עבור לתוכן

סוף כול סוף סימתי..עכשיו הגיע הזמן לבנצים!! ולאוברקלוק..:-) והוכחות!!!! למי שרצה

Featured Replies

פורסם

סוף-סוף!!

כל הכבוד יחיאל  :xyxthumbs::yelclap:

עכשיו רק צריך תוצאה בORB וסיימנו.

עריכה: רגע, למה רשום שם זכרון PC3200? :nixweiss:

• תגובות 196
  • צפיות 14.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם פשוט פשוט מעצבנים!!!!

מסכים

קרציות פורטה :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי למה לא בריא לוניס מתח 1.7+ ??

אם הוא מקורר אנלא מבין ...

וד"א עם מערכת כזאת ניסת לשחק??

תגיד איך החוויה

פורסם

ככל שאתה נותן למעבד יותר מתח (גם אם זה בטמ''פ נמוכות ) אז אתה מקצר את חייו

יחיאל אתה מוכן להסביר לי למה רשום PC3200 ?

פורסם

פצצה אחי ממש ביצואים יפים אתה בדרך לעשות שיא!

פורסם

קודם כל תתחדש !

- מערכת אקסטרים הראשונה בארץ . IMHO .

- חבל שכבר ראיתי אחד כזאת ( או מאוד דומה בתיכנון ) פרויקט אחרון של SHAMINO באתר VR-ZONE .

- מאוד מוזר לי שאחד שבונה מערכת ברמה כזאת לא יודע דברים בסיסיים בOC , ולא בדיוק יודע מה עושים עם כל הרכיבים הנפלאים האלו .

- כדי לשבור שיאים לא מספיק מערכת חזקה בעלות של $$$$$ , צריכים גם ניסיון רב וידע מורחב .

- אין לאתר משהו כמו "OC-TEAM" שתעזור להגיע לרמות יותר גבוהות עם המערכת הזאת ?

בהצלחה !!!

פורסם
  • מחבר

מי אמר שלא יודע? פשוט כול החיים שלי הייתי באינטל!!! כך שכול הסיפור של AMD דיי חדש לי!! זה לא אומר שאני מלאא בידע וניסיון בכול מה שקשור לכרטיס מסך!! ולזיכרונות וכו וכו פשוט כול האפשרויות והדברים שניפתחו חדשים במעבר בין אינטל לAMD טיפה גרמו לבילבול אבל על דאגה הכול בשליטה מלאה...

יחיאל :xyxthumbs:

פורסם

ביצועים בשמיים ואני מחכה כמו אחרים לתוצאה בORB

פורסם

יחיאל, שיחקת אותה אחי! כל הכבוד,

קבל ח"ח... גם אני מחכה לראות orb...

פורסם

תתחדש על המערכת

ומה עם המוד המובטח?

פורסם
:eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2:
פורסם

יחיאל, בזמנך הפנוי, תעלה שוט של MemTest עם ה-GSkil 290MHz 2.2.2.6

פורסם
  • מחבר

אוקי אז כך....

בשעה טובה המוד בוצע בצורה מיקצועית ביותר בעזרתו של DOCTOR ICE וכמובן שבעזרתי  :cool2:

בקיצור בעיה חדשה היתגלתה.. אבל לפני זה כיוונתי את המתח לליבה ל 1.6 וולט (מה שממליצים בחו"ל )  וניכנס לדריבר  לוחץ שיזה את המקסימום מהירות (למרות שאפשר להגיע ליותר  בעזרת רייבה טיונר אבל בנתיים בדקתי כך.. תוצאה:   :eek2:

630 ליבה!!!!

1420 זיכרונות!!!

אנשים 630 ליבהההההה חח מטורף לפנים.. מה שאומר שהמוד בוצע בהצלחה מסחררת..

בקיצור עכשיו הבעיה..

ניכנס ל3DMARK 05 1.20   מריץ  (בנתיים הולך לשתות משהו) חוזר ואני רואה תוצאה עלובה ביותר ומוזרה.. 8400 נקודות!! גועל נפשש.. מה הולך פה אנשים? עזרה? מה לא הגיוני צוואר בקבוק נכון?...

בכול מקרה עם מישהו יוכל להסביר לי מה הולך וכו וכו אני ישמח..

וגם הרצתי שוב פעם והכול עבד חלק לא שהיו ארטיפקטים או בעיות בתמונה ראו הכול חלק וטוב... אז עזרה?? למה הולך להיות פה שיאאאא חח

עריכה: קודם כול אמרתי שהם לא עושים 290 יציב בגרוש אלה 276 ב 2-3-3-5 ואת זה אני יעלה בשימחה.. אבל זה יצטערך להמתין בגלל שם לא שמת לב אז אני עובד רק עם הקרוסיאר עכשיו בגלל שהגי סקיל בהחלפה!!.. (אחי שפך מיים :kopfpatsch: ) לא נורא אני אישית לא לחוץ כי יש לי פה עוד זיכרונות חמודים לגמרי...

פורסם

קודם כול אמרתי שהם לא עושים 290 יציב בגרוש אלה 276 ב 2-3-3-5 ואת זה אני יעלה בשימחה.. אבל זה יצטערך להמתין בגלל שם לא שמת לב אז אני עובד רק עם הקרוסיאר עכשיו בגלל שהגי סקיל בהחלפה!!.. (אחי שפך מיים :kopfpatsch: )

והכלב אכל לי את המחברת

פורסם
  • מחבר

הינה זה מתחיל שוב פעם............ יוווווווווו שתהיה לי בריא...

בכול מקרה בדיוק כמו שהוכחתי את המעבד והזיכרונות האלה אני יוכיח את הכוללל רק כדי שתירד ממני כבר למה אתה מנסה למצוא שקרים אצלי ולא תימצא...

בקיצור אולי במקום לדבר ולחפש.. תתחיל לעזור...

יחיאל

אוקי אז כך....

בשעה טובה המוד בוצע בצורה מיקצועית ביותר בעזרתו של DOCTOR ICE וכמובן שבעזרתי :cool2:

בקיצור בעיה חדשה היתגלתה.. אבל לפני זה כיוונתי את המתח לליבה ל 1.6 וולט (מה שממליצים בחו"ל ) וניכנס לדריבר לוחץ שיזה את המקסימום מהירות (למרות שאפשר להגיע ליותר בעזרת רייבה טיונר אבל בנתיים בדקתי כך.. תוצאה: :eek2:

630 ליבה!!!!

1420 זיכרונות!!!

אנשים 630 ליבהההההה חח מטורף לפנים.. מה שאומר שהמוד בוצע בהצלחה מסחררת..

בקיצור עכשיו הבעיה..

ניכנס ל3DMARK 05 1.20 מריץ (בנתיים הולך לשתות משהו) חוזר ואני רואה תוצאה עלובה ביותר ומוזרה.. 8400 נקודות!! גועל נפשש.. מה הולך פה אנשים? עזרה? מה לא הגיוני צוואר בקבוק נכון?...

בכול מקרה עם מישהו יוכל להסביר לי מה הולך וכו וכו אני ישמח..

וגם הרצתי שוב פעם והכול עבד חלק לא שהיו ארטיפקטים או בעיות בתמונה ראו הכול חלק וטוב... אז עזרה?? למה הולך להיות פה שיאאאא חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים