עבור לתוכן

מה ההבדל בין 3540 ל3540A ?

Featured Replies

פורסם

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7090

אני מזמין מהם E92F ועכבר של סמסונג, אז חשבתי להזמין את הצורב הזה שרציתי הרבה זמן, בKSP הדגם הוא 3540A, מה ההבדלים ?

האחריות היא של היבואן או של החנות ? כי אם זה של החנות יהיה קצת בעיה ללכת לLOGICPC(אני גר בחיפה), בKSP זה לבן ויש לי מארז שחור :'(

פורסם

חשבתי 3500 ל 3540....לשאלה שלך בכותרת אין שום הבדלים,זה אותו צורב.

פורסם

חוץ מ a קטנה :silly:

פורסם
  • מחבר

חוץ מ a קטנה  :silly:

שאומרת ?

אגב, כדאי לקנות מחנות כל כך רחוקה ? כי הם הוא ייהרס לי כבר לא יישתלם לי לשלוח אותו למימוש האחריות

פורסם

a שלא אומרת כלום,זה המודל...יש כאלו חנויות עצלניות שלא מוסיפות את ה A אחרי ה 3540...לא ביג דיל.

להזמין משם או לא זה כבר שיקול דעתך,עוד לא נתקלתי ביוזר אחד מכאן שהתקלקל לו ה 3540 והיה צריך לממש אחריות,אבל דברים כאלו קורים.

פורסם
  • מחבר

a שלא אומרת כלום,זה המודל...יש כאלו חנויות עצלניות שלא מוסיפות את ה A אחרי ה 3540...לא ביג דיל.

להזמין משם או לא זה כבר שיקול דעתך,עוד לא נתקלתי ביוזר אחד מכאן שהתקלקל לו ה 3540 והיה צריך לממש אחריות,אבל דברים כאלו קורים.

אבל תחשוב, אני יפעיל עליו גם DVD, גם CD, הכלללל, ובחיים שלי נהרסו לי כל הצורבים בהם השתמשתי אחרי איזה שנה (BAD LUCK IS IT) ושאר הכוננים גם נפגמו קלות (הם מגמגמים בקריאת דיסקים).. :(

אמממ רגע כשאני חושב על זה, יש אופציה לקנות לבן מKSP ולצבוע אותו איכשהו ?

פורסם

שמע,גם אם יתקלקל ותצטרך לשלוח להחלפה\תיקון...כמה זה דואר רשום? 15 שקל? זה לא כל כך כואב.

תמיד אפשר לצבוע,אבל בד"כ יוצא מגעיל :P

פורסם
  • מחבר

שמע,גם אם יתקלקל ותצטרך לשלוח להחלפה\תיקון...כמה זה דואר רשום? 15 שקל? זה לא כל כך כואב.

תמיד אפשר לצבוע,אבל בד"כ יוצא מגעיל  :P

אממ יש לי חנות מתחת לבית מוכרים באיזה 30 שקל יותר נראה לי אבל צריך להגיד להם להזמין קודם

פורסם

מקרה ראשון בדרך אליך

לאחר שימוש לא כל כך שותף בצורב (2 דיסקים לשבוע) הוא לא מזהה שום דיסקים הנורה הירוקה שלו דולקת ואם מנסים לגשת אליו הוא די תוקע לזמן מה

אני הולך לנצל את האחריות שלי עליו, לא אגיד שהוא דפוק אבל לא ציפיתי שזה יקרה, חבל.

עריכה: *שוטף מה אני לא מבין תשפה שלי, רק עכשיו קלטתי את זה בטעות.

פורסם

כמו שאמרתי...היו דברים מעולם.

פורסם

ויש אותו בצבע שחור ב 5 או 10 ש"ח יותר

פורסם
  • מחבר

ויש אותו בצבע שחור ב 5 או 10 ש"ח יותר

? על מה אתה מדבר ?

פורסם

אותו צורב רק שהוא שחור למשל במקום הצבע הרגיל שלו

כי אם יש לך מארז שחור אז צורב באותו צבע יתאים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים