עבור לתוכן

Grand Theft Auto: San Andreas - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
אבל מתחת לזה אין כונן ויש כזה בשחור שכתוב DVD ROM אבל לא מכניסים דיסקים לשם וכלום...יש לי כונן DVD ..??

אם איפה שרשום DVD ROM זה לא כונן אופטי, כלומר שזה לא כתוב על כונן שיוצא ממנו מגש עבור דיסק, אז אין לך DVD. (לא ממש הבנתי על מה רשום DVD ROM, כי בעיקרון DVD ROM זה כונן DVD).

• תגובות 1.9k
  • צפיות 130.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איפה שרשום DVD ROM זה כאילו לא כונן איזה קופסא שפשוט רשום עליה DVD ROM ולא יוצא משם דיסקים או משהו..:S

עריכה:בבקשה תעזרו ליי!!! אני מתחננן זאת מין קופסא שלא מכניסים לשם דיסקים אבל כתוב עליה DVD ROM..

פורסם

זה לא עותק חוקי נכון?

לאף אחד אין כל כך הרבה כוננים פיזים שמגיעים לאות H

ורואים את הדימון טולס רץ ברקע ;)

פורסם

פשוט תחכה למחר ותלך לקנות

פורסם

זה לא עותק חוקי נכון?

לאף אחד אין כל כך הרבה כוננים פיזים שמגיעים לאות H

ורואים את הדימון טולס רץ ברקע ;)

למה להיות רשע? :lol:

*וד"א, לי יש כוננים פיזים שמגיעים לאות I.

פורסם

ובכל זאת...

מישהו יודע מה הבעיה מבלי להיכנס לפרטים שוליים, צדיקים שכמותכם?

פורסם

איפה שרשום DVD ROM זה כאילו לא כונן איזה קופסא שפשוט רשום עליה DVD ROM ולא יוצא משם דיסקים או משהו..:S

עריכה:בבקשה תעזרו ליי!!! אני מתחננן זאת מין קופסא שלא מכניסים לשם דיסקים אבל כתוב עליה DVD ROM..

עדיין לא ממש הבנתי את מה מדובר, אבל אם זה לא כתוב על כונן, או שזה לא מתיחס לכונן, אז כנראה שאין לך DVD במחשבץ (כמובן שתמונה יכול לעזור)

פורסם

יווו איך נדפקתי אני לא מאמין...כמה עולה כונן DVD בבקשה תשובה דחוף

פורסם

כונן דיוידי יעלה לך פי 2 פחות מהמישחק.

פורסם

ובכל זאת...

מישהו יודע מה הבעיה מבלי להיכנס לפרטים שוליים, צדיקים שכמותכם?

תקנה שוב

פורסם

אז תגיד שאתה לא רוצה/יודע לעזור...

לא ראיתי שהבעת את "מחאתך" שהראו פה תמונות מן המשחק, כשאני בטוח שחלק לא מבוטל מהן מובאות מעותקים פרוצים גם כן.

פורסם

אם כל הכבוד פה לכל הצדיקים אני לא מאמין שמישהו קנה את המשחק ב-300 ש"ח כמו שאף אחד כמעט או בכלל לא קנה דום 3 שהוא עלה ככה :screwy:

פורסם

שמעתם, איזה אחד עבר את המשחק ב 7שעות ו 45 דקות

מגניב לא

פורסם

אם כל הכבוד פה לכל הצדיקים אני לא מאמין שמישהו קנה את המשחק ב-300 ש"ח כמו שאף אחד כמעט או בכלל לא קנה דום 3 שהוא עלה ככה  :screwy:

לדעתי זאת בושה להוריד את המשחק הענק הזה...אני בעצמי אחד מאלה שלא קונים אף פעם משחקים אבל את המשחק הענק הזה כל אחד יכול להרשות לעצמו פעם להוציא 300 שח עם הוא יכול להרשות לעצמו מחשב עם אינטרנט מהיר וכו'...

אני בשביל המשחק הזה קונה גם כונן DVD שלא היה לי וגם את המשחק עצמו...

חוץ מזה מי לא יגיד שיותר נעים שיש לך את הדיסקים המקוריים ואת הקופסא ואת האפשרות להוריד פאטצ'ים שונים.

זאת הרגשה לגמרי שונה כשקנית את המשחק ואתה נהנה ממנו בדרך החוקית. :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים