פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים התקשרתי ל חברה K.S.P ונציק שירות אמר לי ש המשחה טרמית : Arctic Silver 5 לא טובה בכלל היא מתחילה להתפורר אחרי כמה זמן האם זה נכון או שהוא סתם אמר לי ? הרי יש לו אינטרס למכור לי אז למה הוא אמר לי את זה והיה להם במלאי ... תודה מראש
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים התקשרתי ל חברה K.S.P ונציק שירות אמר לי ש המשחה טרמית : Arctic Silver 5 לא טובה בכלל היא מתחילה להתפורר אחרי כמה זמן האם זה נכון או שהוא סתם אמר לי ? הרי יש לו אינטרס למכור לי אז למה הוא אמר לי את זה והיה להם במלאי ... תודה מראש
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר דבר למה אתה שם לי תמונה דבר אני רוצה לדעת אם לקנות אותה כי כל הזמן אני שומע רק דברים טובים ואני מתקשר לחברה שרוצה למכור את המוצרים שיש לה והוא אומר לי עדיף לך להשאר עם המשחה של הקירור שאתה קונה כי הסילבר 5 לא טוב הוא מתפורר אז תגידו לי מה לעשות ...
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים KSP זאת החנות היחידה שאני מכיר, שבה הצליחו לחבר קירור למעבד הפוך (Athlon XP) , זה קרה לחבר שלי לפני כמה שנים... מאז אני לא סומך עליהם בכלום.
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים KSP זאת החנות היחידה שאני מכיר, שבה הצליחו לחבר קירור למעבד הפוך (Athlon XP) , זה קרה לחבר שלי לפני כמה שנים... מאז אני לא סומך עליהם בכלום. היא מצוינת עזוב אותך... החנויות האלה עוד יכולות להמליץ על הפאד הטרמי שמגיע עם הקירור המקורי על פניה ... למה ? רק הם יודעים..
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים שכחתם כלל חשוב בפורום הזה .... חל איסור על פירסום או ביקורת על חנויות ובכלל זה משחה מעולה איון לך מה להקשיב למוכר כביכול קנה ותאמין לי לא תצטער...
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים תקשיב לאלא שכאן בפורום סמוך אלי אתה מעדיף להאמין לבן אדם אחד מאשר לאלפי אנשים בפורום הזה? ישר כח HW זון! אני פעם לא האמנתי לאלא שאמרו לי לא לקנות לוח אם של אינטל, לא הקבשבתי, אני הקשבתי למוכר השקרן ותאב בצא הזה, ועכשיו אני לא יכול לעשות לו OVER-FUCKING-CLOCK!!!!! תקשיב לנו. נקודה.
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים תקשיב לאלא שכאן בפורום סמוך אלי אתה מעדיף להאמין לבן אדם אחד מאשר לאלפי אנשים בפורום הזה? ישר כח HW זון! אני פעם לא האמנתי לאלא שאמרו לי לא לקנות לוח אם של אינטל, לא הקבשבתי, אני הקשבתי למוכר השקרן ותאב בצא הזה, ועכשיו אני לא יכול לעשות לו OVER-FUCKING-CLOCK!!!!! תקשיב לנו. נקודה. נחמד אתה אהבתי.. אבל לא ידעת שאי פאשר לעשות אוברקלוק עם אינטל ?
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר חחחחחחחחחח אי אפשר לעשות אובר קלוק עם אינטל זה חוק מספר אחד !!! חחחחחחחותודה אחים אני יקנה אותה המוכר הזה בן אדם מניאק
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים חחחחחחחחחח אי אפשר לעשות אובר קלוק עם אינטל זה חוק מספר אחד !!! חחחחחחח ותודה אחים אני יקנה אותה המוכר הזה בן אדם מניאק ðçîã àúä àäáúé.. àáì ìà éãòú ùàé ôàùø ìòùåú àåáø÷ìå÷ òí àéðèì ? לא, לפחות לא בלוח שלי (תראה בחתימה שעומדת להשתנות) נ.ב: מצטער על הג'בריש זה המחשב שלי
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מה שכן תהיה מאוד זהיר איתה PUMBA , המשחה הזאת עשוייה כמעט כולה מכסף טהור והיא מוליכה חשמל תזהר לא להפיל על הלוח ולא למרוח יותר מידי שימרח לך החוצה ויקצר מגעים בלוחואל תבהל מהגודל (אפשר לקרוא לזה גודל?) של השפורפרת , זה מספיק להמון פעמים אם תצטרך
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר וואלה תודה אחי תיהיה בריא עשית לי את היום וכולכם גם עכשיו תדעו שעשיתם לעוד מישהו טוב בלב .. :yelclap:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.