פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים מחבר ביקשו ממני לראות קצת סנדרה אז בבקשה אני מניח שלחלק קטן ממכם בעלי הAMD 64 עובר אותי פה אבל אחרי הוולט מוד להעלאת מתח לזכרונות מקווה להרבה יותר ותודה רבה לכל המפרגנים :xyxthumbs:
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אחי כל הכבוד :yelclap: חזק ביותר!!! אנחנו צריכים להיות גאים בבחור הזה!!! וכמובן גם בכל השאר שטורחים ומשקיעים מזמנם!! כל הכבוד לכם נ.ב יש איזה תחרות עולמית לOC עם פרסים הוא משהו כזה? כאילו איזה כנס שכל הOCקרים מביאים את המערכות שלהם ומריצים בנצ'ים על כולם ובודקים של מי הכי חזק (או משהו בסגנון הזה)
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אחי כל הכבוד :yelclap: חזק ביותר!!! אנחנו צריכים להיות גאים בבחור הזה!!! וכמובן גם בכל השאר שטורחים ומשקיעים מזמנם!! כל הכבוד לכם נ.ב יש איזה תחרות עולמית לOC עם פרסים הוא משהו כזה? כאילו איזה כנס שכל הOCקרים מביאים את המערכות שלהם ומריצים בנצ'ים על כולם ובודקים של מי הכי חזק (או משהו בסגנון הזה) אני אישית לא מכיר אחת ומה הבעיה לעשות את הבנצ'ים בבית
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אני אישית לא מכיר אחת ומה הבעיה לעשות את הבנצ'ים בביתחחחחח לא יודע תאמת סתם זרקתי רעיון כזהאבל בבית תמיד אפשר לזייף וגם זה נורא נחמד לראות מעיין תערוכה כזאת עם מחשבים משופרים ומערכות מיוחדות!!כמו המבחור שבנה 2 מודלים של קייסים של האלף לייף 2פעם ראיתי תערוכה כזאתאחד לקח גלגל של מכונית והכניס בתוכו מחשב שלם וסגר אותו עם פרספקטאו איש אח שם מחשב בטוסטראו אחד בוידאו בייתיאו כל מיני מערכות משוגעות כאלהיהיה נחמד אם יראו יותר דברים כאלה בארץ (למרות שאני לא גר בארץ חחחחחחח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.