עבור לתוכן

Grand Theft Auto: San Andreas - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

תעשה משימות....ובהמשך תשתלט על קרקעות (טריטוריה) של כנופיות אחרות......וזה גם יעלה לך ת'respect

• תגובות 1.9k
  • צפיות 131.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איך אני משתלט?

פורסם

בשלב מסוים במשחק אחרי איזו משימה שאומרים לך להשתלט על איזה אזור שהוא בטריטוריה של כנופיה אחרת......ומהמשימה הזו והלאה אתה תראה את כל המפה בכמה צבעים: ירוק (טריטוריה שלך), סגול (הכנופיה האחרת) וצהוב

כשתגיע למשימה הזו תבין כבר איך להשתלט

פורסם

על 9200 המשחק הזה לא יעבוד, נכון? (רוצה לדעת בשביל חבר)

יעבוד אתמול בדקתי..עובד מצויין על 800X600

פורסם

בית הספר לטיסה קשה מוות

מישהו יכול לתת לי טיפים?

פורסם

מה עושים כשפורצים לבנק\הימורים המשימה עם קטלינה והפצצות

פורסם

אתה צריך לשים 4-5 פצצות(התיקים) על הדלת

להתרחק ולפוצץ(את השלט אתה מחפש בין הנשקים שלך)

אותו דבר אתה עושה אחר כך אם הכספת שיש בפנים

פורסם

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!

איזה משחק ענק!!!

כל רגע פשוט מעלה בי את התחושה לשחק בו עוד......................פשוט מעולה...........

ותנחשו מה?

עובד חלק על 1024X768 X16 ואיכות מטורפת............פשוט כיף לשחק בו ועוד זה עובד חלק ,בלי תקיעות ודברים אחרים בכלל.........עם FX5200LE באוברקלוק..!!

:ylsuper: :ylsuper: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :ylsuper: :funn: :elkgrin: :funn: :funn: :biglaugh: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :biggrinangelA::funn: :DJsmile:

עכשיו כמה שאלות

איך אני פאקינג גורם למטוס לזוז לצד שמאל או ימין כשהוא על הקרקע ולא באוויר?

הם תקעו אותו מול גדר ואני לא יכול לטוס בגללה.......

2איך אני קונה סייף אווס בעיר ?

איפה אני מוצא את המסוק של הצבא?

ואיפה אני מגיע לאזור הזה של החייזרים איפה שNIM901 הגיע

תודה מראש! ;)

פורסם

המשימה של BS שאתה נוסע אחרי רכבת אםדוד שלך והוא יורה בהם

איך אני עובר אותה אני נוסע ליד הרכבת וזה לא עוזר

יש משהו מיחוד ?

תודה

פורסם

אני הצלחתי לקפוץ על הרכבת ולירות בהם

לעומת זאת חבר שלי עבר רק מלירות עלים

תנסה כמה שיותר לא להיצמד לרכבת מצד ימין כי אז הוא לא מצליח לירות

פורסם

את החייזרים אפשר למצוא עם אתה נימצא בעיר השנייה סאן פיירו טטוס צפונה ותגיע למידבר שם תימצא את הרדרים של החיזרים ויש שם גם בסיס צביא באזור

פורסם

דבר ראשון כל הזמן תיהיה בצד ימין דבר שני ככשבט הרכבת הראשונה ממול תעקוף את הרכבת שלך ותסע מלפניה כך שהשן ימשיך לרות עליה אחרי שהיא עוברת תעבור שוב לצד ימין תלחץ מידי פעם על Q כדי לראות שהשמן פוגע באנשים עם הוא לא תתרחק או תתקרב קצת לרכבת כשאתה מגיע לעליה תעלה עליה סעה מהר תעקוף את הרכבת שלך ותעבור שוב לצד ימין ותמשיך לרות באנשים.

פורסם

תגידו אנשים,אני מתקין תמשחק וזה רושם לי program is too big to fit in memory יש לי 30 גיגה פנוים ו512 זכרון..מה יכולה להיות הבעיה? (בשביל חבר)

פורסם

עובד לי חלק על PIII 833@910 וGEFORCE MX @ 360 core @ 360 memory. עובד על 1240X1024 חלק

אבל על FPS נמוך יחסית (30~ משתנה בין מקומות). ניסיתי פילטרים על MAX ולא ירד כ"כ הרבה. אני חושב שזה בגלל

שהוא לא תומך בSHADERS, אז זה לא דורש כוח עיבוד כזה גדול.

בכל מקרה יש לי שאלה:

במשימה שאתה צריך להגיע למוסך הזה שמשפר את האוטו עם ההידראוליקה ואז אתה הולך ל"דו-קרב קפיצות", איך בדיוק

עוברים את זה ? כל פעם שאני קופץ כתוב לי"Bad" או "To late" וכו..

פורסם

הי תודה

סוף סןף הצלחתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים