פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים יש לי בחור שאחראי כבר על כל הרכישות והמכירות, יש לי סקיצות שאני מכין, רק צריך ליישם את זה.............מה זה בדיוק ? וה"בחור" הזה לא תכנת (אז מה העבודה שלו בדיוק?)
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים שמישהו יעזור לבחור לשים את התמונות, אני מחכה לראות את התמונות האלה יותר ממה שאני מחכה לראות את המטריקס 4
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים יש לי בחור שאחראי כבר על כל הרכישות והמכירות, יש לי סקיצות שאני מכין, רק צריך ליישם את זה............. זה לא רק ליישם את זה
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים קח, עשיתי משהו שנראה לי מגניב.תגיד אם אתה אוהב...תקרא את הקובץ TXT שיש שם קודם.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מחבר תקשיב, הרעיון הזה הולך על להחיות את המשחק האגדי סוחר הים כמו שהחיו משחקים כמו פירטים וכולה..........מגיע גם כבוד למשחק מדהים שכזה, לא???אני צודק???
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים קח, עשיתי משהו שנראה לי מגניב.תגיד אם אתה אוהב...תקרא את הקובץ TXT שיש שם קודם.משחק טוב מזכיר את DRUG LORD.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים חחחח,כולה סטודנט בטכניון... באינטל משלמים רק 60 שקל לשעה לסטודנט בטכניון, מה אתה מתחיל לרצות הרבה יותר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.