנסות ולשמור על הפורום נקי וחף מאינטרסים אנחנו משתדלים ליצור הבדלה בין הקהילה והפורום לבין מי שמנסה לפרסם את העסק שלו. מי שמעוניין לפרסם צריך לדעת כיצד עושים זאת בדרך הנכונה, באמצעות פירסום בבאנרים. אף אתר (גם וואלה, YNET ועוד) אינם רואים בעין יפה דברים מסוג זה, לא רק אנחנו.

2) ובלי שום קשר לכך שמדובר בחנות (למרות שדווקא בנושא האוברקלוקינג שמקדם את הקהילה בארץ אנחנו משתדלים לתת לכם במה), לפני מספר חודשים אליאור [The Byter] החליט בקול תרועה רמה להחרים את הפורום הזה לאחר שלא נתנו לו להתבטא ברמה של ילד בן 10 ולהשתלח בצוות האתר (שעובד בהתנדבות ולא מקבל שכר על תרומתו ולכן אין אנו רואים בעין יפה התנהגות מסוג זה).

עם כל הכבוד הרב שיש לי לאליאור על הישגיו ואהבתו לאוברקלוק ולקירור אקסטרים בן-אדם שמחרים את קהילת החומרה הגדולה ביותר בארץ ולא מוכן לשתף עימה את הישגיו כאוברקלוקר ואת הידע שהוא צבר לא מגיע לו שניתן לו במה לכל נושא שהוא מקדם. אנשים צריכים לדעת שכדי לקבל צריך גם לדעת לתת ואליאור לא מוכן לתת (או לפחות לא מוכן לתת בכל דרך שאינה כוללת השתלחות והתנהגות בחוסר תרבות).

אז מר תמיר היקר, בפעם הבא שאתה פוצה פיך, בדוק את העובדות!! - במקום לבכות ולצטט את עצמך אתה צריך להגיד תודה שכן אם ניתן לאחד לפרסם את העסק שלו גם אם הוא "תורם" לקהילה יבואו האחרים ויטענו לאפליה ולמדיניות איפה ואיפה שלנו.

פורסם

תרשמו בלי רווחים בין שתי הנקודות ;)

אני שקלתי אם לתת לך באן, מיוט או אזהרה. חוצפן.

אם צוות האתר החליט לצנזר כתובת מסויימת, אז הוא עשה זאת במטרה שיהיה קיים צנזור לכתובת(מן הסתם)

וכאשר משתמשים חכמולוגים כמוך באים ומצפצפים על החלטות הצוות לצנזר כתובת מסויימת, זה זילזול שלא מקובל כאן.

החלטתי בסופו של דבר לתת לך רק אזהרה, אך אם אני אראה שאתה תעשה את זה שוב בעתיד, אתה תורחק לצמיתות מהפורומים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים