פורסם 2005 ביוני 920 שנים נשמע מבאס משהו... אבל אני מקווה שזה לא באמת נורא כמו שזה נשמע.עכשיו רבע לאחת בלילה ואני חייב ללכת לישון, אבל כמובן שהייתי חייב לעשות סיבוב קטן בעיר... המשחק נראה חמוד, הגרפיקה באמת שופרה קצת (היא מסריחה, ללא ספק, אבל היא שופרה קצת... וכבר הוסכם שהגרפיקה לא קובעת במשחק הזה). אני לא יודע אם לשמוח או להתבאס מהגודל של המפה... מצד אחד זה אינסוף מקומות לחקור, מצד שני כדי להגיע למצב שהגעתי ב-VC - שימו אותי באיזשהו חור ואני מיד יודע איפה אני ומה יש באיזור, יקח לי חודשים! השליטה קצת פחות נוחה, אבל מתרגלים לזה די מהר... וסופסוף אפשר לשחות! כמה מתסכל היה ב-VC באמצע משימה ליפול עם המכונית למים ולמות!מחר בערב אני אתחיל את המשחק כמו בנאדם, לפי המשימות ונראה מה הוא שווה באמת...
פורסם 2005 ביוני 920 שנים לאט לאט זה ניהיה קשה יותר... אני, האוטו והשכן: http://void01.xs.to/pics/05234/gtasa12.JPG
פורסם 2005 ביוני 920 שנים שיטטטטטטט הגרפיקה עדיין מסריחה.. מישהו יכול להגיד לי מה השתפר בה? באנשים יש הבדל? בסביבה אני לא רואה הבדל גם.. עדיין יש את הדקלים שהעלים בהם הם דו-מימדים איכסססססס למה לא יכלו להשקיע טיפה יותר בגרפיקה? עדיין לשחק עם בובות
פורסם 2005 ביוני 920 שנים תפסיקו להתבכיין על הגרפיקה , זה הקטע השולי במשחק, למרו תשאני חושב שהגרפיקה בסדר.חזרתי עכשיו מסיבוב בעיר ואין לה סוף , אני חושב יקח לי חודש לזכור את המקומות שיש במשחק.משחק ענק תרתי משמע ;D
פורסם 2005 ביוני 920 שנים תפסיקו להתבכיין על הגרפיקה , זה הקטע השולי במשחק, למרו תשאני חושב שהגרפיקה בסדר.חזרתי עכשיו מסיבוב בעיר ואין לה סוף , אני חושב יקח לי חודש לזכור את המקומות שיש במשחק.משחק ענק תרתי משמע ;D+1חבר'ה, ווידוי..התייאשתי. אני לא מוכן יותר וכל פעם לסוע לבית כדיי לשמור, זיבי!!!!! זה מתסכל...השתמשתי ב-money trainer וקניתי לי safe houses בעיר... :-X
פורסם 2005 ביוני 920 שנים יש כבר מודים של מכוניות למשחק.??והגרפיקה צריכה להשתפר ביותר....למרות שVC לא פעל אצלי משהו יפה...אבל בקרוב בקרוב מאוד הבובה החדשה...
פורסם 2005 ביוני 920 שנים מחבר Weapons Health & ArmorWeapon Set 1 (Thug's Tools) LXGIWYLWeapon Set 2 (Professional Tools) KJKSZPJWeapon Set 3 (Nutter Tools) UZUMYMWHave Jetpack ROCKETMANHave Parachute AIYPWZQPInfinite Ammo, No Reload WANRLTWHitman In All Weapon Stats NCSGDAGFull Weapon Aiming While Driving OUIQDMWHealth, Armor, $250k HESOYAMInfinite Health BAGUVIXPolice, Stats and GangsIncrease Wanted Level Two Stars OSRBLHHClear Wanted Level ASNAEBSix Star Wanted Level LJSPQKNever Wanted AEZAKMIAdrenaline Mode MUNASEFMega Jump KANGAROOMega Punch IAVENJQNever Get Hungry AEDUWNVInfinite Oxygen CVWKXAMFat BTCDBCBSkinny KVGYZQKMax Muscle JYSDSODMax Respect OGXSDAGMax Sex Appeal EHIBXQSGang Members Everywhere MROEMZHGangs Control the Streets BIFBUZZSpawn VehiclesRhino AIWPRTONBloodring Banger CQZIJMBRancher JQNTDMHRacecar PDNEJOHRacecar #2 VPJTQWVRomero AQTBCODXStretch KRIJEBRTrashmaster UBHYZHQCaddy RZHSUEWHydra JUMPJETVortex Hovercraft KGGGDKPHunter OHDUDEQuad AKJJYGLCTanker Truck AMOMHRERDozer EEGCYXTStunt Plane URKQSRKSpawn Monster AGBDLCIDאלו הקודים למשחק GTA SA
פורסם 2005 ביוני 920 שנים מישהו פה מצליח לשלוט על העכבר?אני במשימת הריסוס, וחובה שליטה על העכבר למשימה הזו, ואני לא מצליח, הוא לא מגיבד"א משחק חבל על הזמן
פורסם 2005 ביוני 920 שנים אללההההה!!! נגמרה הבגרות בספרות עכשיו אפשר להקדיש את כל כולי ל-SA ;D היה מבחן סבבה אה? ועכשיו גם אני יכול קצת להירגע עם המשחק הזה אחרי הלימודים לבגרות
פורסם 2005 ביוני 920 שנים השליטה בעכבר בSA יותר גרועה מהשליטה בעכבר בVC? כן. ולא רק זה לפעמים העכבר לא מגיב לי בכלל ואני צריך לצאת מהמשחק ולשחק ב- control ואז הוא חוזר לעצמו :bash:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.