פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אוקיי.אז הזכרונות בסדר גמור,ניסית אולי לעדכן מודם ?יש לך מודם USB?אם כן , נסה לעדכנו.יש עוד אפשרויות..אבל זה כבר יותר מאוחר. RegMan,תהליך זה הינו תהליך של המערכת, אין מה להתייחס אליו,זה סתם תהליך שאי -אפשר להוריד.לפעמיים כתוב שהוא לוקח 98% CPU + - ,אבל כמובן שזה סתם זיוף.הרי בשביל לראות את האחוזים של הCPU ,הולכים לגראף , או מסתכלים למטה..
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים גם נכון..מה 'גם נכון'?יש לי גם דיסק קשיח SATA, והמסכים הכחולים תפסו גם תחנה אצלי, אז אני מברר אולי זה בגלל הדרייבר של ה-SATA.האם כל מי שיש לו הארד דיסק SATA חייב להתקין את הדרייבר?
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים מה 'גם נכון'?יש לי גם דיסק קשיח SATA, והמסכים הכחולים תפסו גם תחנה אצלי, אז אני מברר אולי זה בגלל הדרייבר של ה-SATA.האם כל מי שיש לו הארד דיסק SATA חייב להתקין את הדרייבר?לא בהכרח.לא בהכרח להתקין דרייבר של הסאטה,אלה אם כן הלוח אם שלך תומך חלקית בסאטה,ואז נאמר מחברים אותו עם כרטיס PCI שמתחבר לסאטה,ואז בשביל לראות אותו,אתה צריך להתקין את הדרייבר של הכרטיס PCI בשביל שזה יזהה את אותו סאטה.בכל מקרה,אצלך אני חושב שהבעייה לא "מהדרייבר" של הסאטה.אין צורך להתקין לדרייבר להארדיסק,רק אם אתה משתתמש עם כרטיס PCI שאיתו מתחבר לסאטה,זה כבר משהו אחר.
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אז חבוב,הבעייה שלנו כאן זה המעלות כנראה. השאלה של איזה רכיב בידיוק? כרטיס מסך,מעבד? איזה מעבד אמרת יש לך? 44 מעלות ללא מאמץ ? אם מאוורר בייתי שמת? לא הבנתי. וגם הצי'פ של הלוח,על 47.. Temp 3 חיישן שלא קיים HD 0 הארדיסק HD 1 הארדיסק המטפ' של הארדיסקים סבירה ביותר. אני חושד יותר במעלות של המעבד,והכרטיס מסך
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים מחבר לא שמתי מאוורר ביתי פשוט הורדתי את הדופן בקשר למעבד ולכרטיס מסךיש לי AMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW 1.6GHZGigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGPולוח אם : Gigabyte GA-K8VM800Mדיברתי עם המעבדה ולא יאומןהם לא מוכרים גופי קירור לא זלמן ולא נעליים רק מאווררים
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים שלום אחיחייתי עם מסכים כחולים כמעט כל חיי המחשב הקודם שליואני יכול להגיד לך שזה לא רק מסיבה אחת קורה אפילו אם רשום שדריבר נכשל.1 . התחממות יתרה של המעבד תראה לשחרר אותו קצת לאוויר הצח2. קצר (רוב הסיכויים בחומרה האופטית)3. לדרבירים של אינבידיה יש באגים (אף אחד לא מושלם) אז יכול להיות שיש לך איזה שהיא בעיה בכרטיס . ( קורה ללעיתים נדירות שהכרטיס אפילו שהוא נתמך בלוח הוא לא מתפקד כמו שצריך זה קורה בלוחות מסויימים אם אדע את הדגם שלך אולי אוכל לעזור לך במפורט)או שסתם הכרטיס שלך זקן וצריך להחליף אותו.4. פשוט הגדרותmy computer>propeties>advenced>settings (the lastest)דבר ראשון תבטל את הautomaticly restartדבר שני תעשה אישור ותלך ל ERROR REPORTINGתעביר את הRADIO לDISABLE ERROR REPORTINGותוציא את ה ווי מהCHECKBOXאישוראישור וריסטרט.מקווה שעזרתי לך בהצלחה!
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים מחבר יש לי לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP והוא חדש (קניתי אותו לפני שבועיים בערך) בקשר להגדרות אצלי זה בעברית אז לא הבנתי מה לשנות ב-ERROR REPORTING דיווח שגיאות ?
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים כן בידיוק מה שעשית זה פותר את רוב מסכים הכחולים אבל יש עדיין כאלה שהוא חייב להציגבכל מקרה הבעיה שלך היא כנראה התחממות היו לי מסכים כחולים כאשר היה ליAMD TUNDETBIRD 1.4 Gהוא חם כמו לבההיה לו מאורר שעובד על 6300 סלדוהיה מתפקד על 65 מעלות בממוצעתנסה לאוור קצת את המארז שלךואם קנית אותו ממזמן אולי אפילו לשים משחה תרמית??לגבי הלוח שלך לא נתקלתי איתו בבעיות :[ מצטער
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים מחבר איזה קטע אחי מאז שהורדתי את הדופן אין לי מסכים כחולים וזה לא שתגיד ששמתי מאוורר ביתי מול המארז לא שמתי כלום בקשר למשחה אני מאמין שבמעבדה שמו כי ביקשתי מהם ואני לא יודע מה לעשות אי אפשר להשאיר את המארז פתוח אבק חרקים וכו' ויש במארז מאווררים (שחורים רגילים אלה ב-50-60 שקל ) מה לעשות ?להוסיף עוד או שללכת על איזה זלמן איכותי ב-150 200 שקל
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים אחלה מארז יש לך. כמו שלי אני שמתי 120 שיוציא אוויר מאחורה, ו 80 שיכניס במהירות איטית מקדימה (ליד ה HD) הטמפ' ירדו פלאים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.