פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים יש לי מארז של טרמלטק soprano ויש לי לוח אם dfi nf4 lanparty 939לא תיהיה בעיה של מקום במארז? בעיה תיהיה כי המאוורר גדול אבל אני מתכוון לבעיה שהוא בכלל לא ייכנס לשם או שיהיה מרווח של 2 סנטימטר מהדלת של המארזואם אתם יכולים להגיד לי מנסיון אישי שלכם אם זה מאוורר טוב ביחס למחיר?תודה
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים הוא יכנס לך במארז זה שישאר מרווח קטן בין הדלת למאוורר אין מה לעשות בנידון (והרבה נצלים את זה לטובה ועושים חור בדיוד איפה שהמאוורר בדלת).. והBT הוא הכי משתלם ביחס למחיר ולביצועים שלו
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים יכנס בסדראבל לא ינצל את כל יכולת הקירור ביגלל הקירבה לדלת אבל אם אתה תעשה חור מול המאורר שלו זה יהיה פצצה! ואז הקירור יתן לך לפחות 8 מעלות הבדל
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים לי יש את אותו מארז אבל לי יש בגירסא עם החלון ויש בחלון מאוורר השאלה אם הוא יכנס כשהמאוורר מותקן
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר שלי זה גם הגירסה עם החלון ויש מאוורר בדיוק מול המעבד ככה שאו שאני משאיר שם את המאוורר שיעשה אוויר בדיוק על הביגטייפון או שאני פשוט יוריד אותו אם לא יהיה מקום ואז לביגטייפון יהיה חלון בדלתאבל הקטע הוא שאני רוצה להשאיר את המארז כמו שהוא זה הכי יפה והביג טייפון יהיה ככה מולהמאוורר של הדלת אבל זה יחסום את האוויר שהמאוורר של הדלת מפיק לכל המארז
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים יש לי את אותה שאלה לגבי ה VM300A Skull של Thermaltake.יש מאוורר על הדך, אבל לא מול המעבד, אלא קצת למטה יותר, מישהו ניסה להרכיב BT על המארז הזה? נכנס?כרגע יש לי Silent Tower אבל הוא רועש יחסית ולא מספיק מקרר ויותר גרוע, המאוור מכוון כלפי מעלה (כלפי הספק) ומחמם אותו במקום להוציא את האוויראחורה לעבר שני המאווררים האחוריים.
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים אני רוצה לשאול את השאלה אבל בכלליות: מה צריך להיות רוחב המארז עלמנת שהביגטייפון יכנס וישב בלי בעיות וללא מרווח קטן בין המאוורר לבין דופן המארז ?אודה לסוג כזה של מארז ? ( רחב ).
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים המאוורר שבחלון מוציא אוויר אתה מתבלבל הוא מכניס חבובאולי מרגישים שהוא מוצאי אבל לפעמים שאני מעשן אני רואה את העשן של הסגריה ניכנס ישר לשם
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים r link=topic=142768.msg1199091#msg1199091 date=1127852884]אתה מתבלבל הוא מכניס חבוב אולי מרגישים שהוא מוצאי אבל לפעמים שאני מעשן אני רואה את העשן של הסגריה ניכנס ישר לשם לא טוב לעשן סתם חחח אתה נותן למחשב להרגיש... בטח בלילה כשאתה ישן הוא מתחיל לחשש ולגשש. לא משנה לקחתי משהוא קצת יותר מידי
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים לא טוב לעשן סתם חחח אתה נותן למחשב להרגיש... בטח בלילה כשאתה ישן הוא מתחיל לחשש ולגשש. לא משנה לקחתי משהוא קצת יותר מידי
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מחבר חחחחחח מה קרה פה כולם לקחו משהו ועוד נתנו למחשב שלהםאבל סבבהאם תגידו לי מה המימדים של הביג טייפון אני יוכל לחשב לבד אם הוא יכנס או לאתודה
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מהחישובים שאני ואבא שלי עשינו יצא שהביג טייפוון הוא 12.8 ס"מ ושהוא אמור להיכנס אצלי עוד שעה אני לוקח תמחשב להתקין אותו ואז אני יתן לך תשובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.