פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מי שקונה את X5 יש לו חיסרון שאין לו מתקן סוללות כמו באייריבר אבל למי שיש את גירסת ה-L אין לו חיסרון כי הבטריה שם מחזיקה 35 שעות לעומת 15 שעות באייריבר!!!עם גם לאייריבר היה ככה זמן שעות לא היית מקבל מתקן סוללותאין מצב קימת שמישהו יסתובב בדרכים מעל ל-30 שעות חוץ מלמשל חייל שזה טוב לו!!
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מי שקונה את X5 יש לו חיסרון שאין לו מתקן סוללות כמו באייריבר אבל למי שיש את גירסת ה-L אין לו חיסרון כי הבטריה שם מחזיקה 35 שעות לעומת 15 שעות באייריבר!!!עם גם לאייריבר היה ככה זמן שעות לא היית מקבל מתקן סוללותאין מצב קימת שמישהו יסתובב בדרכים מעל ל-30 שעות חוץ מלמשל חייל שזה טוב לו!!נתת דוגמא גרועה אני לא חושב שיש חייל שזקוק לכזה נגן.....אם הבעיה היא אי-זמינות שקע חשמל, חייל יכול לקחת את הG3 שבו יש 50 שעות ניגון...ואני לא חושב שחייל שאין בקרבת מקום הימצאו שקע חשמל יזדקק לX5 שכן הוא גדול יותר...ולחייל לטעמי אין צורך בניגון סרטים.
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים טוב, נעזוב מכירות בצד, וטיעונים של מה חייל צריך או לא, הנה השוואת SOUND אוביקטיבית ? בין כל הנגנים המובילים בשוקhttp://reviews.cnet.com/4520-6450_7-6247126-1.htmlאומנם יש לקחת בספק, כי לא נאמר פה בדיוק איך נעשו הבדיקות, אבל אני מניח שיש בהם אלמנטים של אמת:Described as warm and true, the sound quality of Cowon's iAudio X5 fared very well, as did the iRiver H320 right behind it. Toshiba's Gigabeat F20 had mixed reviews ("tinny," "good for techno" and "slightly processed with a hint of hiss") as did Creative's "tight" and "hiss-free" Zen Touch. But it was the brand-new Sony NW-HD5 that consistently ranked number one, delivering MP3s "with a crispy warm seal." Which consistently ranked last? Apple's iPod Photo.
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים ^^^אני אומר לך שבהשוואה שעשיתי לאחרונה זה התוצאות היו אותו דברומה שמפליא שהאריבר עדיין נמצא בתמונה כי הוא נגן יחסית ישן
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים למה מפליא ? בסה"כ אין שיפורים מדהימים ב DSP שהמכשירים האלו מכילים, וזה הכל עניין של על איזה דגש החברה שמה, חלק יותר במששק, חלק בעיצוב, וחלק גם באיכות הצליל...
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים הייתה לי בדיוק אותה התלבטות .. ותודה עזרתם לי מאוד אבל לא הבנתי מזה באנדל?
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים BUNDLE = הדברים שאתה מקבל ביחד עם הנגן, כמו מטען חיצוני, אפשרות ל BATTERY PACK וכו'..
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים Enc0der לך תחפש איזה ערבי שיביא בך מאחורה בסדר??? ואל תדבר שטויות אתה נוב בתור מישהו שבחן את שני המכשירים מקרוב אני יודע מה אני אומר אז תחפש את עצמך במקום אחרהוא מוסר לך את ברכתו.
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים מחבר פשוט לפי מה שהבנתי , ההבדלים זה שהX5 יותר יפה ויותר דק . ואולי ממשק יותר קל, לא ממש משנה. אך זה כל ההבדלים, זה נותן לי סיבה ללכת על הזול מביניהם, משמע- H320 . עוד נקודה לטובת ה- H320 - באנדל . אם אני צודק (ותגידו לי אם כן או לא) , אז אני אלך על ה- Iriver H320 .
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים Enc0der לך תחפש איזה ערבי שיביא בך מאחורה בסדר??? ואל תדבר שטויות אתה נוב בתור מישהו שבחן את שני המכשירים מקרוב אני יודע מה אני אומר אז תחפש את עצמך במקום אחר דקה דומייה לזכר הנוב שקילל מנהל במסווה... :lol:
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים פשוט לפי מה שהבנתי , ההבדלים זה שהX5 יותר יפה ויותר דק . ואולי ממשק יותר קל, לא ממש משנה. אך זה כל ההבדלים, זה נותן לי סיבה ללכת על הזול מביניהם, משמע- H320 . עוד נקודה לטובת ה- H320 - באנדל . אם אני צודק (ותגידו לי אם כן או לא) , אז אני אלך על ה- Iriver H320 .יש גם את הקטע שח הX5 שהאיכות שלו יותר טובה והוא גם יותר חדש אני אישית אומר לך הX5
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים יש גם את הקטע שח הX5 שהאיכות שלו יותר טובה והוא גם יותר חדש אני אישית אומר לך הX5למה אתה מזיין בשכל,בכל מקרה לא תבדיל עם אוזניות סטוק.ד"א אני לא יודע אילו באות עם הX5,אבל עם ה320 באות סנהייזר MX450 או 440 או משהו כזה,שהם פשוט מעולות.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים אין דבר כזה MX440 ועם הH320 מגיעות MX400לא זכרתי מזה בידיוק,ידעתי רק שזה 4XX.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.