עבור לתוכן

Windows 64bit - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

לא בדקתי את המשחק הספציפי הזה,אז אני לא יכול להגיד.

• תגובות 648
  • צפיות 94.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה סנוגע לFAR CRY   לדוגמא ???

ראיתי פא'צ שיצא ל 64 ביט ? מזה אומר לי ?

(אם הוציאו לזה גם יוציאו לעוד הרבה)

מקסימום אני אתקין בסוף את הXP SP2  היישן והטוב וזהו

הוא פועל ב 64bit וכמו שאמרת יצא לו עידכון שמשפר את הגרפיקה..

פורסם

יש לי גירסה חוקית ומלאה של XP והיא מגיעה עם הגירסה האחרונה (?) של X64 מחודש מאי 2005.

התקשרתי למיקרוסופט ישראל לשאול כמה שאלות ואלו התשובות שקיבלתי:

- התוכנה היא תוכנה סופית. לא גירסת בטא, אלא תוכנה מסחרית מלאה.

- התמיכה של התוכנה באופיס 2003 היא מושלמת. אין עברית כשפת מערכת אבל היא תומכת בעברית כשפה נוספת.

- חלק מהדרייברים של התוכנות והחומרות לא יפעלו. יש צורך לבדוק פרטנית מול החברות האם יש להן דרייבר מעודכן ל64, סביר להניח שכולן עובדות על זה.

- התקנה של גירסת 64 על XP בגירסת 32 אינה "שידרוג" אלא התקנה מלאה, עם פירמוט וכל החגיגה.

התשובות האלה הביאו אותי מצד אחד להיות יותר רגוע לגבי הגירסה, בעיקר כי יש לי מחשב חדש ולא איכפת לי לפרמט אותו בפעם השמינית. מצד שני אחרי שהתקנתי את התוכנה והתמודדתי עם כל הדרייברים שמסופקים עם לוח האם והכרטיס הגרפי הבחנתי בכמות העצומה של הודעות השגיאה שקשורות ל32 ביט, שהחלטתי לחזור לXP הישן.

המחשב שלי לא נועד בינתיים להתמודד עם העתיד, בעיקר כי אני עובד על תוכנות ישנות יחסית. מי שמייעד את המחשב שלו לעבודה מקצועית (תוכנות חוקיות חדשות) אני מאמין שגירסת ה64 תוכיח את עצמה כרלוונטית.

פורסם

מה אתה בא להגיד פה???

פורסם

המחשב שלי לא נועד בינתיים להתמודד עם העתיד, בעיקר כי אני עובד על תוכנות ישנות יחסית. מי שמייעד את המחשב שלו לעבודה מקצועית (תוכנות חוקיות חדשות) אני מאמין שגירסת ה64 תוכיח את עצמה כרלוונטית.

אין שום סיבה,גם לאלו שעובדים עם תוכנות כבדות לעבור ל 64 ביט,כי התוכנות בעצמן לא תומכות ב 64,הם עובדות על WOW שזה בעצם אימולטור 32 ביט,ככה שווינדוס יכול להריץ ישומיי 32 ביט.

הייתרונות היחידים הם ממש שוליים כמו שאפשר לראות פה: http://www.microsoft.com/windowsserver2003/techinfo/overview/x64benefits.mspx

(בקובץ ה DOC).

הרבה חברות לא שוקדות יומם וליל לעשות לנו דרייברים ל x64 בגלל שאין להם סיבה,שוק 64 ממש אבל ממש מצומצם,כאשר ויסטה תתחיל להכנס לשוק,אז נראה שיפור בכל מה שנוגע לתמיכת דרייבירם.

פורסם

התקנתי את ה 64BIT וכל הדרייברים מותקנים כמו שצריך וגם עדכונים מהאינטרנט בצעתי.

מלבד מצלמת ה Web שלי הכל מזוהה.

השאלה שלי היא האם אוכל לנסות להתקין דרייבר אחר אולי למצלמה ?

המצלמה שלי מדגם CIF 6009 PC CAMARA

פורסם

לא,כמו שלא תוכל להתקין דרייברים לסורק עם דרייברים של סורק אחר.

פורסם

מישהו הצליח להפעיל את ה Alcohol 120 על ה 64bit ?

פורסם

זה לא עובד,אני מחכה לגירסה חדשה שתתמוך ב 64,עדיין לא נראה שום דבר באופק.

פורסם

זה לא עובד,אני מחכה לגירסה חדשה שתתמוך ב 64,עדיין לא נראה שום דבר באופק.

יש תחליף לאלכוהול ? האם נירו יכול לצרוב גם את הקבצים שאלכוהול צורב ?

פורסם

תודה רבה לכולכם.

נסיתי את המערכת הזאת ואומנם חלק קטן מהתוכנות שבדקתי לא עובדות אבל הן דיי חשובות לי אז אני פורש ממנה.

אולי בעתיד שהתמיכה לפחות של תוכנות תיהיה יותר מלאה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש תחליף לאלכוהול ? האם נירו יכול לצרוב גם את הקבצים שאלכוהול צורב ?

בנירו 7 יש אופציות של MOUNT ו BACKUP .. אולי הוסיפו תמיכה בעוד סוגי קבצים, שווה בדיקה ;)

פורסם

קניתי מחשב חדש ים מעבד D820 של אינטל

השאלה שלי אם אני יכול להתקין עליו את הWIN64 BIT

וגם אם כדאי בכלל כרגע?

פורסם

שלום לכם,

יש לי שאלה טכנית - בעת התקנת windows xp 64bit מתקליטור על דיסק קשיח ריק (התקנה לא גרפית), איזה קובץ או קבצים, הם הראשונים להטען ל-ram של המחשב כדי להריץ את מערכת ה-setup?

(ובמילים אחרות - איך אני יכול לקבוע אם תקליטור התקנה כלשהו של חלuנות הוא - bootable, מבלי לנסות ולהריץ אותו?)

תודה.

פורסם

יש לי שאלה, מישהו יודע מתי כביכול תהיה תמיכה מלאה ? בנתיים זה נראה כמו מערכת "שוק" כזו שלא שווה בכלל להתקין..

ואני מאמין שעד הויסטה כבר יהיה תמיכה לתוכנות ב-64 וגם למשחקים..אבל עד הויסטה כבר יהיה את הויסטה 64...

ככה מה אתם אומרים מיקרוסופט הולכים לשדרג את התמיכה במערכת הפעלה הזו ? או שהיא נפל אידיוטי כמו WINDOWS ME.. שאולי שרד שבוע..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים