עבור לתוכן

קניתי אתמול סינהייזר HD-595

Featured Replies

פורסם

הנה אנטולי, כפרה, הנחמדות פשוט נשפכת ממנו.... :)

בציון העזרה שלך, הכוונה ביבוא המוצרים שביקשתי ממך, וגם בהכנת הכבל IC. והכבל לאוזניות 100% עבודה שלי.

פורסם

100% שלך, אבל מי עזר לך להלביש את הטפלקס האדום על הכבל?! :P

בכל אופן, עם HD595, מומלץ מאוד מקור טוב, ומגבר אפילו מינימלי (אפילו איזה פוקט פשוט שתקנה באיביי בכמה עשרות דולרים).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

פתוחות ... על זה לא רציתי להתפשר .

במשפחת ה-DJ שלהם התלהבתי מאוד מה- HD-25 .

טובות גם מאוד לניידים ונראה לי שגם למשחקים . בסים חזקים מאוד .

פורסם
  • מחבר

פתוחות ... על זה לא רציתי להתפשר .

במשפחת ה-DJ שלהם התלהבתי מאוד מה- HD-25 .

טובות גם מאוד לניידים ונראה לי שגם למשחקים . בסים חזקים מאוד .

ANTOLY : אני אפילו לא רוצה להגיב על מה שאתה אומר כי אנשים כמוך פשוט מעצבנים אותי , וזה סתם יירד לרמה אינפנטילית .

ואתה לא מחדש לי כלום אז על תנסה , עברתי מספיק נסיונות וחקירות על אוזניות כדי שאחד כמוך יתחיל ללמד אותי . יופי עכשיו ירדתי לרמה הזאת ...

פשוט תקרא ותבין שאני יודע בדיוק לאן לחבר אוזניות של 1000 שקל .

פורסם

תתחדש... ומניסיון שלי עם האוזניות הזולות (ליד שלך) שיש לי, HD 280 וHD 212, איכות הסאונד משתפרת אחרי שהאוזניות פועלות לזמן מסוים, לא יודע אם זה יום, יומיים או שבוע, ולא יודע אם זה בעוצמת ווליום גבוהה... אבל אחרי זמן מסוים חל שיפור נוסף באיכות הסאונד.

פורסם

Anatoli : אני אפילו לא רוצה להגיב על מה שאתה אומר כי אנשים כמוך פשוט מעצבנים אותי , וזה סתם יירד לרמה אינפנטילית .

ואתה לא מחדש לי כלום אז על תנסה , עברתי מספיק נסיונות וחקירות על אוזניות כדי שאחד כמוך יתחיל ללמד אותי . יופי עכשיו ירדתי לרמה הזאת ...

פשוט תקרא ותבין שאני יודע בדיוק לאן לחבר אוזניות של 1000 שקל .

אהם... מה הבעיה שלך? :-\

אני חושב שכדאי ש:

אל תיקח את הדברים קשה. זה הכל ברוח טובה.

פורסם

נראה שלמישהו יש בעיה להבין את הדברים כראוי.  ::)

אם כבר הגענו לזה, אז נסיים ככה. זה יפה שקנית אוזניות ב-1100 שקלים ושאתה מתלהב מזה. זה טבעי לגמרי, ובאמת שיבושם לך. אבל עם כל זה, אתה צריך לדעת לקחת דברים בפרופורציות. אוזניות של 1000 שקל לא נשמעות כמו רמקולים של 20000 שקל. יכול להיות אפילו שההיפך הוא הנכון. בתחום הזה המחיר לא קובע כלום. במקום לנסות להתנגח איתי, כדאי שתקשיב ותחכים. אני בתחום הזה כבר מספיק זמן, וכבר הספקתי להכיר הרבה אנשים שזה אצלם מעבר לתחביב גם פרנסה וכל שגרת החיים. אני מנסה לתת לך עצות שיעזרו לך בעתיד. יכול מאוד להיות שגם ההבנה שלך בתחום מתקדמת יחסית, אך ללא כל קשר תמיד יש מה ללמוד.

אם יש לך בעיה להבין את הדברים כראוי, חבל מאוד. הכוונה לא הייתה שתיפגע ותכנס למגננה, ואם זהו המצב עימך הסליחה. נראה שחוץ ממך השאר הבינו את הדברים בדיוק כמו שצריך.

וד"א,

פשוט תקרא ותבין שאני יודע בדיוק לאן לחבר אוזניות של 1000 שקל

אז דבר ראשון, זה לא המחיר, אלא האוזנייה. יש אוזניות של 2000$ שלא צריכות מגבר, ויש אוזניות של 100$ שחייבות אותו. והדברים שאני רשמתי בעניין הזה (קרא אותם שוב ותווכח בעצמך) לא היו ללמד אותך, אלא להביע את דעתי (למיטב זכרוני, לשם כך קיימים פורומים).

