פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים קורי עכביש זה החומר הכי חזק בעולם!!אתה בטוח?לי אמרו שיהלום הכי חזק..ואם קורי העכביש הכי חזקים איך זה שבשניה קורעים אותם?
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים כורי עכביש הם באמת מאוד מאוד חזקים. שנים מנסים לחקות אותם כדי ליצור כבל חזק במיוחד.ויהלום הוא החומר הקשה ביותר בעולם, לא החזק ביותר בעולם.ואתה קורע את קורי העכביש בגלל ההיקף הקטן שלהם והכוח העצום שלך (לעומת קנה המידה שלהם). אם תגדיל אותם הם יהיו מאוד מאוד חזקים.ומי שאמר שהכדור יחדור עם קורי הכביש לגוף טועה. במכוניות משורינות רבות ממגנים את פנים המכונית על ידי התקנת בד חזק במיוחד, שעוצר את הקליעיםדי במהירות.
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים חזק- יכול לעמוד בהרבה משקל ליחידת שטח חתךקשה- היכולת לעשות חריץ בחומרים אחרים
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים זה כן החומר הכי חזק פשוט גם אי אפשר להפיק אותו בכמויות זה לא כמו בטון עושים את זה במעבדה וזה עולה הרבה כסףקשה מאוד לייצר אותם בכמויות והייצור המלאכותי הוא ב50% נחות יותר מהמקורי
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים הם לא יותר חזקים הם לא ניקרעים קורי עכביש הם גמישים ולא ניקרעים אבל אני בטוח שהם יכולים לעיקרה אחרי הכל אפשר לעשות חוט בעובי של אטום? לא נירא לי
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים בן אדם אתה חייב להפסיק להקפיץ תראדים ישניםואתה גם ממש חייב ללמוד עברית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.