עבור לתוכן

ערב טוב, אני מחפש מישהו שיודע טוב טוב לעשות אנימציות למשחקי מחשב.....

Featured Replies

פורסם

הוא רוצה להגיד שזה לא אתה...זה הוא

אייס לא בנוי לקשר :smile1:

OFFTOPIC

(פאק הגראנט הזה כל כך מטומטם...מי משחק הגבהות עם נורדים??? :nixweiss:)

• תגובות 197
  • צפיות 19.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

2 משחקים:

רד אלרט 2 בזמנו וקומנד אנד קונקור אם אתה מכיר את 2 המשחקים הללו

איפה אתה מופיע פה ?

http://www.cncgames.com/ra2_credits.shtml

פורסם

שמישהו יפרוץ לו למחשב ויבטל לו את מקש הרווח , הרווח הכפול הזה מטריף אותי !!!

פורסם

איפה אתה מופיע פה ?

http://www.cncgames.com/ra2_credits.shtml

זהו שהוא לא מופיע פה אבל יש לזה הסבר.

הוא ישב בבית קפה עם חבר ודיבר על רעיון חדש שלו למשחק RA מה שקרה זה שהוא לא שם לב שמאחוריו יושבים חברה מ-westwood שגנבו לו את הרעיון

פורסם
  • מחבר

תקשיב, אם באמת אתה ידעת שפת תיכנות, למה אתה לא מראה זאת בשטח, הא?

אולי אתה סתם חובבן שמתימר כאילו ללמוד שפת תיכנות???

פורסם

talking0fo.png

פורסם

בהחלט יתכן, אבל אני בניגוד אליך לא מחפש עובדים / עבודה בפורומים של HWZONE, אז כנראה שאין לי את הבעיה הזו...

ומה זה להראות בשטח ? אני לא מגלומן כמוך שאומר שהוא הגה את RED ALERT 2, אבל עדיין יש לי ניסיון בתחום...

ועוד טיפ לחיים, זה שאתה מתכנת לא אומר שאתה מבין באיך לעשות משחקים, כמו כל דבר בחיים, גם בתכנות יש הרבה סוגי התמחות...

פורסם
  • מחבר

אבל לפי מה שאני רואה כאן זה, שאתה רק מקטר ומקטר, אני לא חושב שאתה אפילו לא יודע איפה כפתור הריסט נמצא...............

פורסם

אבל לפי מה שאני רואה כאן זה, שאתה רק מקטר ומקטר, אני לא חושב שאתה אפילו לא יודע איפה כפתור הריסט נמצא...............

מה זה כפתור ריסט ? אין לי כזה במארז, יש לי רק 2 כפתורים, אחד בשביל להדליק/לכבות את המחשב, ואחד בשביל לפתוח את המגש של ה CDROM

פורסם

זה מגש CDROM?? :o

חשבתי זה מחזיק כוסות קפה :-X

פורסם

איך אתה רוצה שאני "אראה את זה בשטח" בדיוק ?

(ועוד טיפ לחיים, אם אתה רוצה להשיג עובדים, כדי לך להתחיל לעבוד על צורת ההצגה שלך, נראה לי שכבר אמרתי זאת)

פורסם
  • מחבר

מה אתה יכול לתרום למשחק???

פורסם

ללא ספק אחד התרדים היותר הזויים שקראתי (ונהנתי מכל רגע...).

סורק- כפי שאני מבין, אין לך אפילו ידע בסיסי בתכנות (אם בכלל..) ולכן לפני שאתה מצפה לפתח את "סוחר הים" בתלת מימד,

כדאי שתבין שתכנות ובפרט של משחקים זה דבר רציני ויש מספר שלבים בדרך למוצר:

פיתוח רעיון כללי - כמו שעשית יפה מאד (או שפשוט לקחת את הרעיון מסוחר הים (שזה משחק אדיר ונוסטלגי בפני עצמו))

פיתוח אלגוריתם כללי- למשל ההפלגה:  בדיקה האם השחקן רוצה ספינות משמר, בדיקת מטען חורג, יציאה מהנמל, האם יש שודדים/סופה או כל דבר אחר בדרך וכו.. ולכל אחד מהתת החלקים האלה  צריך לכתוב קוד שגם יעבוד ולדבג אותו.

ככה צריך לגבי כל חלק במשחק. ובסוף עוד צריך לשלב הכל ביחד.

וכל זה לפני שבכלל הזכרנו גרפיקה (תלת מימדית או דו מימדית) ומשחקיות .

תאמין לי מנסיון, אני כבר עבדתי בכתיבת לומדות (שפחות מסובכות ממשחק) עבור מרצה באוניברסיטה (אז ככה שיש לי קצת מושג) ,זה יכול לקחת שנים...

בינתיים אני חושב שכדאי לרדת מהעץ הגבוה שטיפסת עליו, ולהתנצל פה בפני כמה אנשים.

ד"א- תבעת את westwood על זכויות יוצרים? :-\ ::)

פורסם

מה אתה יכול לתרום למשחק???

כלום, למה ? אין לי זמן לזה...

פורסם
  • מחבר

קודם כל, אם כבר הזכרת את המשחק סוחר הים, אז קלעת בול במטרה והמשחק הולך על דו מימד ולא על תלת מימד

עכשיו, אפשר לעשות שירשור של תמונות (או להשתמש בתמונות מוכנות כבר שנענשו באיכות טובה מאוד ע"י תוכנה גרפית שנקראת פוטושופ אם אתה יודע מה זה וברזולוציה של מסך המחשב)

למצוא מנוע גרפי, לחבר את התמונות ויוצא אחלה של משחק, יש לי בחור שאחראי כבר על כל הרכישות והמכירות, יש לי סקיצות שאני מכין, רק צריך ליישם את זה.............

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים