פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים סורק אחייי אזוב אותך שטויות אנשים פה לא רצינייםחכה גבר עוד מהט דוד לי מביא לי מחשב משהו חבלז מריץ מלא משחקים כולל דום ואני יעזור לך לבנוץ במשחק עם היםיש לי גם מלא רעיונות טובים לסחר בים ואוניות ועד מלא דברים שחשבתי עליהם אבל אני לא רוצה לגלות פה כי אנשים לא רצינייםיענו אם יהיה לי את כל התוכנות כי דוד שלי אמר לאבא שלי שיש מצב שהוא יביא לי ככה אופיס החדש זה שיצא לא מזמןואז אני יוכל לעזור לך עם כל התוכנות החדישות שיש שם ואני יבנה לך את המשחק אם אתה מעוניין אז דבר איתי
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים לא נראה לי שייצא לך הרבה מה- thread הזה. תפנה אליי בפרטי אם זה מעניין אותך. אה, כן, burton. ממש נעלבתי.
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים דרגוןבולזישלחתי לך הודעה בפרטי, תראה אם זה הגיע אליך.............ובזאת אני שמח להכריז כי מין מצא את מינו, ויש סוף טוב לכל הת'רד העצוב הזה.
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים Boomerang יש לי כבר תיכנון, רוצה לשמוע??? לא יודע מה איתו, אבל אני רוצה לשמוע :xyxthumbs: (רץ להכין פופקורן)
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים לא יודע מה איתו, אבל אני רוצה לשמוע :xyxthumbs: (רץ להכין פופקורן) :lol: :lol: גם אני... חכה לנו!!
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים סורק אחייי אזוב אותך שטויות אנשים פה לא רצינייםחכה גבר עוד מהט דוד לי מביא לי מחשב משהו חבלז מריץ מלא משחקים כולל דום ואני יעזור לך לבנוץ במשחק עם היםיש לי גם מלא רעיונות טובים לסחר בים ואוניות ועד מלא דברים שחשבתי עליהם אבל אני לא רוצה לגלות פה כי אנשים לא רצינייםיענו אם יהיה לי את כל התוכנות כי דוד שלי אמר לאבא שלי שיש מצב שהוא יביא לי ככה אופיס החדש זה שיצא לא מזמןואז אני יוכל לעזור לך עם כל התוכנות החדישות שיש שם ואני יבנה לך את המשחק אם אתה מעוניין אז דבר איתי הבן אשכרה מאמין שהוא יבנה משחק בתוכנת אופיס LOL
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים למה אתה מזלזל , באקסל אפשר לבנות פונקציות ממש מורכבות , ואני מאמין שעם כישורים מתאימים , גם ניתן לתכנת , לבנות מנועים גראפיים , ותמיד עם הצייר המובנה של word אפשר לצייר טקסטורות .
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים למה אתה מזלזל , באקסל אפשר לבנות פונקציות ממש מורכבות , ואני מאמין שעם כישורים מתאימים , גם ניתן לתכנת , לבנות מנועים גראפיים , ותמיד עם הצייר המובנה של word אפשר לצייר טקסטורות .כן שכחת בפאור פוניט הוא יכין אנמציות LOL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.