פורסם 2005 ביוני 1020 שנים http://www.gtasanandreas.net/screenshots/gallery.php?image=1913 :lol: :lol: :lol: :lol: כולם להיכנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחי איך אני מגיע לזה מה זה מועדון חשפנות כזה איך מגיעים לשם אחי תסביר לי ?!? :silly:
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים overload: את'לון XP שעבר המהרה קלה ל-2GHz, לוח מבוסס KT600 של EPoX, חצי ג'יגה זכרון (DDR 400) וכרטיס רדאון 9800 פרו.מיותר לציין שה-AA על 4 וה-AF על שמונה, וזה לא ממש עוזר למשחק להראות יותר טוב.
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים אנשים הוא עובד אולי אני יצלם סקרין שוט אבל בכל מקרה איך תדעו שזה ממני..איך אני מוריד תהגדרות ואיך אני בודק מה ה fps שמה?אני רוצה לעלות תאפ פי אס ההגדרות על מאקס.!!
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים חחחח אהבתי תתמונה! מגניביש מוזיקה ממש טובה בתחנות הרדיו שם! אהבתי לאללהאני תקוע במשימה og loc איך שלא קוראים לזה, שצריכים להרוג את ההוא שבורח על האופנוע שבאים לבית שלוכוסעמק אני כל פעם נתקע במכוניות ומתהפך ואז הוא בורח לילא יודע מה לעדותוקודם מישהו שם פה תתמונה שהוא עם בזוקה ויש בחורה מתה מתחתיו....איך אני מוריד תחולצה? ואיזה סוג תספורת זה?ועוד משהו...כשנאי לוחץ על TAB זה מראה לי מד כזה של FAT RESPECT וכל מני...זה צריך להיות כמה שיותר מלא?ואיך אני משיג RESPECT?תודה...אני דיי מעפן בזה אז מצטער על השאלות המפגרותועוד שאלה...בקשר לרדיו, שמתי MP3 בתיקיה My Documents\GTA San Andreas User Files\User Tracksואני מעביר לתחנה User tracks במכונית ואני שומע אנשים מדברים וזה לא שם לי תשירים האלה..מה צריך לעשות בשביל שזה יעבוד?
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים הגראפיקה נראה דיי מרובעת.... יש דרך לסדר\לייעל אותה?חבל עד שיש כרטיס מסך טוב 6600GT :סתודה לעוזרים
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים מחבר המשחק ירוץ טוב על ההגדרות הכי טובות בלי פילטרים על FX 5600 512 MB וP4 2.8 GHZ?
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים לא...לחבר שלי עם AMD Xp2500 Barton768Mb ram cl 2.5 400 mhzr9800 pro המשחק מקרטע על1280X1024 עם פילטרים
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים יש לי בעיה במשחק אחרי כמה דקות שאני משחק במשחק המשחק עף לו החוצא עם הודעה כחולה כזו ודופק למחשב ריסטרטהמחשב היה באוברקלוק אבל ביטלתי אותוואני מקבל הודעה כחולה כזו שרשום משהו על דריוור ניראה לי הודעה של עמוד שלם הבעיה שזה מופיע לשניה ואני לא מספיק ליקרא כלוםלמישהו יש רעיונות מה יכול לפתור את זה ?
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים חחחח אהבתי תתמונה! מגניביש מוזיקה ממש טובה בתחנות הרדיו שם! אהבתי לאללהאני תקוע במשימה og loc איך שלא קוראים לזה, שצריכים להרוג את ההוא שבורח על האופנוע שבאים לבית שלוכוסעמק אני כל פעם נתקע במכוניות ומתהפך ואז הוא בורח לילא יודע מה לעדותוקודם מישהו שם פה תתמונה שהוא עם בזוקה ויש בחורה מתה מתחתיו....איך אני מוריד תחולצה? ואיזה סוג תספורת זה?ועוד משהו...כשנאי לוחץ על TAB זה מראה לי מד כזה של FAT RESPECT וכל מני...זה צריך להיות כמה שיותר מלא?ואיך אני משיג RESPECT?תודה...אני דיי מעפן בזה אז מצטער על השאלות המפגרותועוד שאלה...בקשר לרדיו, שמתי MP3 בתיקיה My Documents\GTA San Andreas User Files\User Tracksואני מעביר לתחנה User tracks במכונית ואני שומע אנשים מדברים וזה לא שם לי תשירים האלה..מה צריך לעשות בשביל שזה יעבוד?בקשר לזה עם האופנוע זה אחד במשימות היותר מעצבנות פשוט תיסע כמה שיותר בזהירות על תדאג הוא לא ממש בורח כל פעם שהוא מתרחק ממך הוא עוצר ומחכה לך אבל הוא מחכה לך עד גבול מסויים ואז יש MISIION FAILED וגם תזהר בסוף הוא יורד מהאופנוע ואז 3 אנשים מתחילים לירות עלייך.תנסה למלות הכל עד הסוף חוץ מה-FAT אלא עם כן אתה רוצה להיות שמן ואיטי.בשביל להפעיל את השירים שלך לך לאפשרויות הסאונד במשחק ותחפש את האפשרות :SCAN USER TRACKSוהמשחק הזה פשוט ענק ככל שאני משחק בו יותר ככה אני גם אוהב אותו יותר והמשימה שרודפים אחרי הרכבת זאת אחת המשימות הטובות שהיו בכל סדרת GTA.
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים בקשר לזה עם האופנוע זה אחד במשימות היותר מעצבנות פשוט תיסע כמה שיותר בזהירות על תדאג הוא לא ממש בורח כל פעם שהוא מתרחק ממך הוא עוצר ומחכה לך אבל הוא מחכה לך עד גבול מסויים ואז יש MISIION FAILED וגם תזהר בסוף הוא יורד מהאופנוע ואז 3 אנשים מתחילים לירות עלייך. תנסה למלות הכל עד הסוף חוץ מה-FAT אלא עם כן אתה רוצה להיות שמן ואיטי. בשביל להפעיל את השירים שלך לך לאפשרויות הסאונד במשחק ותחפש את האפשרות :SCAN USER TRACKS והמשחק הזה פשוט ענק ככל שאני משחק בו יותר ככה אני גם אוהב אותו יותר והמשימה שרודפים אחרי הרכבת זאת אחת המשימות הטובות שהיו בכל סדרת GTA. תודה רבה באמת משחק אדיר... אני והמכונית : איך סידרת להסתובב בלי חולצה? וכדי לעשות לעצמי שרירים פשוט לא להפסיק להרים משקולות במועדון אגרוף הזה? עריכה: ואי עכשיו סיימתי תמשימה שגונבים נשק עם המשאית הזאת...וגיליתי שיש מגרש כדורסל מאחורי המחסן\מוסך איפה שמחנים אחר כך...בקיצו ר גיליתי שאפשר לשחק כדורסל ! ממש מגניב
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים stream:מישהו יודע איך אני שם תאפשרויות בקובץ stream על נמוכות?האפשרויות מבתוך המשחק לא עובדות לי, אז אני מנסה מבחוץ לשנות אותם..מישהו יודע אולי ? וגם אולי יש קובץ אחר שאני צריך לשנות ולא דווקא stream?memory 13500devkit_memory 13500vehicles 12pe_lightchangerate 0.0005pe_lightingbasecap 0.35pe_lightingbasemult 0.5pe_leftx 16pe_topy 16pe_rightx 16pe_bottomy 16dontbuildpathsתשלחו תאפשרויות שלכם גם אם אתם לא יודעים , אני ישווה ויגיע למסקנה..
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים כדאי להוריד בגדים אתה לקומה השנייה יש שם ארון ואז אתה יכול לעשות REMOVE.בשביל השרירים הולכים לחדר כושר ומפמפמים משקולות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.