פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים בוא נראה אותך כשמשתמשי IE בוכים לך שיש רווחים מוזרים בעמודים ואתה שובר את הראש שעות בניסיון להבין "מה לכל הרוחות הבעיה ?!" כי הקוד כתוב בצורה מושלמת.
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים טוב, נתחיל מזה שאין לי רקע בתכנות ככה שאתם מדברים כרגע סינית בשבילי.כי אתה לא משתמש ממוצעהמשתמש הממוצע סובל ממלא רוגלות ווירוסיםלאבא שלי יש מחשב עם XP בלי שום SP/עדכוניםפיירוול של XP מופעל ואנטיוירוסאין שם וירוסים/רוגלותסודר בעזרת הgreasemonkey scripthttp://icebreak.zickel.net/hwzone/ידוע ובשימוש אבל העובדה שאני צריך תוסף בשביל ללחוץ על קישור היא תקינה?
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מה לעזעזל כל כך כיף בלעבוד עם טאבים זה סתם מבלבל ולא כיףיש מלא דברים שאפשר לעשות רק שיש חלונות בשורת המשימות
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים אין שם וירוסים/רוגלותאתה בטוח במה שאתה אומר ?הרצת שם Ad-aware עם 0 תוצאות ?
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים טוב, נתחיל מזה שאין לי רקע בתכנות ככה שאתם מדברים כרגע סינית בשבילי.לאבא שלי יש מחשב עם XP בלי שום SP/עדכוניםפיירוול של XP מופעל ואנטיוירוסאין שם וירוסים/רוגלותידוע ובשימוש א. אתה אומר שיש לו פיירוול ואנטיוירוס(אני מניח שאתה גם מאחורי NAT)ב. זה מאד תלוי באיזה אתרים אבא שלך גולשמן הסתם כניסה ל-YNET לא תכניס לך שום טולבאר זדוני
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים אתה בטוח במה שאתה אומר ?הרצת שם Ad-aware עם 0 תוצאות ?כןפעם בכמה חודשים אני בודק אותוא. אתה אומר שיש לו פיירוול ואנטיוירוסב. זה מאד תלוי באיזה אתרים אבא שלך גולשמן הסתם כניסה ל-YNET לא תכניס לך שום טולבאר זדוניהמחשב הזה נמצא בשימוש גם ע"י אחי ואחותיהם נכנסים לכל סוגי האתריםומן הסתם אנטיוירוס+פיירוול, בלי זה ובלי עדכונים, לא משנה איזה דפדפן יש לך, הWINDOWS לא מחזיק 5 דקות
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מה לעזעזל כל כך כיף בלעבוד עם טאבים זה סתם מבלבל ולא כיףיש מלא דברים שאפשר לעשות רק שיש חלונות בשורת המשימותאתה יודע אתה לא חייב להשתמש בטאבים אם זה מבלבל אותך...
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים כןפעם בכמה חודשים אני בודק אותוהמחשב הזה נמצא בשימוש גם ע"י אחי ואחותיהם נכנסים לכל סוגי האתריםומן הסתם אנטיוירוס+פיירוול, בלי זה ובלי עדכונים, לא משנה איזה דפדפן יש לך, הWINDOWS לא מחזיק 5 דקותשמע, קשה קצת להגיב לזה כי אני לא מכיר את המחשב הספציפי ולא ראיתי את הסטורית הגלישה או hijackThis logבכל אופן זאת עובדה ידועה שהאקספלורר חוטף המון וירוסים ורוגלות
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים קח את המילה שלי בענייןאין שם רוגלות/וירוסיםוכשאמרתי כל סוגי האתרים התכוונתי לכל הסוגים (כולל ווארז ופורנו)בכל אופן, זה דיון שיהיה נחמד להעלות שוב עוד שנה בערךאומרים שהנבואה ניתנה לשוטים, אבל לדעתי האקספלורר 7 יעשה לפיירפוקס מה שהאקספלורר 3 עשה לנטסקייפ
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים ו(כמעט) הכל, אגב, בגלל ה-ActiveX... תוסף של מייקרוסופט (שכמובן קיים רק ב-IE) שהם פיתחו ועודדו אנשים להשתמש בו כדי שאנשים כמוך יבואו ויגידו "FF לא תומך בכל האתרים"..אבל לדעתי האקספלורר 7 יעשה לפיירפוקס מה שהאקספלורר 3 עשה לנטסקייפמה ?? ??ה-Navigator 3 טוב משמעותית מה-IE 3 הפתטי.רק ב-IE4 מייקרוסופט התחילו לפתוח פער (well, כשהם דחפו אותו ל-Win98..) מול ה-Communicator 4 (שנתקע בגירסה הזאת כמה שנים טובות..)חוץ מזה, לא חסרים אנשים "מבפנים" שמעידים על כך ש-IE7 הוא too little too late..
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים וזה משנה את התוצאה הסופית?הדיון הוא לא על ההתנהלות הלא תקינה של מיקרוסופטאלא על התוצאה הסופית (לפחות כיום, עד שברטון ישלח מיילים לוובמסטרים של כל האתרים שעושים בעיות עם פיירפוקס)
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים הם לא "עושים בעיות עם פיירפוקס", הם לא כתובים ב-HTML תיקני. תבדיל. לצורך העניין אלו לא קבצי HTML אלא קבצי IE-SCRIPT. סקריפטים שעובדים אך ורק בתוכנה הספציפית שאליה הם נכתבו - IE. אגב, מה עם אנשים שלא משתמשים במערכת הפעלה של מייקרוסופט ולכן אין להם IE ? האם זאת גם "בעיה שלהם" שהם לא מצליחים להיכנס לאתר של אורנג', ולמעשה אורנג' כאן בסדר גמור וזה פשוט הם "המרדנים", ומגיע להם? :
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים עד שברטון ישלח מיילים לוובמסטרים של כל האתרים שעושים בעיות עם פיירפוקס חחחחחח אני משתדל אה ו...what he said^^^
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים הם לא "עושים בעיות עם פיירפוקס", הם לא כתובים ב-HTML תיקני. תבדיל.לצורך העניין אלו לא קבצי HTML אלא IE-SCRIPT. סקריפטים שעובדים אך ורק בתוכנה הספציפית שאליה הם נכתבו - IE.וזה משנה את התוצאה הסופית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.