עבור לתוכן

צריך עזרה עם כרטיס GF6600 בקירור

Featured Replies

פורסם

יש לי GF 6600 של GIGABYTE והטמפרטורה של הכרטיס ממש ממש ממש גבוהה ( 70 מעלות .... )

השאלה שלי האם זה נפוץ אצל עוד כרטיסי 6600 ? כי לחבר שלי יש בדיוק את אותו הבעיה

מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפרטורות בצורה משמעותית ? ( אני רוצה לעשות OC לכרטיס ...) האם כדאי סיינלסר או שהוא

לא יעשה את העבודה ? ואם הוא לא יעשה מה אתם ממליצים לי לעשות ? מערכת מים באה בחשבון אבל עדיף שלא ....

אני רוצה לקנות את מערכת הקירור של TT היא דיי זולה ( 500 ש"ח ) אבל רוב הסיכויים שאני לא יקנה אותה כי אין לי ממש 500 שקל בכיס...

תודה רבה רבה לעוזרים

פורסם

איזה דגם יש לך בדיוק.

אני מניח שיש לך קירור פאסיבי, כמו גם לי (ראה במפרט שלי)

בעקרון שאלתי את התמיכה של GIGABYTE לגב העינין כי הכרטיס שלי היה ב 68 במנוחה והגיע גם ל 105 בעומס.

הם טוענים כי ה CORE של Nvidia מסוגל לעבוד ללא שום בעיות ב 110 מעלות לאורך זמן והם גם מבצעים כאלה בדיקות וזה לא צריך להפריע.

אבל מנסיון שלי תרכיב מאוורר מארז אפילו 80mm שיזרוק אויר ישירות על הגוף קירור (מקרוב 10-15cm) ותגיע לטפרטורות נמוכות בהרבה 15-20 מעלות הבדל.

או שתדאג לאוורור מארז יותר טוב שזה לדעתי יותר קשה (ואולי גם יקר) מהפתרון שהצעתי.

פורסם

מצתרף גם כן לשאלה שקשורה בנושא

ראיתי בזמן האחרון הרבה תלונות על הכרטיס של GEFORCE6600 במיוחד מחברת גיגהסיט האם זה נפוץ שיש בעיות חימום אם הכרטיס הזה?

האם הוא צריך קירור אקטיב בכדי לפעול על טמפרטות סיבירות יותר כמו 50c או שבעצם באמת 70c זה לא מוגזם במנוחה אצל הכרטיס הזה?

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אחי

פורסם

לפי מה שאני רואה בזמן האחרון עם הGEFORCE 6600 של גיגביט 60-70 במנוחה ללא קירור מאסיבי זה לא דבר כ"כ יוצא דופן הרבה מתלוננים על כאילו טמפרטורות..

תקנו אותי אם אני טועה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים