פורסם 2005 ביולי 2620 שנים אסון OK חשבתי (בלשון עבר) שאני חכם מאוד 1) קונים קרטיס מסך ב 999 ש"ח 2) מוסיפים קירור AC5 ב 150 ש"ח 3) קונים דסקטים 1.44 4) VMOD + פתיחת צינורות + OVERCLOCK 5) טמפרטורה מקסימלית 69 מעלות (400 ליבה 808 זיכרונות) עד כאן הכול טוב.... ואז בוא נהייה חכם יותר א) נוריד ATI TOOLS 0.24 BETA ב) ננסה לחמם את הכרטיס (על מה חשבתי ) ג) עכשיו ( ) ד) נכנס לRIVATUNER ונעלה לאט לאט את מהירות הזיכרון (יותר נכון נוריד עד שהTEST עובד) ה) נריץ 5 לופים של 3DMARK 05 (בשביל לבדוק יציבות) ו) נלך לראות TV .... ... ... נחזור היי המחשב לא פועל טוב... נדליק ... ... לא פועל נפרק... ... ... ... :pissed: ננסה המון דברים נוציא את הכרטיס מסך.... פועל ... נחזיר אותו... לא נדלק המחשב ננסה בלי חיבור לספק... המחשב נדלק... יש ציפצוף.... לא עובד.... נחזיר את החיבור... לא נדלק ההבנה היכתה בי :s05: ... ... כרטיס PCI ישן (2MB) ... שיט עובד... ... חייב למצוא את המאוורר המקורי (אני אחריות בלי זה) .. .. .......................... יש מצאתי חסר בורג הצילו אותי למי שיש מאוורר מקורי של XFX 6800LE או 6800 100 ש"ח על הבורג (או AC5 במקום.... כן ARTIC COOLING NV5 בשביל בורג של מאוור של כרטיס מסך)
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים אני מחליף בקרוב לקירור חדש אם הברגים שלי יכולים לעזור לך(6800GT) אז אני אולי אוכל לעזור...ומצטער על האובדן :'(
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר האימה :-X הטרור (800*600 ב 24 BIT בקושי) כרטיס 2MB לא מריץ כלום אפילו לא סרטים בקשר לבורג או למאוורר שלם קבלו תמונה בקשר לסיילנסר 5 יש לו 5 שנים אחריות נקנה מנועה אני יספק אותו עם משחה טרמית כולל הרכבה אם אתם רוצים... בבקשה, 1000 ש"ח זה רבע חודש עבודה במפעל (אני חייב לממן את הטירוף לבד) נ.ב הזמנתי כבר 6800GT מנועה במקום כולל קירור מים אני חייב לשם את זה
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים האימה :-X הטרור (800*600 ב 24 BIT בקושי) כרטיס 2MB לא מריץ כלום אפילו לא סרטים בקשר לבורג או למאוורר שלם קבלו תמונה בקשר לסיילנסר 5 יש לו 5 שנים אחריות נקנה מנועה אני יספק אותו עם משחה טרמית כולל הרכבה אם אתם רוצים... בבקשה, 1000 ש"ח זה רבע חודש עבודה במפעל (אני חייב לממן את הטירוף לבד) נ.ב הזמנתי כבר 6800GT מנועה במקום כולל קירור מים אני חייב לשם את זה חחחח עשית לי את היום אלק אימה הטרור חחחחחחחחחחחחח :lol: :lol:
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים אחיתכנס לGAMER חומרה ותוכנה ויש שם הרבה אנשים שיש להם אותו כרטיסאני בטוח שיוכלו לעזור לךעריכה: פירסמתי בגיימר מקווה שיעזרווהיו לך ביכלל סינקים על הזיכרונות?
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר תודה רבה למי ששם את ההודעה בפורום של GAMER מחכה להודעה לפרטי / 052-3909631 ה AC5 מחכה לכם
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים אחי לא ממש הבנתי איך הוא נהרס?בגלל שהרצת ati tool ??ולמה שזה יהרוס את הכרטיס?
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר לפי דעתי שני דברים גרמו לכרטיס למותVMOD ל 1.4OVERCLOCK הפוךבמקום לעלות לאט לאטלשים על מקסימום ולהוריד על שהTEST מאפשר זאתנ.בATI TOOLS ו GEFORCE זה רעיון מאוד גרוע
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים לשים על מקסימום ולהוריד על שהTEST מאפשר זאת ממתי עושים דבר כזה? שמת על המקסימום שהATITOOL אפשר לך ואז הורדת? ברור שזה יכול לשרוף את הכרטיס, בטח אחרי שהכרטיס עבר VMOD. קצת חוסר אחריות. בכל מקרה אני מקווה שמישהו ישיג לך ברגים כאלה
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים בלי קשר, כבר הבנתי מזמן שATI TOOLS תוכנה מטומטמת ולא אמינה, זאת רק התוכנה עשתה לך את הבעיות, הטסט שלה יש בו משהו שגורם לכרטיס להיות מטומטם, אני אגיד לך,הרצתי את התוכנה, דבר ראשון היא הורידה לי את האוברקלוק איזה 20-30מגהרץ פחות וגם אז היא אמרה שזה לא משהו יציב(זה כבר היה קרוב לסטוק), אז ניסיתי לבד, עליתי בחזרה בRADLINKER שבדרייבר אומגה ובמהירויות שהיו 20-30מגהרץ יותר ממה שATI TOOLS נתנה לי הכרטיס היה יציב לגמרי!, לא רק זה, זה כבר חצי שנה ואפילו יותר שאני עובד עם המהירויות האלו(420/370) יציב לגמרי 24\7 משחק את כל המשחקים והכל עובד הכי סבבה בעולם! בלי ארטיפקטים בלי כלום.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים דקה דומייה :-Xאם היו לי את הברגים הייתי עוזר לך אבל אני מצטער, אתה רואה איזה פחם יש לי בחתימה
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים חחחחחחח הרגת אותי עלק "פחם" אחלה מחשב יש לך יש כאלה שאין מחשב תמיד תזכיר את זה לעצמך ואחי אתה לא צריך להציע 100 ש"ח לך לכל חנות מחשבים שיש לך במקום הוא יביא לך את במקסימום 10 ש"ח :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים לא יודע מה אתם רוצים מ atitools לי יש 6600gt ואני מריץ את ati tool למשך איזה 10 דקות כדי לדעת לאיזה טמפ' אני מגיעולא קרה לכרטיס משהו(חח אני חושב )ד"אמזה vmod??ולמה אתה חושב שהוא גרם לשריפת הכרטיס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.