עבור לתוכן

אני צריך שתעזרו לי להפוך את פיירפוקס ללקסוס

Featured Replies

פורסם

טוב התקנתי את ה IE7

ולללללללללללללללא אל תעשו את זה לעצמכם זה אחד הדברים הכי מגעילים שראיתי

ייכסה איזה ממשק

איפה זה ואיפה פיירפוקס מקסטון ואופרה

לא מומלץ!אבל ממש לא!

• תגובות 34
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

FIREFOX 1.1 בעצם לא יהיה, הם ישר עוברים ל FIREFOX 1.5... אני מקווה שעד סוף השנה נראה אותו :)

התקנת את Firefox 1.1 (זה Beta)? רשמים? דברים חדשים?

טוב, זה לא משנה אם זה גירסה 1.1 או 1.5, העיקר שיישמו את הפיצ'רים שאני אוהב בבסיס, כך שאני אוכל להיפטר לפחות מחלק מה-Extensions שלי, כדי שהוא יהיה יותר מהיר.

תהיה לי בריא, עם כל ה EXTENTIONS שיש לך צריך איזה מחשב על בטח :)

הבעיה העיקרית עם ה-Extensions היא שמכיוון שכל אחד כותב Extensions משלו ללא תיאום עם המתכנתים השונים, נוצרת כפילות בפיצ'רים של ה-Extensions השונים. אני מתכוון ש-Extension אחד מבצע שתי פעולות שאני צריך ועוד כמה פעולות שאני לא צריך, ו-Extension שני מבצע כמה פעולות שה-Extension הראשון לא מבצע בנוסף לפעולה אחת שה-Extension הראשון כן מבצע, ולכן נוצרת כפילות מיותרת.

בעיקרון, לא ביקשתי דברים שלא נמצאים ב-Maxthon, כך ש-Firefox עם Extensions לא אמור לעלות יותר לאט מ-Maxthon.

אתה יכול לשאול שאם אני כ"כ מרוצה מ-Maxthon אז למה לא להישאר איתו. ובכן, Maxthon מבוסס על IE, ואני מעדיף דפדפן שלא מבוסס על IE מבלי להתפשר על עיצוב, נוחות שימוש וביצועים (בין השאר, גם לצורך תאימות בין הדפדפן ב-Windows לדפדפן ב-Linux).

אני כל כך רוצה לעבור ל FFOX אבל נשאר במקסת'ון רק בגלל שבאמת הכל בא אצלו BUILT IN הוא כל כך נוח ואינטואיטיבי, ומאובטח יחסית לאקספלורר חשוף (אני יודע שזה אותו מנוע, אבל המקס'תון מוסיף אבטחה, לא ברמת המנוע באמת, אבל ברמה של חסימות פופאפים ו ACTIVE X ושאר מזיקים - כן)

אני מסכים איתך לגבי Maxthon, אבל אני בכ"ז מנסה להוסיף ל-Firefox את כל הפיצ'רים הנהדרים של Maxthon באמצעות Extension. הבעיה היא שנראה לי שבגלל ריבוי ה-Extensions ה-Firefox עולה ממש לאט (50 שניות בפנטיום 2, לעומת פחות מ-10 שניות ל-Maxthon). מה שאפשר לומר לזכות Firefox זה שאפשר לגבות את תיקיית הפרופיל של Firefox ולהעתיק אותה למחשב חדש מבלי להתקין את כל ה-Extensions מחדש (לפחות, זה מה שהבנתי).

בקשר לסעיף 9 שלך,

אתה נכנס ל about:config יש שם את האופציה browser. tabs. showSingleWindowModePrefs

אתה צריך לעשות לה ENABLE זה פותח אפשרות בתפריט ADVANCED של הגדרות הפיירפוקס שלא הייתה קיימת שם לפני זה

ידוע לי שזה לא עושה בדיוק את מה שאתה מבקש, אבל לפחות בפתיחה של לינקים - הם תמיד נפתחים בטאב חדש ולא בחלון (טאב הכי ימני, ולא אחד ליד הטאב הנוכחי, כמו במקסת'ון, אבל שיהיה..)

עשיתי את זה, אבל לא מצאתי אפשרות חדשה בתפריט Advanced הנוגעת לעניין (סגרתי את Firefox ופתחתי אותו מחדש). ולצורך העניין, זה ממש מעצבן שיש ב-Firefox הרבה אפשרויות חבויות שלא ניתנות לגישה באמצעות GUI. המצב כך גם ב-IE (שלא מאפשר לשנות כמעט כלום), אבל זה לא תירוץ.

הכוונה שלי היא שאני לא רוצה שניתן יהיה להפעיל יותר מ-Instance אחד של Firefox, ואם אני אנסה להפעיל את Firefox כאשר הוא כבר פועל, אז לא יפתח חלון חדש של Firefox. כמובן, עדיף שניתן יהיה לבחור באפשרות הזו באמצעות CheckBox ב-GUI, כמו ב-Maxthon.

לגבי פתיחה של טאבים חדשים, הצלחתי לסדר את זה שהם יפתחו מימין לטאב הנוכחי, כמו ב-Maxthon, באמצעות Tab Clicking Options.

זה לינק נחמד שמסביר על האופציות קינפוג השונות שבאות בילט ב FFOX

http://kb.mozillazine.org/Firefox_:_FAQs_:_About:config_Entries#Browser..2A

תודה על הקישור! :xyxthumbs:

כמו כן חפש על פיירפוקס ב"דלישס" יש שם את כל הדברים שאתה יכול לקנפג בו, כל הפלאגינים הכי טובים שלא חשבת עליהם - זה המקור מידע הכי גדול.

(אני יודע על זה, כי בעבודה אין לנו הרשאות התקנה (של מקסת'ון למשל) על המחשבים, אבל יש לנו FFOX מותקן כברירת מחדל, אז אני כל הזמן מתעסק בלשפצר אותו)

מה "דלישס"? :s05:

פורסם

איך אתה לא מכיר ?

http://del.icio.us/

אתר בוקמארקינג חברתי

אתה שומר את הלינקים (המועדפים שלך) און ליין, ומשתף עם כולם

אתרים שהרבה "מבקמרקים" בולטים יותר לעין, פופולריים יותר

זה אתר נהדר, אתה יכול למצוא בו לינקים למכביר

זה חלק מה"אינטרנט החדש" הכל עם תגים, הכל עם RSS, הכל עם XML, יש מלא פלאגינים ל FFOX שנותנים יכולת להטמיע את דלישס בתוכו.

זה ממש אתר שישנה לך את הצורת עבודה באינטרנט.

האתר הזה הוא תופעה עולמית ענקית בחצי שנה - שנה האחרונה, כמו פליקר ואחרים.

מומלץ ביותר.

פורסם
  • מחבר

הממ... לאתר הזה אין ממשק ידידותי במיוחד. :-\

טוב, אבל זה לא מסובך להתמצא בו. :)

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

אל תדאג KIDNEY, אני בטוח ש 95% מגולשי האתר אין להם מושג מה זה DELICIOUS.... בכל מקרה, ה DEER PARK שזה גרסאת הפיתוח של FIREFOX, סבירה, יש בה כמה חידושים חביבים, אך היא עדיין לא יציבה מן הסתם (יש גם תאימות חלקיות יותר טובה באתרים מסוימים), אך גם לפעמים יותר באגים מעצבנים...

אני מקווה ומניח שלקראת ה BETA המצב ישתפר.

זה שקוד נמצא בתוך דפדפן ולא בתור תוסף לא תורם לביצועים, מכיוון שגם מרבית הקוד של הדפדפן כתוב ב JAVASCRIPT בדיוק כמו התוסף...

פורסם
  • מחבר

כן, אבל מכיוון שאין תיאום בין המפתחים של התוספים השונים, קורה מצב בו שני תוספים או יותר מבצעים את אותה הפעולה (בנוסף לפעולות נוספות שייחודיות לכל אחד מהם), כך שזה עשוי לפגוע במידה מסויימת ביעילות הפעולה של הדפדפן.

בנוסף לכך, למשתמש הרבה יותר נוח להתמצא בתפריט שנמצא במקום אחד, מאשר בהרבה תפריטים שנמצאים בתוספים שונים, וזאת בנוסף לתפריט הראשי של הדפדפן (שהוא מאוד מצומצם).

פורסם

לגבי Tab Mix Plus, כתוב באתר שהוא בשלב Beta, וכבר מצאתי Extensions אחרים שעושים את כל הדברים שהוא עושה.

גירסה 0.2.4 היא בטא, אבל 0.2.3.1 היא לא. היית צריך לרדת עוד קצת למטה בדף ;) .

איך אפשר לפתוח את ה-Homepage בטאב חדש באמצעות ה-Options של Firefox (לא מצאתי אפשרות כזו)?

טעות שלי.

ממש לא אכפת לי לחכות כמה ימים בשביל Extension נחמד. דרך אגב, אני מתכוון ל-Side Bar עם Bookmarks בסגנון של Maxthon (אם אתה מכיר).

ראה Optimoz Tweaks בהודעה השניה שלי.

לא מצאתי ב-SessionSaver אפשרות של Undo לטאבים שנסגרו. שוב, אני מתכוון לאפשרות דומה ללחצן ה-Undo של Mathon (אם אתה מכיר).

עריכה: מצאתי. Click2Tab יוצר לחצן כזה (כמו הלחצן Undo של Maxthon).

עניין של גירסה. יש גרסאות שלא מאפשרו תאת זה ויש כאלו שכן. איזו גירסה מאפשרת? אממ... נדמה לי שבילד 28. אבל לא משנה, כבר מצאת משהו שעושה את זה.

הלחצן שנתת לי שמשנה את גודל הטקסט גדול מדי, וכולל שלושה לחצנים בלחצן אחד. אני התכוונתי ללחצן של שינוי גודל טקסט ולחצן של שינוי Encoding עם Drop-down Menu.

לא טוב, לא כסף ;D .

כשתיזכר ב-Extensions של "Go Up One Level", תביא. אני מחכה בקוצר סבלנות. ;)

http://extensionroom.mozdev.org/clav/#goup

פורסם
  • מחבר

תודה!

יש לך אולי מושג למה הלחצן של Undo Closed Tabs לא עובד?

הלחצן מופיע כ-Disabled גם אחרי שאני סוגר טאבים.

יש Extension חלופי?

אהה.. עוד משהו. יש Extension שמציג ב-Status Bar את נפח התעבורה בכרטיס רשת (ב-Bytes/KB)?

אני לא יודע איך אתם מוצאים את כל ה-Extensions האלה. :nixweiss:

למה אין אתר רשמי שמרכז את כל ה-Extensions הטובים במקום אחד, או שאולי יש אתר כזה ואני פשוט לא מכיר אותו? ::)

דרך אגב, ידוע מה יהיה חדש ב-Firefox 1.5? קרן Mozilla מתכוונת לשים פיצ'רים של תוספים שונים בתוך הדפדפן Built-in? אם כן, איזה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

מאיפה לי לדעת למה זה לא עובד לך? כבר אמרתי שאני עושה את זה עם SessionSaver. אמנם אין לה לחצן, אבל היא עושה ת'עבודה. אם הגירסה הזו לא עובדת, אולי זו תצליח.

בקשר ל- statusbar, נסה את זה.

אתר מרכזי? יופי של רעיון, ממש כמו האתר הזה! אליו, אגב, אפשר להגיע אם לוחצים על Get more extensions בתחתית חלון ההרחבות. כל ההרחבות באתר נבדקו ונמצאו בטוחות, וזו גם הסיבה לכך שזהו האתר היחיד לו מותר להתקין הרחבות כברירת המחדל.

פורסם

currently i'm using firefox at home, work and university. is there any way to share the bookmarks? that is, when im at home and add a site to my bookmarks, i want the uni and work bookmarks to be updated as well - is this possible?

פורסם

או שאתה יכול לא להסתמך על הדפדפן שלך, ולשמור את המועדפים עליך באתר שמירת מועדפים, שתמיד און ליין , ונותן אפשרות גיבוי לקובץ.

כמו דלישס...

ותחשוב שאם אתה משתמש בדלישס, אתה עושה שירות לקהילה.

ותחשוב שיש מלא פלאגינים ל FFOX שיכולים לקשר טבלת מועדפים רגילה, לדף שלך בדלישס, ככה שלא תרגיש בהבדל (אבל יש הבדל)

ככה אם אי פעם תחליף דפדפן, או שיפסיקו לשכתב את הפלאגין הספציפי, ולא יהיה אחד שיתאים לגרסה שלך - תמיד המועדפים שלך בדלישס.

אגב, יש מלא אתרים לשמירת מועדפים און ליין, לא רק אחד.

אפשר גם להקים אתר "מועדפים" אישי ופרטי, זה הכי נוח ושימושי, ואתה מעצב ומשמיש את זה איך שבא לך, אבל זה עולה כסף מן הסתם, דומיין ואחסון.

פורסם
  • מחבר

מאיפה לי לדעת למה זה לא עובד לך? כבר אמרתי שאני עושה את זה עם SessionSaver. אמנם אין לה לחצן, אבל היא עושה ת'עבודה. אם הגירסה הזו לא עובדת, אולי זו תצליח.

בקשר ל- statusbar, נסה את זה.

אתר מרכזי? יופי של רעיון, ממש כמו האתר הזה! אליו, אגב, אפשר להגיע אם לוחצים על Get more extensions בתחתית חלון ההרחבות. כל ההרחבות באתר נבדקו ונמצאו בטוחות, וזו גם הסיבה לכך שזהו האתר היחיד לו מותר להתקין הרחבות כברירת המחדל.

אני לא רואה איזשהו הבדל בין שתי הגרסאות של SessionSaver.

לגבי Extended Status Bar, זה לא ממש מה שהתכוונתי אליו. ובכל מקרה, הוא כל הזמן נעלם לי.

בנוגע ל-https://addons.mozilla.org/extensions, זה המקום שבו חיפשתי תוספים עד עכשיו. הבעיה היא שכל התוספים שהבאתם לי הם מאתרים אחרים, והם לא מופיעים שם. אני חושב שראוי שחלק גדול מהתוספים המצויינים האלה יופיעו גם באתר של Mozilla.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים