עבור לתוכן

קירור מים, אוברקלוק ומודינג - אשמח אם תעזרו

Featured Replies

פורסם

שלום!

בימים אלו המחשב עובר מודינג (כן, זה לא לפורום זה ככה שלא ניכנס לזה) ואחרי חשיפה גבוהה מידי למערכות קירור מים באתרי מודינג שונים החלטתי שאני רוצה להשקיע במערכת.

האמת שאני לא צריך מערכת בשביל לשבור תחומרה שלי עם אוברקלוק, אני לא הולך לשבור שיאי עולם.. ויותר ממה שעשיתי עד כאן אני לא הולך להתקדם..

(אולי אני אתקדם עם המעבד עד 2.2, עם הכרטיס אני חושב שאני גמרתי, הוצאתי עליו מספיק כסך בשביל סיכונים מיותרים :-X)

אני רוצה הנמכה של הטמפרטורה של הכרטיס שלי (לעזאזל 60 מעלות במנוחה).

מה אתם אומרים על קירור אוויר נחמד למעבד וקניית קירור מים לכרטיס?

הרי הקירור של לידטק אימתני, אין קירור מיוחד שאני יכול להוסיף להכרטיס לפני קירור מים..

בבקשה תראו מה אתם יכולים לעשות בתקציב של 700-800 שקלים חדשים.

אני מעוניין לשמוע פה חוות דעת ועצות.. אם אני אראה שאני צריך קירור מים והתקציב שלי דיי גבולי אני מוכן להשקיע יותר..

תודה מראש חברים, מצטער שאני כזה נאב P:

פורסם

800 שקל..

ביגווטר (אמרתה שאתה רוצה קירור מים בישביל המראה .. ) 500 שקל זה למעבד.

לכרטיס יש שתי אפשרויות : בלוק נוסף לכ.מסך + סינקים לזיכרונות או NV סילנסר מתאים (אני חושב שזה מס' 5 )

פורסם
  • מחבר

800 שקל..

ביגווטר (אמרתה שאתה רוצה קירור מים בישביל המראה .. ) 500 שקל זה למעבד.

לכרטיס יש שתי אפשרויות : בלוק נוסף לכ.מסך + סינקים לזיכרונות או NV סילנסר מתאים (אני חושב שזה מס' 5 )

תקן אותי אם אני טועה במה שאני אומר..

- המשאבה של הביגווטר חלשה ותתקשה לסחוב עוד בלוק לכרטיס המסך..

- סילנסר מתאים לא יקרר יותא, אלא ישקיט את הקירור (שכם ככה הקירור של לידטק שקט יותר משאר הקירורים [29 דציבל לעומת 35 או 36 של שאר החברות])

פורסם

תיראה ..

יש אחד כאן שיש לו ביגווטר עם שני בלוקים ועוד ציוד 'מעכב' אחר, סוחב לא רע באובר מדהים ( :xyxthumbs:) .

סילנסר טוב יותר מהקירור שיש לך עכשיו אבל לא בהפרש משמעותי כמו מהקירור המקורי של NV...

אני חושב שבמקומך ההיתי לוקח ביגווטר + בלוק וסינקים, הרבה יותר יפה ולא פחות טוב .

פורסם
  • מחבר

בקבוק נוזל הקירור שמגיע עם הביגווטר (חצי ליטר) יספיק גם לקירור הכרטיס?

פורסם

אני מתקין big water עם VGA waterblock מאתמול בערב אני אמשיך כשאגיע הביתה אני עושה את הכל במארז חדש ויותר רציני ממה שהיה לי.

הבעיה העיקרית בהתקנה היא שהמדריך בגודל של כרטיס אשראי פחות או יותר הרכבתי כבר את שני הסינקים ואת לוח האם בCase כל מה שנשער לי זה לשים את הDVD ו להתחיל לחבר קבלים כרטיסים וצינורות לחתוך ולחבר לפי מה שהבנתי יכלתי להשער עם המארז הישן ולשים את המאוורר עם הרדיאטור בחוץ.

די התרשמתי מהרדיאטור שנראה מאוד קטן . יש לו צלעות אלומיניום אבל הצינורות בפנים נראים מנחושת. ראיתי שאורך הצנרת בפנים לפחות באורך 96 ס"מ (12*4*2) אולי מטר וחצי((12*4*3) שאומר שהמים נמצאים יותר זמן בקירור ממה שחשבתי .

אני אכתוב משהו אחרי שאני אסיים החום במארז הישן שלי היה 50 מעלות סביבה 60 מעלות מעבד ו62 מעלות כרטיס מסך במנוחה במעמץ +70 מעלות מעבד 80-86 כרטיס מסך וחום סביבה אולי 54.

אולי אחרי שאני אתקין את הכל אני אתחיל להתעלל במערכת שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים