עבור לתוכן

סוף כול סוף סימתי..עכשיו הגיע הזמן לבנצים!! ולאוברקלוק..:-) והוכחות!!!! למי שרצה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מבחינת מתח לציפסט וכו וכו הכול על המקסימום!! כך שזה לא ניראה לי הבעיה!..

מה זה הגבול אהה??

אפילו עם CLOCK GEN אני מצליח אולי להגיע ל 3200 אבל לא יציב יענו מריץ סופר פאי ל דקה בדיוק והכול נופל!! ניסתי אפילו עם 2 וולט מתח!!! למעבד!!! חח מטורף נכון!! אבל זה מהעצבים חח בקיצור אפילו זה לא עזר...

אז מה עוישם חברה? עזרה?..

יחיאל

• תגובות 196
  • צפיות 14.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תתן מתח לווניס! זה לא מה שעוצר אותך ואתה סתם תדפוק את המעבד

פורסם

כנראה שהגעת לגבול של המעבד

פורסם

אחי מזל טוב באמת מכל הלב ואני לא מבין למה אתה לא יכול לעשות אובר יותר מ-3200 בהצלחה ואתה חייב להוריד את המתח זה מטורף 2.00 חחחחחחחח

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

לצערי לא..

עוד שקר לארון השקרים, הוא מתחיל להתמלא...

פורסם
  • מחבר

אל תתן מתח לווניס! זה לא מה שעוצר אותך ואתה סתם תדפוק את המעבד

אוקי.. אז מה כן?..

למה גם עם המכפלה של הזיכרון על הכי נמוכה לא משתנה...

עזרה?

עוד שקר לארון השקרים, הוא מתחיל להתמלא...

טוב אתה באמת עכשיו נימאסתה עליי ובגדול... כאילו מה לא נימאס לך לנסות להוציא אותי שקרן???????????? :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

עם היתה לי סיבה לשקר הייתי אומר אוףף אתה כזה מעצבןן אותי :angryfire: :angryfire: :angryfire: טוב אולי עדיף שפשוט עם אתה רואה תארד שאני פתחתי פשוט על תיכנס! מעצבן..

:screwy:

יחיאל

פורסם

יחיאל אל תתרגז פשוט הוא קנאי

תתחדש :beerchug:

פורסם

מה הקשר קנאי איזה לקקן אמאלה האמת שזה לא נשמע אמין אבל אני לא רוצה לדבר סתם... ;)

פורסם

יחיאל אתה מעצבן אותי, לא משהו אישי אבלל תראה את המתחים שלךךך!!!! העיקר אתה מעלה מתחים מעלה מעלה זה לא מה שצריך תמיד!

תראה את ה- 12+ שלך!!!! תחזיר את זה ל 12

פורסם

אין בעיה עם זה שהמתח של ה12V יותר גבוה מ12,

בגדול עם ספקי POWERSTREAM מומלץ (לאוברקלוק מקסימלי) לשים אותם על המקסימום בתחום הירוק

כלומר טיפה לפני שהמנורה מתחלפת לאדום.

פורסם

אני לא מבין מה כולכם נפלתם על הבנאדם הוא סך הכל רוצה לשתף אותנו במה שקנה ואני לא מבין איך המריבה הזאת התחילה בכלל אני לא מבין אותכם אנחנו אמורים להיות כמו משפחה לעזור אחד לשני ולפרגן זה המטרה של פורום אולי הגיע הזמן שתעשו סולחה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

יחיאל נשמה כול הכבוד על המערכת  :xyxthumbs::yelclap::xyxthumbs::yelclap:

הרבה זבלנים מזילים ריר ויועצים עצות אחיטופל (שימותו הקנאים)  :silly:

אתה משקיע את הנשמה כסף ומין הסתם בגיל שלך זה בא על חשבון דברים אחרים אז ישר כוח  :xyxthumbs:

בסך הכול המערכת שלך דיי חדשה לך אז כך לך את הזמן להכיר אותה

כמו שאני רואה די הצלחתה בסך הכול הכללי יפה

ואם אני יכול ליעץ לך מהקצת שאני מבין מה שמגביל אותך זה הזיכרונות כרגע אתה עומד איתם גבוה מדיי

תעלה במיכפלה לפחות X9 ואז תרד ב HTT ואז תוכל להדק יותר את הזיכרונות ולקבל תוצאה יותר טובה ב PI

מה שבטוח שאוברקלוק זה הרבה מזל אתה יכול לבנות 2 מחשבים תאומים ואם כול אחד תגיע לתוצאה שונה

חוץ מזה בדיון אחר שנהלתי אמרתי ואני חוזר מספרים זה דבר נחמד אבל זה לא הכול

תנסה להביא את המערכת לאיזון וליציבות אופטימלית וזה אומר

תעלה מיכפלות רד ב HTT ותן תזמונים הדוקים יותר תגלה  שב PI תגיעה לתוצאות הרבה יותר טובות

דרך אגב ראיתי שאתה נותן 3V לזיכרונות אם אתה עובד עם ה FF תעלה ב MEMTEST תגלה שגיאות מפה עד ירוחם

ו PI בטח שלא יסבול את זה בדוק אותם על מתחים נמוכים  רד לכיוון 2.6V 2.8V ותגלה הפתעה

הכי חשוב תהנה ממה שאתה עושה

פורסם

יחיאל מזל טוב  :xyxthumbs: תתחדש על המערכת שלך היא ממש מדהימה עשית פה היסטוריה

אני חיפשתי לך ברשת קצת חומר על הוולט מוד לכרטיס שלך ומצאתי כמה דברים מעניינים אני מציע שתסתכל בהם:

http://www.malvescorner.net/7800.html

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=67494&page=1&pp=25

http://www.xtremeresources.com/forums/showthread.php?t=37362

ובהצלחה אחי :yelclap:

פורסם
  • מחבר

קודם כול תודה לכול התומכים והעוזרים!! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

בקשר לוולט מוד גם אני מצאתי את התמונות האלה אתמול ב4 וחצי לפני בוקר חח (המחשב הזה הרג אותייי :cool2: ) בקיצור אני מתכנן עוד כמה שעות לעשות את המוד לכרטיס!!! מקווה שהכול יעבוד ויהיה כמו שצריך למה אחרת.... :kopfpatsch: חח יחזור עם תגובות והמון...

יחיאל :xyxthumbs:

פורסם

יחיאל אחי,

מצער אותי לראות אנשים שלא מפרגנים למי שמשקיע ממיטב כספו וזמנו בבנית מערכת כפי שאתה בנית. אני משתתף גם בפורומים בחו"ל-ומעולם לא ראיתי חוסר פירגון כפי שמופגן בפורום הזה.במקום לעזור לחבר פורום,אנשים עסוקים בלהקניט,לזלזל-ובכל דבר שאינו קשור קשר ישיר לנושא. למי שלא מתאים, שיעסוק בשיגולי בינה בפורומים אחרים (כמו ריקמת גובלנים או מקרמה) או לחילופין שלא יגיב באם אין לו מה לתרום בנושא(SPAM).

יחיאל, בנית מערכת לתפארת בכל קנה מידה (גם בינלאומי) עלה והצלח ואל תשים לב לערלי הלב וצרי העין :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים