עבור לתוכן

נמאס מה-FIREFOX! (צריך המלצה על דפדפן אחר)

Featured Replies

פורסם

הם לא "עושים בעיות עם פיירפוקס", הם לא כתובים ב-HTML תיקני. תבדיל.

לצורך העניין אלו לא קבצי HTML אלא קבצי IE-SCRIPT. סקריפטים שעובדים אך ורק בתוכנה הספציפית שאליה הם נכתבו - IE.

אגב, מה עם אנשים שלא משתמשים במערכת הפעלה של מייקרוסופט ולכן אין להם IE ? האם זאת גם "בעיה שלהם" שהם לא מצליחים להיכנס לאתר של אורנג', ולמעשה אורנג' כאן בסדר גמור וזה פשוט הם "המרדנים", ומגיע להם? ::)

• תגובות 123
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה כמו לקנות ג'יפ ישן בלי חגורת בטיחות וכריות אוויר רק בגלל שבישראל לא יודעים לבנות כביש ישר

מי אשם מע"צ או BMW שיוצרת רכב יחסית נמוך?

פורסם

הוא לא מציע את כל מה שהפיירפוקס מציע אבל הוא מציע משהו שלפיירפוקס אין (ואני בספק אם יהיה) תמיכה מלאה ב100% מהאתרים.

קרה לי לפעמים שאתרים מסויימים לא עלו ב-Mathon, או שלא עלו בצורה מושלמת (לינקים באתר לא עובדים, וכדומה), אבל הם דווקא עלו בלי בעיה ב-Firefox. :-\

mxthon

איזה בדיחה.

פעם הוא היה טוב, היום כבר אי אפשר לסגור טאב עם לחצן ימני (צריך לחפש לחצן סגור מזורגג).

אני לא מבין מה הבעיה שלך. :nixweiss:

Double-Click על ה-Tab, והוא נסגר. 8)

השתמשתי ב-MAXTHON רק במשך כמה דקות וכבר הסרתי אותו! הגלישה בו לא נוחה, במיוחד הטאבים!

מה הבעיה עם טאבים ב-Maxthon? :s05:

תשחק קצת עם ההגדרות שלו.

Maxthon הוא דפדפן מאוד מומלץ.

Firefox הוא דפדפן נחמד, אבל לקח לי המון זמן להתקין לו תוספות, ולהגדיר אותו בצורה שיהיה נוח עבורי (דברים שמגיעים ב-Maxthon בברירת-מחדל). לאחר כל השינויים שעשיתי ב-Firefox, הוא הרבה יותר נוח לשימוש מהבסיס שקיבלתי בהתקנה, אבל הוא עולה לי ממש לאט (אולי בגלל שיש לי פנטיום 2).

אם אתה קורא לוירוסים רוגלות ופופאפים "לגלוש בשקט"....

ב-Maxthon אין את זה (אתה לא יכול להשוות את Firefox ל-Internet Explorer בלי טאבים).

אבל העובדה שאני צריך תוסף בשביל ללחוץ על קישור היא תקינה?

צודק! העובדה שאתה צריך 50 תוספים כדי שיהיה לך את מה ש-Maxthon נותן לך בברירת-מחדל היא תקינה?

מה לעזעזל כל כך כיף בלעבוד עם טאבים זה סתם מבלבל ולא כיף

יש מלא דברים שאפשר לעשות רק שיש חלונות בשורת המשימות

מה?! :s05:

צר לי לבשר לך, אבל אתה חי בתקופת האבן. :nono:

אומרים שהנבואה ניתנה לשוטים, אבל לדעתי האקספלורר 7 יעשה לפיירפוקס מה שהאקספלורר 3 עשה לנטסקייפ

IE7 (לפחות גיסת הבטא) נראה כמו צעצוע מאוד לא סימפטי.

פורסם

עדיף לי לחיות בתקופת האבן ולשחק עם חרבות מאשר לחיות עם דפדפן שאני צריך לשחק לו בטאבים

מה הקשר לתקופת האבן? מה זה אומר שכאילו כל מי שחי עכשיו חייב להשתמש בטאבים כי זה מה שעכשווי?

פורסם

אתה יודע אתה לא חייב להשתמש בטאבים..

פורסם

אני יודע שאני לא חייב אבל מה הקשר לתקופת האבן?

יש לי זכות מלאה לדעת

פורסם

אתה שאלת... אל תיעלב מהדוגמא זה באמת לא משהו אישי,

מה שאתה אומר זה כמו ניאנדרטל שבה עם קרש גדול שובר צבי בעוד מישהו משנות ה2000 בא ומוריד אותו עם רובה וכוונת לייזר, ברור שנחמד יותר לראות את הדם משפריץ מהמקל אבל, אני לא יודע איך להגדיר את זה, אני פשוט מעדיף לא לחזור שוחה בדם של הצבי המסכן... :xyxthumbs:

פורסם

Avant Browser

זה לא ממש דפדפן אלא פלאג-אין ל IE

שמאפשר לך לגלוש בטאבים

ולא קיים בו חוסר תאימות

מומלץ בחום

פורסם

אבל שאתה חוזר מלא בדם של צבי לעיר הקדמונית כולם מריעים לך ונותנים לך כבוד

ורובה זה

הולך הולך הולך הולך בום בום הולך הולך

בעעע

טוב זה כל מה שרציתי לדעת וזה ממש ההפך מי להיעלב כי סוף סוף נתנו לי תשובה לשאלה

פורסם
אבל העובדה שאני צריך תוסף בשביל ללחוץ על קישור היא תקינה?

העובדה שאני צריך שלוש פעמים ביום לעדכן את הIE שלי בכדי שלא יהיו לי ווירוסים/תולעים/פופאפס, היא תקינה?

חוצמזה שזה הרעיון שמאחורי OpenSource...

פורסם

העובדה שאני צריך שלוש פעמים ביום לעדכן את הIE שלי בכדי שלא יהיו לי ווירוסים/תולעים/פופאפס, היא תקינה?

לא צריך להיסחף

מה גם שאם יש לך SP2, אז כל העניין שקוף מבחינתך (במידה ועדכונים אוטומטיים מופעל אצלך)

חוצמזה שזה הרעיון שמאחורי OpenSource...

אהה...

אז זה הרעיון מאחורי קוד פתוח

פורסם

לא צריך להיסחף

מה גם שאם יש לך SP2, אז כל העניין שקוף מבחינתך (במידה ועדכונים אוטומטיים מופעל אצלך)אהה...

אז זה הרעיון מאחורי קוד פתוח

כן, קצת נסחפתי, אבל רק בכדי להדגיש את הרעיון.

ואחד הרעיונות מאחורי OS זה שכל אחד יכול לשנות את התוכנה כרצונו - ככה שאם מתגלה איזו בעיה, ניתן לתקן אותה בעזרת Plug-In, שלא חשוב מי יצר אותו.

לעומת זאת, אם מתגלה בעיה בIE, אז אתה צריך לחכות שMS יתקנו את הבעיה.

ואם זו פרצת אבטחה חמורה (מה שוקרה לעיתים קרובות אצל MS. הSP2 לא באמת מונע את הכל), אתה בכלל לא תוכל להשתמש בדפדפן.

ולא רק זה, גם לא תוכל להשתמש בMaxthon גם כן, כיוון שהם בנויים על אותו בסיס, ככה שהבעיות שיש בIE, יש גם בMaxthon (ולא בהכרח להפך).

פורסם

א. מתי אתה רואה אנשים פרטיים משחררים עדכונים לדפדפנים כמו FF?

ב. אתה סתם נלחץ עם הפרצות אבטחה החמורות... זה לא שעדר אקרים יצבור על המחשב שלך...

פורסם

מתי אתה רואה אנשים פרטיים משחררים עדכונים לדפדפנים כמו FF?

אתה מתכוון ל"מי כבר משחרר תוספים ל-FF?" או "מי כבר משחרר תוספים למקסטון?"

פורסם

עדכוני אבטחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים