פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים יש לי את הכרטיס הזה והוא עומד עם 59 מעלות במנוחהזה גבוה מידי ?אפשר לעשות אוברקלוק?ומהי הטמפרטורה הכי גבוה שאסור לעבור בכרטיס הזה במאמץ ובמנוחה ?תודה
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים זה נורמלי לכרטיס שלך...ואתה יכול לעשות לו OC רק שעדיף תמיד שיהיה קרור ואין אסור אבל 75 ומעלה זה כבר לא בריא...
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים 59 זה דיי גבוה , לי יש 6600GT של יצרן אחר אבל לא נראה לי שההבדל בין היצרניות צריך להיות כזה גדול , שלי במנוחה 49 מעלות ביום , ו45 בערב כשיותר קריר (קירור סטוק)
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים גם לי יש תכרטיס הזה...אצלי במנוחה הוא עומד על 54-55 מעלותבמאמץ כבד אחרי שהפעלתי תדמו של 3dmark 05 עם AAx4 הגיע לי ל-72 מעלות
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אי אפשר להשוות חברה אחרת כי הקירור שונה! לפותח יש לך פאסיבי או אקטיבי? כי לי יש את הפאסיבי עם 3 מאוררים 60 במאמץ =\\
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אי אפשר להשוות חברה אחרת כי הקירור שונה! לפותח יש לך פאסיבי או אקטיבי? כי לי יש את הפאסיבי עם 3 מאוררים 60 במאמץ =\\ מסכים , אבל הקירור של ג'יגהבייט כנראה ממש גרוע אם ההבדל הבינו ובין לידטק הוא יותר מ10 מעלות יש עוד גורמים כמו טמפרטורת המארז אבל עדיין זה הבדל דיי גדול ... anyways אם אתם אומרים שזה נורמלי אז סבבה אני לא מכיר את הכרטיס.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אם זה הפסיבי של GB אז מה הפלא קירור פסיבי כרטיס חם יוצא יפה מאוד, אם זה האקטיבי אז זה כנראה סרקולציה כי הוא די נחמד..
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר http://us.giga-byte.com/VGA/FileList/ProductImage/photo_nx66t128d_big.jpgזה הכרטיס שלי
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אקטיבי, סדר חוטים נקה אבק אם יכול מרח משחה חדשה, סיקרולציה תפיל סביבות ה 5 מעלות לפחות
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים היות ויש לך כרטיס עם קירור אקטיבי אז באמת כנראה שמשהו לא בסדר במגע של ההיטסינק עם ה GPU. דרך אגב האם המארז מאוורר מספיק מה בטמפרטורה של הלוח ו/או המעבד כדי לקבל מדד כללי על טיב הסירקולציה.אתה צריך לטפל בבעיה אבל הכרטיס לא ינזק במהרה. 6600GT יכול לעבוד גם ב 110 לאורך זמן.זה בדוק אצלי וגם הליבה מסוגלת לכך באופן רשמי לפחות לפי Gigabyte (שגם נותנים אחריות ל 3 שנים).
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר סידרתי חוטים וניקיתי מאווררים ואת כל המארז והוא נקי כמו חדשואין חוט אחד אפילו שמפריע האמצע המארזמרחתי משחה טרמית חדשה (arctic silver 5)וזה לא הוריד לי את הטמפרטורה של הכרטיסמה אפשר לעשותתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.