פורסם 2005 במאי 2320 שנים אוקי אז אני 90% הולך עליו ושוב, מה יש בו שגורם לו לעבוד התקן BTX לעומת ספקים אחרים?
פורסם 2005 במאי 2320 שנים אני ממליץ לו מהסיבה שכרגע הוא מסתובב במרחק של חצי מטר ממניאני הרכבתי אותו ואני יודע לזהות מוצרים איכותיים ותמיד שמח להמליץ עליהם.
פורסם 2005 במאי 2320 שנים טוב אז כמו שאמרתי ה OCZ הוא כרגע המועדף עלי מ4 סיבות 1. יש לו מאורר אחד, 120 2. יש לו מקדימה פתח איורור3. הוא שקט (שמעתי אותו בביקורת שהורדתי)4. הוא מודלריאבל עדיין לא עניתם לי על השאלה מה עושה אותו כל כך מיוחד שהוא תומך ב BTX? ז"א מה יש בו שאין בספקים אחרים ?
פורסם 2005 במאי 2320 שנים לי יש טויוטהמישהו רוצה לקנות מרצדסאני מרוצה מהטויוטה שלי וחושב שהיא איכותית ביותרבחיים לא ראיתי או נסעתי במרצדסאז כנראה שאני אגיד לו לקנות טויוטה(*דוגמה מוקצנת ביותר)
פורסם 2005 במאי 2320 שנים מה עושה אותו כל כך מיוחד שהוא תומך ב BTX? ז"א מה יש בו שאין בספקים אחרים ? החיבור הזה זה חיבור ללוח אם, שים לב שזה 6 פינים (לא של ה-PCI-E), והוא מתפרק ל4+2 בשביל תאימות עם החיבור 4 פינים הנוכחי
פורסם 2005 במאי 2320 שנים לי יש טויוטהמישהו רוצה לקנות מרצדסאני מרוצה מהטויוטה שלי וחושב שהיא איכותית ביותרבחיים לא ראיתי או נסעתי במרצדסאז כנראה שאני אגיד לו לקנות טויוטה(*דוגמה מוקצנת ביותר)קודם כל אתה יכול להמליץ חופשי על טויוטה ואני מצטרף לבחירה שלך, יש לי שתיים.שנית אני ממליץ על מוצרים שיש לי (ויש לי המון) וכאלה שבדקתי טוב טוב.
פורסם 2005 במאי 2320 שנים מחבר קודם כל אתה יכול להמליץ חופשי על טויוטה ואני מצטרף לבחירה שלך, יש לי שתיים.שנית אני ממליץ על מוצרים שיש לי (ויש לי המון) וכאלה שבדקתי טוב טוב. וכל שאר המוצרים שלא בדקת לא טובים? עשה לי טובה..אני מבין שאתה ממליץ על ספק שיש לך ובדקת אותו , אבל זה לא אומר שאין עוד ספקים אחרים יותר טובים ממנו.כשתציג טיעון למה האנרמקס עדיף על פני ה-OCZ , אז סבבה.אבל הטיעון של "יש לי אותו והוא מצויין" לא מתקבל(לפחות לא בשבילי)
פורסם 2005 במאי 2320 שנים אני ממליץ על אנרמקס 425 כחולספק טוב מתנהג כמו מסך טוב, כלומר ממשיך למערכת הבאה שלךהתקן לספקים השתנה והוא עכשיו ATX 2.0כדאי ללכת על משהו שיתאים לתקן העכשויבנוסף חשוב לקחת ספק שלא מרעיש !! אחרת תיפול על טרטרן שישגע אותךאז ההודעה שלי כן מקובלת עליך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.