פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים שלום,לאחרונה ניסיתי לבצע OC עם מספר תוכנות כולל EasyTune5 של Gigabyte וגם ClockGenכעקרון הקטע עם התוכנות טוב לניסויים אבל נראה לי שלעבודה קבועה הכי טוב לשנות ב BIOS.עשיתי בתוכנה OC ולא נתקלתי בשום בעיות עד שניסיתי לשנות ב BIOS.ועכשיו הבעיה כזו:כשאני משנה ב BIOS תדר נניח ל 220 (אבל גם לערכים אחרים) אז באתחול ה BIOS כותב שיש OC ואם המחשב לא עולה להיכנס ב Del ל SETUP.והוא פשוט לא עולה. עד שאני מחזיר אותו ל 200. פעם אפילו לא הצלחתי לצאת מזה ונאלצתי לבצע Clear CMOS.יש למישהו רעיון ??
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים ctrl+f1 בביוס, תכנס לתפריט "המוסתר" advanced chipset featuresואת ה HTT CLOCK ,תשנה ל X2 בערך, זה במאה אחוז לא יגביל אותך עד תדרים מטורפים.
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר לא מוגבל בתדרים. שיניתי גם: HTT ל X3 זכרון ל 166 ואני מגיע בתוכנות אפילו עד 2300, פשוט לא ניסיתי יותר. הבעיה היא שאני משנה את זה ב BIOS אז המחשב לא עובר אתחול ומודיע ש ה HTT ב OC ???
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר לא ניסיתי X2 אבל אני אנסה, יש איזה היגיון מאחרי זה, כלומר האם הבעיה מוכרת לך? ******* עריכה ****** טוב ניסית HTT ב X2 מה BIOS והלוח עולה ב 220 אבל ב 250 שזה המהירות שאני רוצה ועובד עם ClockGen ה BIOS לא רוצה לעלות אז .. יש רעיון ???
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים הוא יציב לגמרי כשאתה מעלה בקולוקג'ן? אני מתכוון ם הרצת תוכנות מאמץ או שרק בדקת שהוינדוס לא קופץ מעצמו במהירויות האלה?כי יש מצב שהוא לא יציב לגמרי, ובהפעלה של המחשב הוא עובד ב100 אחוז או משהו, ואז הוא צריך עוד קצת מתח..ניסית גם להוסיף מתח?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר לא מעונין להוסיף בינתיים מתח, עדיין עובד במתחי סטוק. עובד יציב ב-HTT 262 וזכרון ב-214 כבר כמה ימים כולל קידודים של כמה סרטים ומשחקים ה CPU עובד שעות ב 100%. אבל אם עולה מה BIOS לא מצליח. נראה שיש איזה בדיקה או פרמטר ב BIOS שמונע ממנו לעלות באופן תקין?? אפילו קרה שהוא נתקע ב BIOS והייתי צריך לבצע Clr CMOS עם הג'אמפר כדי שהמחשב יעלה. יש למישהו נסיון עם OC ב MB של GIGABYTE
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים ועכשיו הבעיה כזו:כשאני משנה ב BIOS תדר נניח ל 220 (אבל גם לערכים אחרים) אז באתחול ה BIOS כותב שיש OC ואם המחשב לא עולה להיכנס ב Del ל SETUP.והוא פשוט לא עולה. עד שאני מחזיר אותו ל 200. פעם אפילו לא הצלחתי לצאת מזה ונאלצתי לבצע Clear CMOS.יש למישהו רעיון ??גם אצלי, בלוח K8NF-9, כאשר אני המחשב נמצא באוברקלוק מה-BIOS, כל הזמן באתחול מופיעה ההודעה שאם המחשב מחזיק/ או לא עולה אז ללחוץ Del ב- Setup.כל אלו שיש להם לוח של Gigabyte והם באוברקלוק גם מקבלים כל פעם את ההודעה הזו באתחול?זה נורמלי?
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים זה בסדר הוא סך הכל מזכיר לך שאתה על אוברקלוק, במידה והאוברקלוק נדפק אתה לוחץ על DEL והוא מדלג על האוברקלוק בשביל לא להתקע.אבל אין לזה שום קשר לחוסר יציבות או תקלה...
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים אני הצלחתי להגיע לבאס של 280 בלי תקיעות בביוס!!!!על htt 3 וזיכרונות על 210 ומעבד על 2.5 גיגה הרץ ומתח למעבד 1.5!!!(אם משהו רוצה ליקנות את המודרבורד שלי שיצור קשר בפרטי אני רוצה עליו 500 שח {ההוא מעולה לאוברקלוק!})
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים אחרי שזה נתקע לך במסך הזה שאתה לא יכול ללחוץ בו על כלום תעשה ריסטתיכנס לביוס עוד פעם ואז תלחץ על Exit without Saving ותאשרואז המחשב אמור לעלות לך
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר אני הצלחתי להגיע לבאס של 280 בלי תקיעות בביוס!!!!על htt 3 וזיכרונות על 210 ומעבד על 2.5 גיגה הרץ ומתח למעבד 1.5!!!שגיא, האם ביצעת את ה OC שלך מה BIOS ?ואיך הגעת ל OC שלך ? צריך לפי החישוב שלי מחלק זכרון 12 וזה אומר זכרון ב 150 ואין את זה ב BIOS (איזב גרסא?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.