פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים הוא רוצה להגיד שזה לא אתה...זה הוא אייס לא בנוי לקשר OFFTOPIC (פאק הגראנט הזה כל כך מטומטם...מי משחק הגבהות עם נורדים??? )
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים 2 משחקים:רד אלרט 2 בזמנו וקומנד אנד קונקור אם אתה מכיר את 2 המשחקים הללואיפה אתה מופיע פה ?http://www.cncgames.com/ra2_credits.shtml
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים שמישהו יפרוץ לו למחשב ויבטל לו את מקש הרווח , הרווח הכפול הזה מטריף אותי !!!
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים איפה אתה מופיע פה ?http://www.cncgames.com/ra2_credits.shtmlזהו שהוא לא מופיע פה אבל יש לזה הסבר.הוא ישב בבית קפה עם חבר ודיבר על רעיון חדש שלו למשחק RA מה שקרה זה שהוא לא שם לב שמאחוריו יושבים חברה מ-westwood שגנבו לו את הרעיון
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים מחבר תקשיב, אם באמת אתה ידעת שפת תיכנות, למה אתה לא מראה זאת בשטח, הא?אולי אתה סתם חובבן שמתימר כאילו ללמוד שפת תיכנות???
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים תקשיב, אם באמת אתה ידעת שפת תיכנות, למה אתה לא מראה זאת בשטח, הא? אולי אתה סתם חובבן שמתימר כאילו ללמוד שפת תיכנות???
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים בהחלט יתכן, אבל אני בניגוד אליך לא מחפש עובדים / עבודה בפורומים של HWZONE, אז כנראה שאין לי את הבעיה הזו...ומה זה להראות בשטח ? אני לא מגלומן כמוך שאומר שהוא הגה את RED ALERT 2, אבל עדיין יש לי ניסיון בתחום...ועוד טיפ לחיים, זה שאתה מתכנת לא אומר שאתה מבין באיך לעשות משחקים, כמו כל דבר בחיים, גם בתכנות יש הרבה סוגי התמחות...
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים מחבר אבל לפי מה שאני רואה כאן זה, שאתה רק מקטר ומקטר, אני לא חושב שאתה אפילו לא יודע איפה כפתור הריסט נמצא...............
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים אבל לפי מה שאני רואה כאן זה, שאתה רק מקטר ומקטר, אני לא חושב שאתה אפילו לא יודע איפה כפתור הריסט נמצא...............מה זה כפתור ריסט ? אין לי כזה במארז, יש לי רק 2 כפתורים, אחד בשביל להדליק/לכבות את המחשב, ואחד בשביל לפתוח את המגש של ה CDROM
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים תקשיב, אם באמת אתה ידעת שפת תיכנות, למה אתה לא מראה זאת בשטח, הא?אולי אתה סתם חובבן שמתימר כאילו ללמוד שפת תיכנות???איך אתה רוצה שאני "אראה את זה בשטח" בדיוק ?(ועוד טיפ לחיים, אם אתה רוצה להשיג עובדים, כדי לך להתחיל לעבוד על צורת ההצגה שלך, נראה לי שכבר אמרתי זאת)
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים ללא ספק אחד התרדים היותר הזויים שקראתי (ונהנתי מכל רגע...). סורק- כפי שאני מבין, אין לך אפילו ידע בסיסי בתכנות (אם בכלל..) ולכן לפני שאתה מצפה לפתח את "סוחר הים" בתלת מימד, כדאי שתבין שתכנות ובפרט של משחקים זה דבר רציני ויש מספר שלבים בדרך למוצר: פיתוח רעיון כללי - כמו שעשית יפה מאד (או שפשוט לקחת את הרעיון מסוחר הים (שזה משחק אדיר ונוסטלגי בפני עצמו)) פיתוח אלגוריתם כללי- למשל ההפלגה: בדיקה האם השחקן רוצה ספינות משמר, בדיקת מטען חורג, יציאה מהנמל, האם יש שודדים/סופה או כל דבר אחר בדרך וכו.. ולכל אחד מהתת החלקים האלה צריך לכתוב קוד שגם יעבוד ולדבג אותו. ככה צריך לגבי כל חלק במשחק. ובסוף עוד צריך לשלב הכל ביחד. וכל זה לפני שבכלל הזכרנו גרפיקה (תלת מימדית או דו מימדית) ומשחקיות . תאמין לי מנסיון, אני כבר עבדתי בכתיבת לומדות (שפחות מסובכות ממשחק) עבור מרצה באוניברסיטה (אז ככה שיש לי קצת מושג) ,זה יכול לקחת שנים... בינתיים אני חושב שכדאי לרדת מהעץ הגבוה שטיפסת עליו, ולהתנצל פה בפני כמה אנשים. ד"א- תבעת את westwood על זכויות יוצרים? :-\ :
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים מחבר קודם כל, אם כבר הזכרת את המשחק סוחר הים, אז קלעת בול במטרה והמשחק הולך על דו מימד ולא על תלת מימדעכשיו, אפשר לעשות שירשור של תמונות (או להשתמש בתמונות מוכנות כבר שנענשו באיכות טובה מאוד ע"י תוכנה גרפית שנקראת פוטושופ אם אתה יודע מה זה וברזולוציה של מסך המחשב)למצוא מנוע גרפי, לחבר את התמונות ויוצא אחלה של משחק, יש לי בחור שאחראי כבר על כל הרכישות והמכירות, יש לי סקיצות שאני מכין, רק צריך ליישם את זה.............
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.