פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים לא מבינה כלום במחשבים, צריכה עזרה...יש לי מחשב חדש פנטיום 4 מהירות 3 ג'יגה ומערכת הפעלה xp - זה כל מה שאני יודעת עליו...הטכנאי שהרכיב את המארז עשה עבודה גרועה מאוד ומתחמק כבר חודש מלטפל בבעיה... או המאוורר או ספק הכח או שניהם רועשים ברמות שמורטות לי את העצבים כל פעם שאני ליד המחשב.מה עושים??? ובאיזה עלויות מדובר?? אני צריכה שקט!
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אוקיקודם כל צריך להבין מה מקור הרעשולהחליף אותוהעלות יכולה לנוע מ100ש"ח ומעלה
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים קודם תבדקי איזה חומרה נמצאת לך על המחשב (תוכנה כמו EVEREST למשל).. תפתחי תמארז תראה אם יש לך עוד מאווררים בו חוץ מהספק והמעבד תבדקי על כמה RPM המאווררים מסתובבים (בעזרת EVEREST)...באיזה טמפרטורה המחשב שלך נמצא תנקי אבק תבדוק אולי משהו מפריע להם להסתובב (כבל/אבק וכו).. ואז תחזרי ותגיד מה נהיה.. מצטער על הקטע של הפניה בלשון זכר לא שמתי לב שאת אישה
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים קודם תבדוק איזה חומרה נמצאת לך על המחשב (תוכנה כמו EVEREST למשל).. תפתח תמארז תראה אם יש לך עוד מאווררים בו חוץ מהספק והמעבד תבדוק על כמה RPM המאווררים מסתובבים (בעזרת EVEREST)...באיזה טמפרטורה המחשב שלך נמצא תנקה אבק תבדוק אולי משהו מפריע להם להסתובב (כבל/אבק וכו).. ואז תחזור ותגיד מה נהיה.. מסכנה הבחורה, עשית אותה גבר
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר תודה...אבל זה גדול עלי לפתוח את המארז וכ'ו...התעניינתי היום באיזה מקום ואמרו לי שסביר להניח שזה המאוורר שיושב על המעבד ושאפשר להחליף אותו למאוורר מקצועי מסוג זלמן שמחירו נע בין 200 ל 350 ש'ח לא כולל עבודה 120 ש'ח - נשמע יקר לא?
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים אלק מקצועי מאוורר שווה לתחת ועבודה בעינים של מישהו אידיוט.!יש לך את הביג טיפון שקט מאוד..ועולה 235 ש"ח..
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים אלק מקצועי מאוורר שווה לתחת ועבודה בעינים של מישהו אידיוט.! יש לך את הביג טיפון שקט מאוד..ועולה 235 ש"ח.. אם זה טיפה יקר לך יש לך את ה-SONIC TOWER שעליו את יכולה להוסיף עוד מאורר בעתיד.... http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2422
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים אלק מקצועי מאוורר שווה לתחת ועבודה בעינים של מישהו אידיוט.!יש לך את הביג טיפון שקט מאוד..ועולה 235 ש"ח..אתה ממש נסחף , לומר שזלמן זה לא חברה מקצועית בגלל שהביגטייפון של תרמלטייק מצליח והוא הצעקה האחרונה בפורומים זה כבר מוגזם
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים לקנות קירור כמו הסוניק והBT זאת צריכה להיות אופציה אחרונה אצלך כי אם את לא עושה OC אז אין שום סיבה שהמאוורר סטוק אינטל לא יספיק לך יכול להיות שהמאוורר שהביאו לך תקול (מאוורר חדש של אינטל עולה 40-60שקל) או שזה פשוט עניין של לנקות טיפה אבק וכו (ותבדקי תעניין שתהיה בטוחה שזה של המאוורר של המעבד מרעיש).. תנסי ללחוץ על הטכנאי שיבוא לבדוק תעניין או תמצאי משיהו מהפורום שגר קרוב ומוכן לעזור לך (ולא עוד מוכר שחנות שמחפש רק איפה להרוויח כסף).. חבל להשקיע 170+ שקל (סוניק) על קירור שלא ממש תצטרכי אותו (כמובן שתמיד עדיף לקנות משהו כמו הסוניק אבל...)...
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים בד"כ כלל רעש חזק נובע מהמאוורר של הספק כח כשהוא מלא אבק או מקולקל , אבל אם את אומרת שנראה לך שהרעש בא מכיוון המאוורר של המעבד אז את לא צריכה להשתולל ולקנות קירור של זלמן או משהו כזה , מאורר רגיל למעבד מספיק, עד 60 ש"ח, פשוט תבקשי להחליף את המאורר עצמו לאחד אחר שהוא בדיוק אותו דבר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.