עבור לתוכן

מהיום : HOT תציע 1 מגה upload באינטרנט בכבלים, ו512 Upload במחיר שפוי! (יחסית)

Featured Replies

פורסם

טוב גם אני מתחיל לחשוב לעבור לHOT כמה שאלות:

1.החלפתי מודם אז יש לי התחייבות לבזק מה אני אמור לעשות?

2.אפשר לחבר אינטרנט HOT בלי HOT בבית? (יש לי YES)

3.שמעתי שלHOT יש מודמים ענקים זה נכון?

• תגובות 92
  • צפיות 12.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סוף סוף המהפך מגיע ! :yelclap: :yelclap: :hi::yelclap: :yelclap: הגיע הזמן שיבינו כל הספקיות שה UPLOAD הוא שם המשחק ולא הDOWNLOAD !

מעכשיו נותר רק לתת לזמן לעשות את שלו עד שמחירים ירדו לגבול הנורמלי וכמובן גם עם הזמן החבילות יגדלו בכיוון הזה ומי יודע אולי נזכה לראות עוד בחיינו יחס שווה להורדה והעלאה

פורסם

טוב גם אני מתחיל לחשוב לעבור לHOT כמה שאלות:

1.החלפתי מודם אז יש לי התחייבות לבזק מה אני אמור לעשות?

2.אפשר לחבר אינטרנט HOT בלי HOT בבית? (יש לי YES)

3.שמעתי שלHOT יש מודמים ענקים זה נכון?

1. תבדוק מה הקנס, למרות שאני ההיתי נשאר בתוך ההתחייבות עד שהיא נגמרת.

2. כן אפשר...

3. שטויות, יש מודמים מעולים של מוטורולה כדוגמת הSB4100/4200/5100, עולים על כל מוזם ענקי ומאפן של ECI (המוטורולות קטנים יותר)

אגב

רק אל תהפכו פתאום ליחצ"נים של הוט...

פורסם
"הורדת נתונים של 1.5 מגהביט והעלאת נתונים של 512kb תעלה 139 שקלים לחודש."

139 ש"ח לתשתית+ספק ? אם כן זה די משתלם.

פורסם
  • מחבר

לא חושב, אני חושב שזה יהיה רק תשתית 139

פורסם

תודה לאל !! :yelclap: :yelclap: :yelclap::xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: (ולהוט :beerchug:).

אני שוקל ברצינות לעבור להוט.

פורסם

אז שניה אפשר לעשות אינטרנט של הוט עם טלויזיה של YES? אם ככה אני שם ;D

פורסם

הופהההההה כל הכבוד להם !!!

זהו מעכשיו יווצר פה שרשרת של תגובות בין חברה לחברה על הורדת מחירים והעלאת מהירויות !

אני לצערי מסיבות שונות נשאר בבזק מקוה שהתגובה שלהם תגיע בקרוב.

פורסם

1. תבדוק מה הקנס, למרות שאני ההיתי נשאר בתוך ההתחייבות עד שהיא נגמרת.

2. כן אפשר...

3. שטויות, יש מודמים מעולים של מוטורולה כדוגמת הSB4100/4200/5100, עולים על כל מוזם ענקי ומאפן של ECI (המוטורולות קטנים יותר)

אגב

רק אל תהפכו פתאום ליחצ"נים של הוט...

אף אחד פה לא הופך ליחצן של הוט למרות שבאמת מגיע להם כל הכבוד על זה שהרימו את הכפפה ראשונים לתחרות אמיתית

אם זאת בתור לקוח של הוט למשך שנים אני יכול להעיד על כך שפרט לפעם בכמה חודשים שיש כמה בעיות אני מאוד מרוצה עם פינגים נמוכים מאוד ושרות לא רע

פורסם

כן זה 130+ רק לתשתית שהספק יקח משהו דומה,עדיין יקר רצח..נקווה שהמחירים יירדו מהר.

פורסם

חכו, עוד מעט בזק ישיקו חבילה זהה -כנראה גם עם מחיר יותר נמוך כי אחרת כולם יעברו לכבלים.

ואז מתקשרים 199 מתחילים לצעוק על הנציגת שירות ויש לך אינטרנט מהיר 1.5/512 ב 90 שקל לחודש! וואלה!

פורסם

היתקשרתי עדיין נורא יקר, וחבל! כי מצידי הייתי מתחבר היום. אבל ניראה עוד כמה ימים מה יהיה.

פורסם

חכו גג שבוע גם זה הרבה יותר זול וגם לבזק יש את זה... אני מאמין אפילו תוך כמה ימים ומי שאמר לצעוק עליהם חח צודק , ישארלים מבינים רק בצעקות... (ובאיומי התנתקות) חחחח

פורסם

לזה שרוצה להתחבר גם ל yes וגם לאינטרנט ב hot, שידע שזה לא משתלם כי צריך לשלם יותר בגלל זה...

באמת נשמע נהדר upload מטורף שכזה, אבל המחיר לא בשבילי כרגע :P, כשבזק יתנו פתרון נגדי ואז בטח המחיר ירד ואז אני אקפוץ על אחד מהם.

המחיר כרגע באמת נורע (אבל פחות ממה שהיה קודם אז זה שיפור לפחות).

פורסם

לזה שרוצה להתחבר גם ל yes וגם לאינטרנט ב hot, שידע שזה לא משתלם כי צריך לשלם יותר בגלל זה...

איך הגעת לזה ? אני משלם 50 ש"ח בחודש לHOT על חיבור 1.5 מגהביט ומשלם ליס 200 ש"ח בחודש , למה שאני ישלם יותר? אתה חושב שיס יודעים בכלל שאני מחובר לHOT באינטרנט או להיפך? אל תפחיד אנשים סתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים