פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים 3200¤ -63 תמונה של אב-טיפוס הראשון שלו: וואו!זה קר! אתה יכול לעשות לך חרמון בבית או איזה אתר סקי! המעלות זה של המערכת קירור או של המעבד עצמו?
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים חח חרמון , כן. אלו מעלות שעוברים בתוך הבלוק, במגע עם מכשיר שבודק טמפ', זה לא מחובר למעבד, בד''כ שזה מחובר למעבד,זה -17 ,-20 ככה..
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר קודם כל תודה אסי ושאר המפרגנים אין לי הרבה זמן בזמן האחרון מסיבות אישיות וגם המון עבודה אני חוזר מאוחר ואין לי זמן לכלום כמעט (טוב נו אולי סיבוב קטן בCS) אבל למרות הכל אני בכל זאת מתכונן לפרוייקט שלי השלב הראשון וולט מוד לזכרונות הלוח נותן עד 2.3 (ומה לעשות הם רוצים יותר ) אז הנה לפניכם כמה תמונות של הוולט מוד מכינים הכל לפני בנתיים הם קיבלו 2.65 ומצליחים לעבוד יציב על 400 בתיזמונים 4-2-2-6 ובתיזמונים משוחררים הם עושים 550 !!! היד עוד נטויה והם בטח גם יקבלו יותר שיהיה לי זמן לשבת על זה אני מקווה בסוף שבוע
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים ווואו 1100MHZ לזיכרון! אפשר לדעת כמה זה מוציא בסנדרה? (או אולי אני בכלל לא רוצה לדעת )
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר אין תוצאה עדיין לא היה זמן אני מקווה שהסוף שבוע הזה אני אפרסם כמה תוצאות (סוף סוף מנוחה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.