פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים זה הארד דיסק RAPTOR!!!! 10000 RPM ואם אתה לא יודע מהזה אז עדיף שלא תגיב!נוב מסכן,לך תחפש חיים,תתקין משחק,תשחק מהר,תמחוק אותו ותתקין אחר,עם ישאר לך מקום עם כל הבנצים שתדחוף במחשב.אני חושב שאני מבין יותר ממך,עם אולי היה לך קצת יותר שכל,היית משתמש ברפטור לקבצי מערכת,ועוד כונן קשיח נורמלי שמספק בנאדם שפוי לקבצים,כנראה שאין הרבה שימושים במחשב הזה חוץ מבנצים סינטטים מחורבנים.
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים לא מסתדר לי פשוט למה לקנות מחשב רק לבנצים??? ?? :s07: מה יש לו יותר מדי כסף?? עצוב :
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים זה רק אני או ששמתם לב שההוא עם GT עשה 8K וזה עם SLI GTX עשה 10K.... WTF... בקיצור ילדון חרטטן.. ולרקורד 400W המחשב לא היה נדלק
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים גם אני לא מאמין לו אבל מה שנכון נכון(אני לא נכלל בתוכם):וכיתוב בעברית לא מספיק לכם אז או שאתם סתם קנאים וסוף סוף מישהו אומר הכל כמו שצריך!:זה רק אני או ששמת לב שההוא עם GT עשה 8K וזה עם SLI GTX עזה 10K.... WTF... בקיצור ילדון חרטטן..ולרקורד 400W המחשב לא היה נדלק
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים אני לא מאמין שאני מגיב לזה אבל גם אחרי 4 הודעות של "לא קניתי את המחשב הוא הורכב רק לבנצ'ים" אתם אומרים "יא פראייר עשיר בזבזן".גם אם הוא רימה אתם עדין הילדים הקטנים פה.חוצמזה גם אם הוא רימה אז? זה המחשב שלו? לא. 10000 ב-3DMARK ממערכת קנויה זה הישג גדול? לא. אז מה איכפת לכם בכלל?????????
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים אוקי אז במקרה הזה אנשים תראו את ה OC שליחזק אהה? [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מה אתה מתלהב אני הגעתי עם GT7800 אחד ל 8060 נק' איזה קלוקים? ושל איזה חברה?
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים ^^^^^ פשיי תותח!! (איזה זיוף מגניב!!) זה התוכנה הכי טובה לOC PAINT!!! (תשאל את פותח הת'רד) :lol:
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים אחי אדיר אחלה זיוף תלמד גם אותי אני מביא לחברים הם מתפחלצים :pissed: :jump:
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים פאק איך עשית את הזיוף הזה?!?!?כי כל המספרים יושבים על השורה ונראים אותו דבר בקירוב!!!
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים זה רק אני או ששמתם לב שההוא עם GT עשה 8K וזה עם SLI GTX עשה 10K.... WTF... בקיצור ילדון חרטטן.. ולרקורד 400W המחשב לא היה נדלק אולי דיי!! לא צריך תחנת כוח לכל מחשבון כיס שאתה קונה באופיס דיפו! הוא יכול לרוץ מצויין עם הספק ה"גרוע" הזה, ותן לי לגלות לך סוד, גם עם 350W היה ג'נרי היה רץ בסדר, דיי לשלוח כל אחד שקונה FX5200 לקנות ספק 600W. התוצאה נמוכה יחסית זה נכון, לפי דעתי עיניין של דרייורים, איזה השתמשת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.