פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים יענו אני מזמין ומשלם לשליח איך זה הולך ? טוב אני יעשה עם מקדחה משהו כזה שמע תעשה משהו יותר יעיל (לדעתי..) משהו בסגנון של זה: שיעני במקום התעלות תקדח הרבה חורים קטנים.. קח את הרעיון של החורים ותיצור בלוק על העיקרון הזה.
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים בכל הקשור לבלוק מים - (אלה אם כן הינכם באמת מעונינים לבנות לבדכם את הבלוק) - יש אפשרות אחת בלבד:http://www.systemcooling.com/swiftech_storm-01.htmlמדובר בבלוק שתוכנן ע"י CATHAR האוסטרלי ואשר עבר ליצור המוני ע"י SWIFTECH.בכל מקרה שווה לקרוא את הכתבה - רק בשביל הידע הכללי מאחורי קירור מים ותכנון בלוקים.אישית - אני משתמש כבר למעלה מחצי שנה בקירור מים למחשב....יחד עם הבלוק המקורי של CATHAR (לפני שעוד עבר לייצור ע"י SWIFTECH)המסקנות שלי - פתרון אלגנטי, יעיל ושקט לקירור המעבד - אשר איפשר לי לעבור את הקיץ בקלות בטמ"פ מעבד נמוכות ללא דאגות.
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים ketchup , אתה יודע איך הבלוק נראה בפנים? הוא לא רק החורים שאתה רואהורואים של nore0 אין יכולת וכליםהSTORM באמת הבלוק הכי טוב ביצור סידרתייש את הG7 של CATHER שנראה שמימי וקטלני (כמו כל בלוק שהוא מוציא)אבל הSTORM סבל מכמה בעיות מבישותשלחו אותו עם ORING חסר
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים אבל הSTORM סבל מכמה בעיות מבישותשלחו אותו עם ORING חסרהאם אתה מתכוון לבלוק שמיוצר ע"י SWIFTECH - נשלח ללקוחות ללא ORING? אם אפשר לינק לידיעה הזאת?
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים WOW.....איזה פשלה! לא ציפיתי לכך מ SWIFTECH...אפילו אם מדובר באירוע יחיד. וכמו שנאמר----תמיד לבדוק מערכות מים מחוץ למחשב לפני שמכניסים אותם פנימה (לפחות 24 שעות).
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים ketchup , אתה יודע איך הבלוק נראה בפנים? הוא לא רק החורים שאתה רואה כן אני יודע שזה אל רק החורים האלה אחי.. פשוט רציתי להביא לו דוגמא שיעשה בסיס על עיקרון כזה ולא מצאתי תמונה קודם..
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים מחבר iakovl אחי צודק לי אין ת'יכולת והכלים אני עוד קטן (13) אבל אחים שלי ואבא שלי יעשו את כל זה (את הבלוקים)רק שאלתי אם הרעיון של לבנות לבד ללא מכונת חיתוך אלקטרונית CNCהוא אפשרי
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים רגע לא ממש הבנתי בשביל מה הפרספקס :s05:אפשר לשים במקום הפרספקס גם נחושת? (כי גם אני עכשיו יתחיל לבנות היום אני מקבל לוח נחושת אני יתכנן ואז אולי אני יעשה עם cnc)
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים מחבר וואלה איזה חומר לשים למעלה פרספקט או נחושת ?כי למטה (מה שיושב על המעבד) חייב להיות מנחושת ?
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים מה שיושב על המעבד עדיף מאוד מאוד שיהיה נחושת..או זהב.. לדעתי אם תוכל לחבר שני חלקי נחושת כך שלא יהיו דליפות וכו' זה יהיה מצויין לדעתי יותר מחתיכת פרספקס..
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים מחבר להדביק HEATSINK על הבלוקים ומעל מאוורר מה אתם אומרים יוריד עוד כמה מעלות ? יש מצב לעשות משהו כזה מסביב לצינורות הסינקים יביא שיפור ? יותר קור ? (והאם יש אפשרות לבנות סינקים ? )
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים מחבר iakovl אחי תראה אני לא מתכוון לעשות איזה צ'ילר (אני מת לעשות אבל אין לי מושג מה החלקים שצריך) או Vapo Chill אלא מערכת מים פשוטה אז חשבתי לעצמי אם אני ידביק סינקים על הבלוקים ומעל הסינקים ישים מאוורר , אני יוריד עוד כמה מעלות לא ?בקשר לתמונה השנייה יש מצב להחליף לצינורות נחושת ומסביב לשים ת'סינקים ?ולשאלה האחרונה איך אפשר לבנות סינק ? פשוט לקחת נייר נחושת וממנו לגזור פסים מישהו כבר בנה סינקים ?מצטער על כל השאלות אני פשוט רוצה לקררררר כמה שיותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.