ואתה לא מחדש לי כלום אז אל תנסה , עברתי מספיק נסיונות וחקירות על אוזניות כדי שאחד כמוך יתחיל ללמד אותי

א: אני בטוח שגם  אם תשמע את כל האוזניות שיש בארץ בהדגמה אני עדיין אוכל ללמד אותך כמה דברים (וגם ההיפך). שכן אף פעם אי אפשרלשמוע כל אוזנייה שיש בעולם עם כל מגבר ומקור שיש בעולם וכו'. ד"א, למקרה שחשבתי שאני מנסה "לשחק" אותה מבין גדול, אני לא. מי שמכיר אותי יודע מה אני יודע. אם אתה בספק, אתה מוזמן לעבור על ההודעות שלי בפורום, אומנם הן לא רבות, אבל אפשר לקבל רושם כללי.

חבל אמת שגררת את הדיון הזה לפסים שכאילו, דווקא כשאני חשבתי שהנה יהיה לנו עוד מישהו שיישב איתנו במפגש הבא כשנעביר את הציוד מאחד לשני (אלא אם כן אור שוב ישבור את האוזניות שלו  :silly:).

Anatoli.

פורסם

אנטולי אי אפשר להשוות את המחיר של הצמערכת שלך כי המגבר הוא DIY וכמו שאתה עצמך אמרת הוא שווה הרבה יותר ממה שהוא עלה לך

ודרך אגב אנטולי : יש סניף של אודיוקיוב 2 בארה"ב

פורסם
  • מחבר

מודה לך שהחלטת להתבגר קצת מה פפחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרשמת קודם ...

מצפה קצת יותר ממישהו שהוא בסגל החדשות ... עכשיו אני מוכן לקרוא מה שיש לך להגיד .

אני אפילו יגיב .

טוב כשכתבתי שכדי להגיע לרמת רמקולים שמשתווים לאוזנייה , צריך להוציא 20,000 . זה אולי היה קצת פלצני אבל זה נכון , מצד שני זה לא פייר כי האוזניות דבוקות לך לתנוך , אז הרבה יותר קל להם להפיק סאונד מדהים מעוצמות חלשות , לעומת הרמקולים שצריכים לעבור דרך מסויימת באוויר ולאבד סאונד . לי יש B&W סידרה 6 בבית , עולות עשירייה . משובחות ביותר , אבל לא מגרדות את מה שיש לאוזניות להציע , ולמה ? כי האוזניות נותנות טווח עשיר הרבה יותר , אפילו ב-HIGH END של אותה סידרה , גם Total harmonic distortion נמוך יותר וOhm גבוה בהרבה . אז אני מצטער קצת הגזמתי , רמקולים כאלה צריכים לעלות 30,000 או יותר .

טוב סיימנו עם זה , פשוט תפסיקו להתווכח פה בפורומים על כל דבר קטן שאתם חושבים שהוא נכון . גם אחרים יודעים משהו ולא סתם זורקים מילים באוויר , לפחות אני . אם תשים לב אני פה כבר כמה שנים בפורום בלי הרבה תגובות , אבל כשאני מגיב זה אחרי שאני בודק את הדברים קודם .

אני בשמחה יבוא למפגש הבא להדגים את האוזנייה .

פורסם

הבלקינס בכלל טובים רק בק"ב במוזיקה הם ממש לא מצטיינים

ממש מוזר למי שעשה המון חקירות על התחום לכתוב דבר כזה

פורסם

א: לא חזרתי בי מה-פחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלי. אני עדיין חושב שזה משהו פלצני מאוד לומר, אין קשר בין מחיר לאיכות. בתור מבין בתחום אתה צריך לדעת את זה. ד"א, אם נהלבת כי חשבת שאני מקניט את האוזניות שלך, אז רק שתדע, אני לא. אני אישית לא הייתי לוקח אותן כי הן לא לטעמי, זה לא אומר שהן לא טובות, אלא רק שהן לא לטעמי.

ב: סדרה 6 היא לא משהו שצריך להתגאות בו. הרמקול הזה לא מרשים בכלל, יש לו צליל סגור מאוד, מיד לא מספיק ברור, והוא קשה מאוד לדחיפה. ההיפך הגמור מהאוזניות שלך (וגם שלי לצורך העניין), מסיבה זו אתה לא יכול להשוות אותם. אם שווה את האוזניות לרמקול עם אופי צליל דומה, אז יהיה אפשר לדבר איכשהו על יחס המחירים, אבל לפני זה אין לך שום נקודה אמיתית לייחוס.

ג: רמקולים ב-30K לא בהכרח טובים, כפי שציינתי אין קשר בין מחיר לאיכות. כבר שמעתי רמקולים גם ב-40K ויותר, ועדיין הרמקול שהכי אהבתי עד היום הוא רמקול שעולה "רק" 15K.

ד: העובדה שאני בסגל החדשות אינה אומרת דבר, פרט לעובדה שאני מפרסם חדשות.

ד"א, זיו אני שמח לשמוע שיש להם סניף בארה"ב, זה חוסך לך הרבה כאבי ראש ;D (ואם ככה, מתי רואים את ה-A900 אצלך?)

Anatoli.

פורסם

כמה שיותר קרוב

ודרך אגב מה עם הפון שקוירט שמעת אותם?

פורסם

לא כדאי שנמשיך את זה באייסי?

Anatoli.

פורסם

אין שום דבר משובח בסידרה 6 של B&W.......

אכן, בחנתי את ה-B&W DM602 S3 ולטעמי זהו אחד הרמקולים הפחות מוצלחים שיצא לי לפגוש במסגרת המחיר ואף בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים