עבור לתוכן

איך הOC לכרטיס שלי?

Featured Replies

פורסם

בא תיהיה הבחור ה-18 שאני אומר לו את זה היום,תדר לא הורס את הרכיב מתח הורס,מתדר הטמפ לא עולה,ממתח כן.אם תעלה מעבר למה שהוא יכל הוא פשוט יכבה את המחשב ויחזור לברירת מחדל שום אבל שום נזק לא יגרם.אולי ואני לא בטוח בזה,אתה תשאיר איזה סימן מיוחד שהמהנדסים יוכלו לזהות במקרה שעשית אובר קלוק.זה לא נראה לעין ואני לא בטוח בזה זה סיפור ששמעתי

• תגובות 36
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

העלתי 200 MHZ במעבד ושמתי את הדריבר 80.40 (זה בטא) מכאן:

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1116

תשמע יש לציין שהדרייבר הזה שהמלצת לי עשה דברים יפים. אפשר לי לעשות אוברקלוק טיפה יותר גבוה ותוצאהיותר טובה ב100 נקודות בערך.

הגירסה היא אכן 80.40 מהלינק למעלה.

המהירויות בכל מקרה הם:

ליבה: 600

זכרונות: 1.20

בהתחלה עשיתי 605/1.22 אבל כנראה שזה היה יותר מדי כי התוצאה הייתה ב85 נקודות פחות. בכל מקרה התוצאה כעת ב3D MARK 05 היא: 4312

וזהמאוד יפה (אני טועה? ::)) ל6600GT של ALBATRON

פורסם
  • מחבר

תשמע יש לציין שהדרייבר הזה שהמלצת לי עשה דברים יפים. אפשר לי לעשות אוברקלוק טיפה יותר גבוה ותוצאהיותר טובה ב100 נקודות בערך.

הגירסה היא אכן 80.40 מהלינק למעלה.

המהירויות בכל מקרה הם:

ליבה: 600

זכרונות: 1.20

בהתחלה עשיתי 605/1.22 אבל כנראה שזה היה יותר מדי כי התוצאה הייתה ב85 נקודות פחות. בכל מקרה התוצאה כעת ב3D MARK 05 היא: 4312

וזהמאוד יפה (אני טועה? ::)) ל6600GT של ALBATRON

כן אני לא ממליץ סתם ;D

פורסם

מן הסתם הדרייבר הזה מעלה את התוצאה...הוא מיישם SM2.0a, מה שאומר אופטימיזציות באיכות התמונה. ::)

פורסם

תגידו אתם לא מפחדים מהדריוור הזה?הוא מציג שינוי בביצועי משחקים או רק בבנצ'ים?

לעומת "המאומת" של nvidia אם אני לא טועה 77.72?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע בקשר למישחקים כי בדריבר הקודם שלי ראו מגעיל בגלל בעיה בהגדרות אבל בבנצ'ים זה שיפר

פורסם

אתה יכל לבדוק במשחקים,אם זה שיפר את הביצועים?ראיתי מה קרה לך וזה קרה גם לי פעם אחת אבל עם doom3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים