פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים ברור לי שהמאוורר ששמת מעיף אוויר לכיוון הקירור סטוק אבל לפי התמונה האחרונה נראה כאילו הוא מעיף אוויר לכיוון השני! אני טועה? לאן הוא מעיף..?טעות שלי.כל הכבוד על ההשקעה ועל המדריך הטוב.
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים יש לי כרטיס נראה לי בול.. 6600 256 MB חדש עוד לא פועל כי המחשב לא מורכב היום אני מקווה נסיים כדי להוריד את ה"גריל" ולשים מאוורר דלטא במקום בקירור הרגיל? ושאלה לא קשורה, יש לו חיישן טמפ' אם כן איפה? תודה מוד נחמד מאוד
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים רגע שאני יבין...אתה שם מאוורר על מאוורר ?וזה ממש עוזר בקירור...?אם כן חיה !אבל באמת איך אתה מחבר את המאוורר לחשמל ?
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר כן שמים מאורר על מאורר ... אני חיברתי לפנל מאווררים שלי אבל יש עוד אפשרויות אני מאמין
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר יש לי כרטיס נראה לי בול.. 6600 256 MB חדש עוד לא פועל כי המחשב לא מורכב היום אני מקווה נסיים כדי להוריד את ה"גריל" ולשים מאוורר דלטא במקום בקירור הרגיל? ושאלה לא קשורה, יש לו חיישן טמפ' אם כן איפה? תודה מוד נחמד מאוד צריך להיות לך ואם אתה לא רואה שהוא פעיל אזז אתה צריך להפעיל אותו על ידי עידכון ביוס...תקנו אותי אם אני טועה
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים לא אני עוד לא ניסיתי אבל אני רק רוצה לדעת אם יש ואם כן איפה? אני יראה אותו באוורסט?תודה
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים כן שמים מאורר על מאורר ... אני חיברתי לפנל מאווררים שלי אבל יש עוד אפשרויות אני מאמין מישהו מצא עוד אפשרויות? האם אני יכול לחבר מאוורר של מעבד פנטיום 2 על ה-6800LE שלי?
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים לדעתי סתם חבל לבזבז את המדריך צריך לפתוח איזה דביק של מדריכים קטנים ולשים שם ? מה אתם אומרים ?יש סטיקי עם מדריכים ומדריך מאוד דומה לזה בפורום מודינג.מסבירים שם איך לחבר מאוורר מול כרטיס המסך ככה שהוא נכנס במקום כרטיס PCI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.